EN stjerne for hurtig levering - det er så også det eneste som de kan. jeg har forsøgt at kontakte dem med utallige e-mails og beskeder på deres kunde service ang. returnering. Total tavshed.
De svindler og tilbageholder ens penge. Jeg bestilte smykker hos dem, den 28/11-25. Jeg modtager hurtigt en ordre bekræftelse, og pengene bliver trukket fra min konto. Efter nogle dage kontakter jeg d... Näytä lisää
Varene blev leveret til tiden og var som forventet. Kommunikation med links til Bring var fin intet at udsætte. Var dog lidt skeptisk grundet andre anmeldelser.
Når man vælger standard udbringning vælger de gudhjælpemig "bare" at sende til den første og bedste bring sted. Man får indtrykket af at pakken vil blive leveret til døren:-(
Defekt vare som bliver sendt uden at det bliver tjekket
Modtager et armbånd til datterens fødselsdag og desværre er den i stykker. Første kontakt bliver responderet og forklaret at varen godt kan blive beskadiget undervejs, afsluttet med et udråbstegn... ??
De beder også om et billede af den defekte vare, hvor den bliver sendt til dem.
Efterfølgende har jeg ikke modtaget noget som helst, trods flere mails.
Hurtig levering, men desværre dårlig kundeservice, intet videre interesse for at godtgøre kunderne og/ eller kompensation af defekt vare.
Har en order nr som er 223310 hvis Zolati nu skulle læse denne anmeldelse
Det lidt trals at I ikke kan imødekomme en kunde (datteren) som virkelig havde glædet sig til sin gave af storebror...
Super service og levering :-)
Super fin service, fik leveret min pakke i god tid som lovet, og alt var perfekt!
Når man vælger standard udbringning…
Hold jer væk
Virkelig elendig service! Har ikke fået min pakke selvom jeg fik besked om at den kan afhentes. Da jeg tager til kiosken for at afhente pakken er den ikke til at finde nogle steder. Jeg kontakter bring: ingen hjælp, jeg kontakter zolati: ingen hjælp. Efter nogle dage påstår de at pakken er blevet afhentet? What the ****? Har skrevet ydeligere mails til dem, men nu svarer de ikke. Har aldrig oplevet noget ligenende.
min order er over estimated delivery…
min order er over estimated delivery time og jeg har prøvet at skrive til dem.
Vil bare sige at denne sidde IKKE er…
Vil bare sige at denne sidde IKKE er svindel. Alt er forløbet som det skulle og har fået min vare meget hurtigere en hos mange andre. Varen er i tip top. Jeg er meget tilfreds og det er ikke sidste gang jeg handler her ❤️🌺
Bestilte den 23/3 og havde min…
Bestilte den 23/3 og havde min bestilling den 28/3, 3 hverdage som lovet.
Svindel
Svindel, de trækker pengene, men der kommer ingen vare desværre er jeg blevet narret. Har skrevet 3 mail til den de svare ikke. Øv! Handel aldrig der.