EFP Graphics Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Geweldige service echt waar! Ik had perongeluk de verkeerde kleur besteld, ik dacht dat ik de juiste had aangevinkt maar toch niet. Hun zijn heel duidelijk over de retour regels alsnog een kortin... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Had een bestelling gedaan en heb correcte stickers gekregen alleen in foute kleur aangekomen. Heb 2 weken moeten wachten op een antwoord voor ik geholpen werd. Vanaf het 1ste antwoord verloop communic... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering en top kwaliteit stickers, ik ben hartstikke tevrede en ga ze er niet afhalen zo lang het niet hoeft. Zeker aan te raden hier je stickers te halen💪💯 groeten van @fight1ngjay op tt.

1. Skootterikauppa

Yrityksen kirjoittama

Geef jouw scooter een unieke uitstraling met onze speciale stickers! Ontdek ons assortiment met universele stickers die perfect passen op elke scooter, of kies voor op maat gemaakte stickerontwerpen speciaal voor de Piaggio Zip met SP kappen. Met onze stickers kun je jouw scooter helemaal naar jouw smaak personaliseren en onderscheiden van de rest. Laat je creativiteit de vrije loop en geef je scooter een eigen identiteit met onze hoogwaardige en opvallende stickers!

Erinomainen

Kaikki arvostelut

39 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Mansory stickerset

Mansory stickerset gekocht via de website. Kwaliteit naar verwachting en gemakkelijk aan te brengen. Meerdere keren met hogedruk gewassen en blijft allemaal netjes.

8. heinäkuuta 2025

Marlboro stickerset

Marlboro stickerset: Heel mooie stickers en goede kwaliteit, zeer makkelijk te plakken. Paste perfect op mijn brommer. Een echte aanrader. Ben er echt tevreden mee!

29. huhtikuuta 2025

Top👍

Top. alles klopte, fijne communicatie. Was iets vergeten bij het plaatsen van de bestelling heb hem via insta geappt en t was zo opgelost. Perfect !!

6. huhtikuuta 2025

Unieke scooter stickers

Hebben unieke stickers die ik nergens anders eerder ben tegengekomen. Ontwerpen de stickers ook zelf zeiden ze, werd goed geholpen, vriendelijke klantenservice. Bleven zoeken tot ik vond wat ik zocht. Aanrader!

2. tammikuuta 2025

Geweldige stickers!😍

Oprecht echt fantastisch ik heb een panterprint stickersetje gekocht en hij was heel gedetailleerd en staat echt geweldig, echt een aanrader!😍

8. tammikuuta 2025

Goede custom stickersetjes

Stickers bleven goed plakken. De grafische ontwerper had mij precies geholpen met maken wat ik wilde hebben en de foto’s die hij stuurde hoe het er uit kwam te zien komen exact overeen met de werkelijkheid. Zeker een aanrader!

1. marraskuuta 2024

Erg plezante ervaring

Erg plezante ervaring. binnen no time een design gemaakt en besteld! Stond open voor veranderingen en die zijn ook snel verwerkt.

8. marraskuuta 2024

Geweldige klantenservice

De klantenservice is geweldig, ik ben nog nooit eerder in aanraking geweest met dit bedrijf en ik werdt gelijk geholpen. Er werdt erg snel gereageerd en er wordt goede inzet getoond, binnen no time waren we samen op een design gekomen. Zeker een aanrader, alles is erg duidelijk en je hebt als klant goed overzicht over wat je krijgt en je krijgt ook genoeg materiaal voor inspiratie.

6. marraskuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin