Fijne installateurs. Erg vriendelijk en heb een hele heldere uitleg gekregen over hoe alles werkt en hoe ik kan zien hoeveel energie er is opgewerkt.
Ze denken hier echt goed met je mee. Hele vriendelijke ondernemer die je iets te kunnen verkopen je ook gewoon wilt helpen.
Chapeau voor dit bedrijf. Komen afspraken keurig na. De zonnepanelen zijn van goede kwaliteit en montage nemen ze echt de tijd voor.
Spectaculair goed. Komen hun afspraken na en zijn erg duidelijk. Personeel is ook vriendelijk. Kam altijd bellen.
Yrityksen kirjoittama
Hier is een beschrijving van 200 woorden voor de Bij ZonnepanelenEde.com zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige zonne-energieoplossingen voor zowel particulieren als bedrijven in Ede en omgeving. Met jarenlange ervaring in de zonne-energiebranche, begrijpen wij de unieke behoeften van onze klanten en streven we ernaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden die aan deze behoeften voldoen. Ons team van gecertificeerde en ervaren installateurs zorgt voor een naadloze en efficiënte installatie van uw zonnepanelen, met minimale verstoring van uw dagelijkse routine. We gebruiken alleen de beste kwaliteit zonnepanelen en apparatuur om maximale energieopbrengst en duurzaamheid te garanderen. Bij ZonnepanelenEde.com hechten we veel waarde aan klanttevredenheid. Daarom bieden we uitgebreide garanties en uitstekende klantenservice om ervoor te zorgen dat u volledig tevreden bent met uw investering in zonne-energie. Ons doel is om bij te dragen aan een groenere toekomst door hernieuwbare energie toegankelijk en betaalbaar te maken voor iedereen in onze gemeenschap. Kies voor ZonnepanelenEde.com en ervaar de voordelen van schone energie. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis consultatie en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw energiekosten te verlagen en uw ecologische voetafdruk te verkleinen.
Pascalstraat 15, 6716 AZ, Ede Gelderland, Hollanti
- +31318798162
- contact@zonnepanelenede.com
- zonnepanelenede.com
app laat alles netjes zien
Het systeem levert een
Het systeem levert een verrassend goede opbrengst gedurende de dag.
Zelfs serienummers en instellingen…
Zelfs serienummers en instellingen stonden vermeld in het rapport
Hij nam tijd om uit te leggen hoe de…
Hij nam tijd om uit te leggen hoe de combinatie het meeste oplevert voor ons huis
door die oost west verdeling voelt t…
door die oost west verdeling voelt t plan logisch en doordacht
opa en ik stonden voor huis en hij zei…
opa en ik stonden voor huis en hij zei dits is hoe zonnepanelen mooi horen te zijn
eindelijk beetje eigen energie voelt…
eindelijk beetje eigen energie voelt soort luxe klein foutje in meter maar t werkt
duidelijke rekening geen kleine…
duidelijke rekening geen kleine lettertjes top geregeld
hij wist precies hoe t moest op ons…
hij wist precies hoe t moest op ons schuine dakdeel
zelfs bij slecht weer kwamen ze terug…
zelfs bij slecht weer kwamen ze terug om alles opnieuw te testen
de installateur gaf ons meerdere merken…
de installateur gaf ons meerdere merken om te bekijken en vertelde eerlijk welke wel en niet bij ons dak zouden passen
Handige aanwijzingen voor besparen en…
Handige aanwijzingen voor besparen en gebruik, mijn buurvrouw luisterde mee.
Hij Luisterde Goed Naar Onze Wensen En
hij luisterde goed naar onze wensen en gaf advies zonder druk
we hebben hen vorige week aangeraden…
we hebben hen vorige week aangeraden aan een collega van mijn partner en die is inmiddels ook geholpen
zelfs de buren zeiden dat het zo'n…
zelfs de buren zeiden dat het zo'n rustige ploeg was, panelen liggen er top bij zonder overlast
liep eerst een ronde op t dak om…
liep eerst een ronde op t dak om gevaren te checken
duidelijke uitleg over stroom
duidelijke uitleg over stroom, opbrengst en wat voor ons geschikt was
direct contact opgenomen en kreeg snel…
direct contact opgenomen en kreeg snel antwoord
alles soepel verlopen en voor een…
alles soepel verlopen en voor een eerlijke prijs
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.