Eet Tafel deens binnen gekregen, vriendelijke bezorgers alles binnen geplaatst. Ondanks dat alles goed verpakt was er een lichte beschadiging aan het blad echter zelf bijgewerkt. Van de ook binnen ge... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Goede reactie van het bedrijf, persoonlijk contact, toen ik even dacht voor de verkeerde kleur gekozen te hebben, Men denkt mee en geeft de tijd. TV kastje ziet er uit zoals op de foto en werd keurig... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Na een teleurstellende ervaring bij een andere meubelzaak kwamen we terecht bij Zita Home, en wat een verschil! Vanaf het eerste contact werden we vriendelijk geholpen , konden gelijk bij ze terecht... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Leuke ronde tafel met kegelpoot. Alleen hol vanbinnen er zit geen gewicht in waardoor die snel kantelt. Levering perfect, netje gebeld 10 min voor levering aangekondigd dat ze kwamen. Ook fijn dat ze... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Yrityksen kirjoittama

Gratis thuis bezorgd binnen 5 werkdagen, eettafels worden zelfs gemonteerd

kuppersweg 7, 2031 EA, Haarlem, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 55 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Keurig op tijd afgeleverd, en moest even wennen aan de noesten en oneffenheden van het tafelblad. Maar nu tevreden.
Mango hout heeft dit nu eenmaal!

Vastaus yritykseltä Zita Home
Mijn artikel was correct geleverd en op de afgesproken tijd. Alles vlot verlopen.

Vastaus yritykseltä Zita Home
Ik ben fan van Zita home. Dit is mijn tweede bestelling. Ik heb een mooie salontafel besteld en ik ben er zo blij mee. Contact over de bestelling ging prima. Levering ging goed. Kortom, dik tevreden.

Vastaus yritykseltä Zita Home
Je n’ai toujours pas reçue ma table.. j’ai envoyer un mail au service mais sans retour de leur part.
Zeer vriendelijk geholpen, fijn dat we in de loods konden komen kijken en proef zitten.
Draaibare stoelen met armleuning zijn niet alleen mooi maar zaten ook lekker.
Tafelblad ook mooi en snelle levering!
Silvester heeft echt zijn best voor ons gedaan!

Vastaus yritykseltä Zita Home
Heel blij met de eethoek tafel,en de service was ook heel goed,bedankt

Vastaus yritykseltä Zita Home
Goede service hebben onze eettafel uitgepakt en in elkaar gezet en vriendelijke medewerkers. Precies op afgesproken tijd afgeleverd en dozen werden meegenomen dus 👍

Vastaus yritykseltä Zita Home
Wij hebben op 27 oktober de Deens ovale zwarte tafel besteld bij Zita Home. Vooraf had ik telefonisch contact met Silvester van Zita Home, heel vriendelijk en behulpzaam! Hij dacht goed mee over de tafel die we op het oog hadden, controleerde direct de voorraad en gaf duidelijk aan wat de levertijd zou zijn.
Nog diezelfde middag hebben we de bestelling geplaatst, en vrijwel direct kregen we een mail van Silvester dat de order al was doorgezet. Een hele fijne ervaring, zeker vergeleken met de mindere ervaringen die we eerder hadden bij een concurrent.
Uiteindelijk is de tafel supersnel op 31 oktober bezorgd, helemaal top!
Bedankt Zita Home en Silvester! 👏

Vastaus yritykseltä Zita Home
Mooi product voor een mooi bedrag. Snel geleverd en vriendelijke bezorger.

Vastaus yritykseltä Zita Home
Super goede service. Als je op tijd bent met contact leggen over annuleren bestelling, kunnen ze de bezorging nog tegenhouden en daarmee volledige bedrag terugbetalen. Dat ze uberhaupt die moeite doen.. dat is nou klantgericht en klantvriendelijk! Super winkel met mooie producten voor een goede prijs!

Vastaus yritykseltä Zita Home
Snelle levering,aardige bezorgers,een goed vertrouwd bedrijf waar je mooie spullen kunt kopen.
Bedankt.

Vastaus yritykseltä Zita Home
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.