Fantastici! Ho trovato un articolo d'argento, che in Italia non trovavo più, a prezzo ottimo! Ottima comunicazione e collaborazione nel correggere i miei errori dell'ordine. Nonostante la difficoltà... Näytä lisää
Snelle service,keurig verpakt en dan ook nog een heel lief kaartje met een bedankje.bestelling voldoet echt aan de verwachtingen.dus bij deze hartelijk dank en een aanrader. Janita
Paar hele mooie items besteld voor de 18e verjaardag van mijn dochter. Helaas was 1 oorbel niet goed en brak de eerste dag dragen. We mochten de oorbel terugsturen en hadden binnen een paar dagen weer... Näytä lisää
Ik heb 2 of 3 keer nu iets bestelt bij zilver voor jou. Het assortiment is groot, dingen zijn eigenlijk altijd wel op voorraad en mijn ervaring is dat ze super snel leveren en altijd met een leuk pers... Näytä lisää
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 66 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Armband los geraakt voor de 2e keer en nu kwijt
Heb een armband kado gekregen, armband was los van mijn arm de 1e keer kontakt gehad met de firma en de opmerking dat er waarschijnlijk kracht op de armband was geweest . Nu ben ik de armband kwijt weer van mijn arm los geraakt en gewoon gewerkt en met de fiets naar huis. Als een armband daar niet tegen kan ,vraag ik me af is dat kwaliteit?

Vastaus yritykseltä Zilvervoorjou
Perfect
Voor 3 uur besteld volgende dag in huis komen ze na! Mooi verpakt, persoonlijk kaartje erbij!
Snelle levering en produkt zoals…
Snelle levering en produkt zoals beschreven. Blij mee
De levering was keurig op tijd
De levering was keurig op tijd, het product voldeed aan de beschrijving op de website en als extra verrassing zat er een handgeschreven kaartje bij de bestelling.
Dat gaf een persoonlijke touch.
Het is duidelijk dat deze winkel klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan. Zeker een aanrader!
Eerlijk en snelle service
Fijne service en snelle levering
Fijne service en snelle levering. Het ging vanuit mijn bank niet goed met de betaling maar dat werd snel opgelost door Renate. en had ik het product alsnog snel in huis. Was netjes en leuk ingepakt met een kaartje erbij.
Snel en netjes
Netjes en mail gehad dat het artikel dat ik zou willen we op voorraad is. Snel verstuurd en ontvangen. Leuk ingepakt!
Vanaf aankoop alles even netjes.👍
Vanaf aankoop alles even netjes behandeld,snelle
levering,alles heel netjes verpakt een lief geschreven
bedank kaartje er bij,en de sieraden zijn mooi en van
hele goede kwaliteit,koop hier al jarenlang en alles
is nog steeds mooi.dit bedrijf is betrouwbaar.👍
Goed verpakt
Heel snel verzonden, goed (veel bescherming) en compact verpakt. Het was mooi persoonlijk ingepakt :)
echt super tevreden
echt super tevreden. Bij de oorbellen zat een heel handig zakje om ze in te bewaren!
Goede ervaring!
Snelle levering, mooie oorbellen met een persoonlijk geschreven kaartje erbij.
Laat door post, maar zeer tevreden.
De bezorging duurde langer dan gedacht. Mijn mail hierover werd keurig beantwoord. Pakje kwam alsnog binnen. Mooie oorbellen, mooi verpakt.