Nem og hurtig bestilling på Zency.dk Super god selvforkælelse med en omgang dybdegående massage hos Zuni. Kan klart anbefale. Husk at forventningsafstemme så du får hvad du beder om
Behagelig og rolig stemning. God dybdegående massage, kan klart mærke det har hjulpet når der lige går nogle dage efter sidste behandling og kroppen slapper af. Jeg har været afsted 2 gange nu og min... Näytä lisää
Suzi var meget imødekommende og opmærksom på mine behov. Spurgte afklarende ind til hvad hun skulle fokusere på og hvor jeg havde 'ondt'. Desuden var Suzi meget opmærksom på at 'tilpasse' behandlingen... Näytä lisää
Super behageligt sted, Aslak er en slags magiker og fantastisk til at fortælle hvordan tingene hænger sammen, har allerede bestilt næste tid
Hos Zency er vi ikke kun massører – vi er specialister i velvære, energi og livsglæde. Vi er et fællesskab af nøje udvalgte, certificerede behandlere, der deler passionen for at skabe balance i både krop og sind. Vores klinikker findes lige dér, hvor du har brug for os – tæt på dig og din hverdag. Hos os handler det om dig. Derfor holder vi os løbende skarpe med videreuddannelse, nye teknikker og frisk viden. Alt sammen så du får en behandling, der mærkes – hver eneste gang. Vi glæder os til at se dig på briksen! Varme hilsner, Team Zency 🌿
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Dygtig nærværende massage.
Dygtig nærværende massage.
Faglig velfunderet.
Sød
Gode råd til øvelser og udstræk

Vastaus yritykseltä Zency
Det var den mest dybdegående massage…
Det var den mest dybdegående massage jeg til dato har fået.

Super behagelig og professionel
Super behagelig og professionel behandling.

Skøn massage
Uformel og rolig stemning.
Katja er super dygtig og ved hvad hun gør. Jeg kommer tilbage 👍

Kan anbefales !
Både min mand og jeg har gennem mere end et år fået 45 min behandling ca hver 5. uge hos Kjeld.
Derfor kender han os og vores skavanker, som han ufortrødent arbejder videre med. Han lytter, kommer med gode forslag til små, lette hjemmeøvelser - alt sammen i en behagelig atmosfære.
Kan virkelig anbefales!
Mange hilsner Torben og Bente

Vastaus yritykseltä Zency
Venlig og kompetent behandling.
Venlig og kompetent behandling.
Jeg fik god gavn af behandlingen, tak for det.

Vastaus yritykseltä Zency
Det var en super god oplevelse
Det var en super god oplevelse, meget professionelt.

Vastaus yritykseltä Zency
Professionel behandling med god…
Professionel behandling med god forståelse af kroppen.

Vastaus yritykseltä Zency
Jeg fik massage og har haft rigtig ondt…
Jeg fik massage og har haft rigtig ondt længe. Den her første behandling har været rigtig god. Smerterne er ikke væk og jeg glæder mig til næste behandling.
Jeg føler jeg er på vej mod bedre tider for min krop.

Vastaus yritykseltä Zency
Jeg blev løsnet rigtig godt op i lænd…
Jeg blev løsnet rigtig godt op i lænd og hofter.

Vastaus yritykseltä Zency
Nærværende og en rigtig god massage…
Nærværende og en rigtig god massage ,målrettet og meget proff

Jeg kan varmt anbefale Helle
Jeg kan varmt anbefale Helle. Hun er en dygtig massør og et behageligt menneske. Man føler sig taget godt af fra start til slut. Efter min første massage, kan jeg mærke en stor forskel og det er bestemt ikke sidste gang jeg kommer ved hende

Vastaus yritykseltä Zency
Shahin er en fremragende massør
Shahin er en fremragende massør; dertil venlig og let at samtale med. Man føler sig i ‘gode hænder’ i hans selskab.

God og tryg oplevelse
Det var en god, rar og tryg oplevelse med et hyggeligt og afslappende lokale, men ikke mindst en god massør der går op i ens behov.

Kan varmt anbefale Sonja
Meget glad for den hjælp jeg fik af Sonja.
Hun var meget lyttende, og fik arbejdet godt med min ryg 😄
Sød og rar person

Super og effektiv behandling
Mærkede markante forskelle i før og efter behandling.

Massage ved Keld
God dybdegående massage som har hjulpet gevaldigt på ømheden i kroppen.