Zizzi Arvostelua 7 493

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Saanut 5/5 tähteä

Jag beställde bikini som var riktigt skön. Dock var överdelen lite för stor och behöver bytas. Så smidigt att göra byte. Bara logga in, välja byte, välja vad som behöver bytas och välja ny storlek. Pa... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Ni har snygga kläder men jag har nu upptäckt att de inte passar mig som är kort (152 cm) och har stor överkropp (byst). De klänningar jag köpt är stela och jag ser jättekonstig ut i dem. Har köpt stor... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Kläderna är trendiga och smickrar den större kroppen. Jag känner mig alltid välklädd och får mycket positiv respons från omgivningen. Kläderna stärker mitt självförtroende genom detta. Företaget är sn... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Snabb och korrekt leverans. Beställde en baddräkt som var jättefin och bra modell. Minsta storlek 42 blev för stor för mig, upplevde den som generös i storlek, blev därför retur.

1. Elektroniikka & Teknologia

Yrityksen kirjoittama

På Zizzi älskar vi Curvy fashion! Vi designar mode till tjejer i stl. 42-56. Köp kläder i alla storlekar på Zizzi.se eller i våra butiker.

4,7

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Supernöjd med sköna

Supernöjd med sköna, bekväma och moderiktiga kläder.

1. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Zizzi

Tack så mycket för din härliga recension! Vi är så glada att höra att du är supernöjd med våra bekväma, snygga och trendiga kläder — det är precis det vi älskar att leverera.

Vi uppskattar verkligen att du delar med dig av dina erfarenheter och hoppas att du fortsätter att njuta av dina Zizzi-favoriter!

Nöjd med vinterjackan

Beställde en parkas som stämde helt med beskrivningen. Toppenskön och helt perfekt! Varm, lätt, lagom på alla vis, snygg färg. Jag är så nöjd. Tack! Bra pris också.

27. lokakuuta 2025

Hej, Inger

Tack så mycket för din underbara recension!

Vi är glada att höra att din nya parka var exakt som beskriven och att du är så nöjd med passformen, värmen och färgen och ännu mer att du hittade den till ett bra pris. Det är precis vad vi siktar på!

Saanut 5/5 tähteä

Snabb leverans och bra kvalité på…

Snabb leverans och bra kvalité på kläderna.

1. marraskuuta 2025

Hej, Linda

Tack för din vänliga recension!

Vi är glada att höra att du är nöjd med både den snabba leveransen och kvaliteten på våra kläder, det är precis vad vi strävar efter.

Mycket stor i storleken

Mycket stor i storleken. Retur och beställde mindre storlek. Då satt den perfekt och är mycket snygg

31. lokakuuta 2025

Hej, Veronica

Tack för din vänliga recension!

Vi är glada att höra att bytet till en mindre storlek gick smidigt och att du nu är nöjd med passformen och utseendet, så ska det vara!

Tjejkväll

Mycket trevlig tjejkväll, vi provade massor med kläder.
Expediterna var mycket hjälpsamma.

28. lokakuuta 2025

Hej Martine!

Tack så mycket för din härliga recension!

Vi är glada att höra att du hade en så rolig tjej-kväll och att vårt team gjorde upplevelsen ännu bättre med sin hjälpsamma service. Det är precis den typen av atmosfär vi vill skapa i våra butiker!

Saanut 5/5 tähteä

Bra storlekar som stämmer med min…

Bra storlekar som stämmer med min kropps extra kilon och kläderna har skön passform och sitter bra. Även möjlighet att välja kläder i bomull och andra naturmaterial.

20. lokakuuta 2025

Hej Kund!

Tack så mycket för din härliga recension!

Vi är glada att höra att våra storlekar passar dig bra och att du tycker att kläderna är smickrande och bekväma. Det är också kul att höra att du uppskattar vårt utbud av bomull och naturmaterial. Vi strävar alltid efter att kombinera stil med komfort och kvalitet.

Saanut 5/5 tähteä

Tycker att det är fantadtiskt att man…

Tycker att det är fantadtiskt att man göra snygga kläder till oss kvinnor som har lite extra former.🩷

30. lokakuuta 2025

Hej, Monica

Tack så mycket för din underbara recension!

Vi är så glada att höra att du uppskattar våra kläder och vårt fokus på att skapa snygga design för kvinnor med kurvor. Vårt mål har alltid varit att få varje kvinna att känna sig självsäker, bekväm och vacker - precis som hon är.

Saanut 5/5 tähteä

Snygga och bekväma kläder.

Snabb leverans och enkelt att skicka tillbaka om det man beställde inte passar.

29. lokakuuta 2025

Hej, Annika

Tack för din vänliga recension!

Vi är glada att höra att du är nöjd med den snabba leveransen och att vår returprocess är enkel och bekväm, det är precis den upplevelse vi vill erbjuda.

Saanut 5/5 tähteä

Fin service att de beställer hem en…

Fin service att de beställer hem en vara till butiken som inte fanns i sortimentet !!

18. lokakuuta 2025

Hej Maj-Christin!

Tack för din härliga recension!

Vi är så glada att höra att du uppskattade vår service och att vårt team kunde hjälpa till genom att beställa produkten till butiken åt dig. Vi gör alltid vårt bästa för att se till att du får exakt det du letar efter.

Saanut 5/5 tähteä

I kontakten med Zizzi så ordnades allt…

I kontakten med Zizzi så ordnades allt fort. Snabb återkoppling.

9. lokakuuta 2025

Hej, Ann

Tack så mycket för din vänliga recension!

Vi är glada att höra att allt löstes snabbt och att du fick snabb feedback, det är precis den servicenivå vi strävar efter att erbjuda.

Nöjd!

Hittat den perfekta T-shirten
på Zizzi så jag har köpt den i flera olika färger och lyckades tajma in rean - perfekt! Snabb och smidig beställning och leverans.

29. lokakuuta 2025

Hej, Lina

Tack så mycket för din härliga recension! Vi är så glada att höra att du hittade den perfekta T-shirten — och ännu bättre att du fick den i flera färger och hittade den på rea! Det är skönt att veta att din beställning och leveransupplevelse också var smidig och enkel.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av dina erfarenheter och hoppas att du kommer att njuta av dina nya Zizzi-favoriter!

Alltid lika nöjd

Alltid lika nöjd, smidigt stt beställa, snygga kläder och bra storlekar.

Hej Eivor

Tusen tack för din fina recension!
Vi är väldigt glada att höra att du är nöjd med din upplevelse hos Zizzi – vi uppskattar verkligen ditt stöd och ditt förtroende för oss.

Saanut 5/5 tähteä

Jag vet vad jag får när jag beställer…

Jag vet vad jag får när jag beställer från er. Ibland är storlekarna lite olika beroende på vad man beställer men kvalitet är oftast kanon! Tack för att ni finns för oss kurviga. Det finns få andra ställen som tillhandahåller bra kläder i större storlekar, fram för allt när man bara använder klänningar...

20. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Zizzi

Tack så mycket för din underbara och uppriktiga recension! Vi är verkligen glada att höra att du litar på Zizzi och att du är nöjd med kvaliteten på våra kläder. Det betyder verkligen mycket för oss att du känner dig sedd och stött — att skapa vacker, välpassande mode för kvinnor med kurvor är precis vad vi brinner för.

Vi förstår helt att storlekarna kan variera något mellan modellerna, och vi uppskattar verkligen din förståelse och feedback. Vi ser till att vidarebefordra den till vårt designteam.

Tack igen för dina vänliga ord och för att du är en del av Zizzi-communityt!

Saanut 5/5 tähteä

Fantastiskt sköna kläder och skor

Fantastiskt sköna kläder och skor! Speciellt för oss som kräver lite större storlekar.

23. lokakuuta 2025

Hej Sara

Perfekta

Snabba, bra priser och bra kvalitet på kläderna samt bra och trevlig kundtjänst de få gånger jag behövt kontakta dem. Storlekarna är också jättebra och stämmer överens med verkligheten.

Hej, Katarina

Tack så mycket för din underbara recension! Vi är så glada att höra att du är nöjd med vår snabba leverans, rättvisa priser och kvaliteten på våra kläder. Det är också kul att höra att du har haft positiva upplevelser med vår kundtjänst och att våra storlekar fungerar bra för dig — det är precis det vi strävar efter!

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av dina erfarenheter och att du är en så värdefull kund.

Fina vardagskläder till bra pris

Fina vardagskläder till bra pris

28. lokakuuta 2025

Hej ANN

Att handla på Zizzi

Alltid lika trevligt bemötande och mycket god service från personalen 😃

22. lokakuuta 2025

Hej, Malin

Tack så mycket för din härliga recension! Vi är verkligen glada att höra att du alltid får så vänlig och hjälpsam service från vår personal — det betyder verkligen mycket för oss.

Vi kommer definitivt att dela dina fina ord med teamet och vi hoppas att vi ses igen snart!

Väldigt bra service

Väldigt bra service, fick hjälp med att hitta kläder som passade både min kroppsform och min plånbok👍🏼

22. lokakuuta 2025

Hej, Cecilia

Tack så mycket för din underbara recension! Vi är så glada att höra att du fick bra service och att vårt team hjälpte dig att hitta kläder som passar både din kropp och din budget — det är precis vad vi strävar efter.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av dina upplevelser och hoppas att du kommer att gilla dina nya Zizzi-plagg!

Bra pris och kvalitet!

Bra pris och kvalitet!

Hej Camilla

Saanut 4/5 tähteä

Bra utbud till relativt rimliga priser

Bra utbud till relativt rimliga priser

13. lokakuuta 2025

Hej, Helen

Tack så mycket för din vänliga feedback! Vi är jätteglada att höra att du är nöjd med vårt utbud och tycker att våra priser är rimliga – det är precis det vi strävar efter.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av dina upplevelser och hoppas att du snart ska njuta av att handla hos oss igen!

Team Zizzi

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin