Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

W lipcu 2023 roku kupiłem pierwszą maszynę, teraz mamy końcówkę kwietnia 2024 roku i mam już 4 😉 a w planach kolejne ! Świetna firma, wspaniali ludzie z doświadczeniem a przede wszystkim z ogromn... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 5/5 tähteä

Jako klient firmy ŻET Technologies…

Jako klient firmy ŻET Technologies korzystałem z ich usług, pomocy technicznej, serwisowej przez wiele naprawdę wiele lat, ogromne doświadczenie, pomoc w rozwiązywaniu problemów, po wielu latach posprzedażowa pomoc po dziś dzień, ślicznie dziękuję.

10. joulukuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Jestem pod wrażeniem profesjonalizmu i…

Jestem pod wrażeniem profesjonalizmu i indywidualnego podejścia nawet przy drobnych inwestycjach w cyfrowe waluty. Dzięki za klarowne objaśnienia i wejście w świat cyfrowych technologii.

19. maaliskuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Za każdym razem ,problem rozwiązany…

Za każdym razem ,problem rozwiązany ,Tim działa wspópracyje idęalnie. Marcin rozwiązuje problem odrazu, doradzi inne rozwiązania które owocują,a Dawid to jak Jezus ,ilekroć przyjeżdżam na serwis to tylko dotknie a sprzęt rusza .Już miałem kilka taki przypadków,znają się obaj na robocie.
Polecam z pełnym ich naprawdę robią kawał dobrej roboty

9. tammikuuta 2025

Fachowe doradztwo

Fachowe doradztwo, profesjonalne podejście, sympatyczni ludzie. Polecam współpracę. Darek

6. joulukuuta 2024

Pozytywne doświadczenia !

Pozytywne doświadczenia !! Pomogli, podpowiedzieli w doborze sprzętu początkującemu. Cierpliwie odpowiadali na moje upierdliwe pytania - a do łatwych klientów nie należę.
Zakup realizowany w sierpniu 2024.

31. elokuuta 2024

Znają się na rzeczy

Byłem osobiście przy konfiguracji koparki, fachowe wytłumaczenie tematu, widać Pan zna się na rzeczy i siedzi w biznesie nie od dziś. Wsparcie po również dobre - zgłoszenia najlepiej pisać na e-mail.

1. tammikuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Żet Technologies świetnie dba o…

Żet Technologies świetnie dba o klientów. Zawsze szybko odpowiadają, jasno wyjaśniają i pomagają w każdej sprawie. Obsługa jest miła, profesjonalna i naprawdę zależy im na zadowoleniu klienta. Współpraca przebiega bez problemów i w przyjaznej atmosferze :)

22. marraskuuta 2024

Opinia

Witam, chciałem się podzielić własną opinią na temat firmy ŻET Technologies - jest to firma, którą znalazłem w Internecie, odkryłem ją dopiero jak zacząłem interesować się kryptowalutami, oraz samymi koparkami, do wydobywania tychże. Zadzwoniłem, pan Marcin poświęcił mi bardzo dużo czasu na wyjaśnienie wszystkich zagadnień związanych z "domowymi" możliwościami wydobycia, doradził mi odpowiednie maszyny, zaproponował pełne wsparcie po zakupie, doradztwo, wyjaśnianie wszystkich wątpliwości. No i tak zaczęliśmy współpracę, zakupiłem w ŻET koparki, które pracują bardzo dobrze i stabilnie. Rzeczywiście pan Marcin odbiera telefony i odpowiada na wszystkie pytania jak obiecał, więc nie było to tylko pustosłowie, dlatego tym bardziej na plus, że dba o mnie jako o klienta i pomaga, pomimo tego, ż jestem raczej z tych mniejszych klientów jak chodzi o ilość posiadanego sprzętu. Ja bardzo polecam tę firmę, zarówno pod względem doradztwa, jak i samych zakupów. Polecam i pozdrawiam, Piotr Tabiś

5. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä ŻET TECHNOLOGIES

Dziękujemy Piotr za tak wyczerpującą opinię ;-)

Saanut 5/5 tähteä

ŻET Technologies rewelacja ;)

ŻET Technologies to firma, dzięki której z laika stałem się osobą wpełni rozumiejącą cały proces oraz umiejącą sama dostosować niezbędny do tego sprzęt. Chłopacy z ŻET cechują sie profesjonalnym podejściem do klienta niedługo montujemy kolejne koparki ;))

26. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä ŻET TECHNOLOGIES

Pięknie dziękujemy Dominika. To nasza misja ! :)

ŻET Technologies

ŻET Technologies - to właśnie ten zespół wyjaśnił szczegóły i przekonał mnie do zainwestowania swojego kapitału i rozpoczęcia przygody z kryptowalutami. Cóż mogę powiedzieć. Same pozytywne oceny mówią same za siebie. Pełen profesjonalizm i super doradztwo w ewentualnych upgrade-ach. Miłe osoby, którym nie zależy tylko na odwaleniu roboty, ale także uświadomieniu klienta i przekazaniu wskazówek. Polecam!

23. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä ŻET TECHNOLOGIES

Dziękujemy Arkadiusz za tak pozytywny feedback ! :)

Świetni fachowcy

Świetni fachowcy, korzystam z usług ŻET od paru lat i zawsze jestem zadowolony. Kontakt też rewelacja.

26. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä ŻET TECHNOLOGIES

Dzięki Michał, zadowolenie naszych klientów to nasz niezmiennie istotnt cel ;-)

Innowacyjność i zaawansowana technologia

Żet Technologies nieustannie wprowadza innowacje w swoich produktach. Ich koparki do kryptowalut są wyposażone w najnowsze technologie, co przekłada się na wyjątkową wydajność i efektywność. To firma, która idzie z duchem czasu i potrafi sprostać nawet najbardziej wymagającym oczekiwaniom, takim jak moje. Dziękuję ;)

7. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä ŻET TECHNOLOGIES

Dzięki Dawid za tak wyczerpującą recenzję!

Saanut 5/5 tähteä

Doświadczenie i niesamowita wiedza.

Super firma! Niesamowita wiedza i doświadczenie ludzi zatrudnionych, którzy służą pomocą o każdej porze dnia a nawet nocy. Wytłumaczą jak rozwiązać problem nawet osobie, która niewiele się na tym zna. Polecam firmę.

26. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä ŻET TECHNOLOGIES

Dzięki Iwona, Przybliżanie mechanik działania to nasz cel nawet dla największych laików technologicznych ;-)

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin