Ni har snygga kläder men jag har nu upptäckt att de inte passar mig som är kort (152 cm) och har stor överkropp (byst). De klänningar jag köpt är stela och jag ser jättekonstig ut i dem. Har köpt stor... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jag beställde bikini som var riktigt skön. Dock var överdelen lite för stor och behöver bytas. Så smidigt att göra byte. Bara logga in, välja byte, välja vad som behöver bytas och välja ny storlek. Pa... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Kläderna är trendiga och smickrar den större kroppen. Jag känner mig alltid välklädd och får mycket positiv respons från omgivningen. Kläderna stärker mitt självförtroende genom detta. Företaget är sn... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Har handlat Zizzi kläder under lång tid, alltid lika nöjd! Bra kvalitet och så lätt att beställa hem, prova och passar det inte så är det lätt att byta storlek eller skicka tillbaka. Tack Zizzi för at... Näytä lisää
Yritys on vastannut
På Zizzi älskar vi Curvy fashion! Vi designar mode till tjejer i stl. 42-56. Köp kläder i alla storlekar på Zizzi.se eller i våra butiker.
Kløvermarken 29, 7190, Billund, Tanska
Hade turen och kunde prova blusen när jag var med på personlig shopper. Fick så bra hjälp med vad som passar och hur tänka med kombinationer. Bäst av allt att kunna hämta upp i den lokala butiken där det är trevlig & hjälpsam personal. Återkommer till denna butik & handlar. Personligen tycker jag det är viktigt kunna prova kläderna på plats.

Vastaus yritykseltä Zizzi
Köpte jeans som passar så bra och bra kvalité på sina kläder.

Vastaus yritykseltä Zizzi
Bra passform, snygga kläder med rätt stil. Gillar Zizzis jackor. De sitter bra och är ofta a linjeformade.

Vastaus yritykseltä Zizzi
Bra utbud och snygga kläder!

Vastaus yritykseltä Zizzi
Jag gillar era skjotor och blusar som är enkla,långa och långärmade.senaste säsongen blev inte så mycket såna produkter.
Ett förslag:testa producera med ännu mindre storlek än xs.tror blir det fler som är intresserade.

Vastaus yritykseltä Zizzi
Det är enkelt att handlaoch en enkel hemsida. Bra med mått på varje plagg då det kan skilja mellan olika modeller, även bra att det står mått på överarmar då det spar många återköp om storlekar inte passar!

Vastaus yritykseltä Zizzi
Älskar bara jeansen jag köpte så sköna. Snabb o smidig leverans

Vastaus yritykseltä Zizzi
Hej, fantastisk jacka jag köpte i Zizzi. Mjuk, passar bra. Zizzi min favorit affär

Vastaus yritykseltä Zizzi
Fantastisk klänning, med underbar kvalitet...

Vastaus yritykseltä Zizzi
Köpte byxor som jag lämnade i retur. Inga problem alls butiken tog emot och fixa resten . Pengarna kom nästan direkt tillbaka. Mycket smidigt.

Vastaus yritykseltä Zizzi
I ordered with express delivery but it didn’t arrive in that time frame, unfortunately. So I no longer needed what I ordered. I ordered late in the first place, which is why I added express delivery. It wasn’t end of the world by any means but disappointing. But customer service was quick in their reply and refunded my delivery fees right away! I’m going to return my items by mail and assume it’ll go smoothly as well. I look forward to future shopping!

Vastaus yritykseltä Zizzi
Snabb leverans. Jag gjorde även en retur eftersom jag beställt fel storlek. Fick tillbaka rätt storlek jättefort.

Vastaus yritykseltä Zizzi
Jag fick mycket bra hjälp av Zizzi kundtjänst, tack så mycket

Vastaus yritykseltä Zizzi
Jag hittar kläder som passar mig.
Kul med större storlek som visar ex, storlek S.
Fin kvalitet och det finns flera fina färger att välja på.
Läser alltid storleks förteckningen.
Priserna på kläderna gör att jag kan handla kläder anpassat för gym, ute kväll eller vardags klädsel.

Vastaus yritykseltä Zizzi
Kläderna är bra, några lite märkliga i materialet, tyvärr finns det inga långa rymliga linnen utan endast åtsittande vilket jag inte vill ha med min kurviga kropp så det var inte genomtänkt då det är inriktning kurviga damer samt att priset på kläderna är lite väl dyrt.

Vastaus yritykseltä Zizzi
Alla kläder som jag har köpt, har passat mig perfekt. Skönt att slippa skicka tillbaka.

Vastaus yritykseltä Zizzi
Supernöjd som alltid! Bra sortiment & bra kundklubb som ger en fina rabatter! Bra storlekar!

Vastaus yritykseltä Zizzi
En butik och en webbsida som är välsorterad och att det är enkelt att hitta