Voor het eerst bij ZinInVers drie levende kreeften besteld van ca. 750 gram per stuk! Ze werden geweldig netjes conform afspraak op tijd geleverd en waren nog goed levend en dus vers! Gewicht klopte e... Näytä lisää
I placed my order on a Thursday and received it on Saturday. Good quality oysters and fish, items were still cold when they arrived. A delivery tracker update system would be a welcome plus for custom... Näytä lisää
Muut katsoivat myös näitä
GIGA SLECHTE SERVICE. LET OP HET GELEVERDE GEWICHT VAN JE BESTELLING
De levering kwam op zaterdag met van bijna alle bestelde producten te weinig in de verpakking, wel de stickers erop met het bestelde gewicht maar dat klopte van geen kant, De chauffeur gaf aan dat ik moest bellen maar hij wist al dat het na 15.00 uur was en dat dan de telefoon niet meer word opgenomen. Gemaild, bericht gestuurd via social media, nul reacties. Maandag middag gebeld en na doorvragen een gedeelte gecrediteerd gekregen met het verhaal dat alles gecrediteerd zou zijn. onbetrouwbare partij met giga slechte service !!! voor mij nooit meer

Vastaus yritykseltä Zininvers
Goede levering en echt topkwaliteit vis…
Goede levering en echt topkwaliteit vis en vlees.
Bestellingen
Bestellingen gedaan al een aantal keren prachtige vis en vlees en kip producten, alles zeer smakelijk en echt vers je proeft het verschil, geen klachten! Super, ga zo door, ben zeer tevreden, ook alles op tijd bezorgd, en leuk contact, 💪 h, kensen
Al een paar keer besteld en ik moet…
Al een paar keer besteld en ik moet zeggen fantastisch goede producten goede service er was 1 keer iets vergeten en het bedrag werd meteen teruggestort op mijn rekening en de prijs is ook nog eens heel mooi ik ben een heel tevreden klant 👍👍👍
Geweldige producten
Geweldig bedrijf met geweldige producten en een geweldige service.
Ben er ontzettend tevreden over
Leveringen onbetrouwbaar
Vandaag ben ik gebeld dat er een storing was, waardoor mijn bestelling niet geleverd kon worden. Dit is al de 5e!! keer in afgelopen maanden. (voorheen ATL Seafood) De medewerkers zijn uiterst vriendelijk en de vis is echt prachtig, maar dit was voor mij helaas de laatste keer.
Voor de 2e keer besteld en was geen…
Voor de 2e keer besteld en was geen 1dagsvlieg! Erg eenvoudig te bestellen/ betalen en levering uitstekend. Kwaliteit van zowel vlees als vis uitstekend! Heerlijk gegeten, complimenten ga zo door👌👍
Super service
Super service. Nergens was de vis te krijgen die ik wilde (meerval) Zininvers.nl leverde me de vis binnen 1 werkdag. Netjes verpakt, met ijs! Super vriendelijke chauffeur, die me half uurtje van te voren telefonisch melde dat hij in aantocht was. Aanrader!
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.