Jag beställde bikini som var riktigt skön. Dock var överdelen lite för stor och behöver bytas. Så smidigt att göra byte. Bara logga in, välja byte, välja vad som behöver bytas och välja ny storlek. Pa... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ni har snygga kläder men jag har nu upptäckt att de inte passar mig som är kort (152 cm) och har stor överkropp (byst). De klänningar jag köpt är stela och jag ser jättekonstig ut i dem. Har köpt stor... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Kläderna är trendiga och smickrar den större kroppen. Jag känner mig alltid välklädd och får mycket positiv respons från omgivningen. Kläderna stärker mitt självförtroende genom detta. Företaget är sn... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Snabb och korrekt leverans. Beställde en baddräkt som var jättefin och bra modell. Minsta storlek 42 blev för stor för mig, upplevde den som generös i storlek, blev därför retur.
Yritys on vastannut
På Zizzi älskar vi Curvy fashion! Vi designar mode till tjejer i stl. 42-56. Köp kläder i alla storlekar på Zizzi.se eller i våra butiker.
Kløvermarken 29, 7190, Billund, Tanska
Lika spännande varje år att se vilken av årets jul t-shirt som en har att välja mellan, urvalet gör en alltid lika glad och nöjd. I år blev det den svarta med julkulor, stor succé när jag hade den på mig när jag anordnade årets Diamond Painting julkort skapande i Novent.

Vastaus yritykseltä Zizzi
Alla rutiner är väldigt enkla för mig som kund. Då menar jag verkligen allt som att hitta det man är ute efter, returer, byten m.m. Bra att kunna se t.ex allt i färgen som är på modet nu vinröda nyanser. Bra att ni har så många olika personer som visar kläderna. Olika åldrar och utseende är ett riktigt pluss. Det enda tråkiga är att jag inte hittat er tidigare. Karin / Änglavän

Vastaus yritykseltä Zizzi
Kläderna från Zizzi håller bra kvalitet och sitter fint. Jag uppskattar att man kan beställa online och hämta paketet i butik, samt prova plaggen där innan man tar med sig något hem. Personalen i butik är hjälpsam och trevlig.
Returerna fungerar smidigt och utan krångel. De ordinarie priserna kan vara lite höga, men deras reor är generösa och man kan göra fina fynd.
Sammanlagt en butik jag varmt kan rekommendera och gärna återvänder till.

Bra sortiment Jättebra storlekar
Bra priser
Snabba leveranser

Vastaus yritykseltä Zizzi
Kunde varken uppdatera mitt login eller göra mig till ny kund. Kom fram på telefon och talade med en trevlig tjej som förstod min frustration och berättade att jag inte var den första som haft problem. Ert danmarkskontor var informerade. Ni lockar med 20%rabatt och fördelar med att vara clubmedlem. Värdelöst om det inte fungerar. Jag returnerade en klänning pga att materialet och storleken inte passade.
Kommer inte handla hos er igen om det strular igen. (Det var problem både när jag beställde och skulle returnera) tyvärr för ni har många snygga outfits för korpulenta kvinnor. Har handlat mycket tidigare i butiken i Upplands Väsby.
Hälsningar
Britt

Vastaus yritykseltä Zizzi
Snabb kontakt och hjälp när PostNord klantade sig. Känns tryggt att handla från ett företag som bryr sig om sina kunder även efter köp. Så till sist fick jag min fina klänning!

Vastaus yritykseltä Zizzi
Väldigt bra utbud, moderna kläder för oss större!

Vastaus yritykseltä Zizzi
Kläderna sitter bra på kroppen. Gjorda för kurviga kroppar! Bra storlekar!

Vastaus yritykseltä Zizzi
Snabb leverans, varan/plagget ser ut som på bilderna. Kanske lite för mycket volanger. Vill gärna ha mer A-modeller. Tack!

Vastaus yritykseltä Zizzi
Kläderna vi beställde passade perfekt, leveransen gick smidigt och allt var snyggt packat.

Vastaus yritykseltä Zizzi
De är den sida jag beställer kläder
Mina alla kläder är från Zizzi
Bästa kvalitet, mycke nöjd med kvalitet.
Med Allt tveka inte besälla

Vastaus yritykseltä Zizzi
Snabb leverans och bra kläder! Storlek som stämmer och passar mej!

Vastaus yritykseltä Zizzi
Generellt bra kvalitet på produkterna. Smidigt att prova och skicka tillbaks om man vill av någon anledning.

Vastaus yritykseltä Zizzi
Det var lätt att hitta det jag ville ha, i det här fallet svarta byxor. När jag väl fick dem hade jag valt fel storlek, de var för stora. Det var väldigt enkelt att göra en bytesretur, kostade inget och de nya byxorna kom snabbt. De är nu mina favoriter! Så en väldigt positiv upplevelse av att det var så enkelt att byta fast jag först valt fel storlek.

Vastaus yritykseltä Zizzi
Jag köpte den sista jackan i min storlek och jag tycker jätte mycket om den.