Bestilte en kuldedyne til 499 hos zenbed.dk. Varen kom to dage efter bestillingen og jeg er meget imponeret over kvaliteten. Den føles blød og rar at ligge med og den køler virkelig hvilket lindrer mi... Näytä lisää
Hurtig levering. Hovedpuden "køler" ganske rigtigt, men ikke særlig længe, den kan dog drejes, så man oplever en ny køleflade. Set som memoryfoam pude alene, er den super fin, dog meget stor for... Näytä lisää
Simpelthen fantastisk sted, super hurtig svar tilbage. Tosse som jeg har været har jeg desværre overset besked om at min pakke var kommet og nåede desværre ikke at hente. Jeg skrev til dem omkring min... Näytä lisää
Fuldstændig fantastisk kundeservice. Fik en dyne i gave, som desværre ikke lige var mig. Tror den var for tung. Men skrivertil dem (Stine) og får omgående hjælp til returnering. Sender dynen r... Näytä lisää
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Levering og produkt
Levering: lynhurtigt og uden problemer.
Produkter: curve hovedpune og tyngdedyne.
Er super tilfreds, har aldrig sovet bedre. Kom til at låne puden til min kæreste der efter en extra bestilling nu også sover himmelsk. Føler mig godt nok dum over at have ventet så længe på at fixe min søvn, og så til en så latterlig lav pris.
Ingen refundering - NU er fejl rettet
Gav et tæppe i julegave der desværre ikke faldt i smag. Lige efter nytår havde jeg den fineste og hurtigste service fra Zenbed kundeservice med mails frem og tilbage samt en returlabel. Alt var godt.
D. 9 januar har I modtaget produktet retur fra mig, og siden har jeg intet hørt trods utallige mails til jer, og der er nu gået 20 dage.
Hvor er min refundering?
Hvorfor svarer I ikke?
Virker useriøst og utroværdigt. Rigtig ærgerligt eftersom I har nogle gode produkter.
Næste skridt er indsigelse mod jer via min bank.
OPDATERING:
ZenBed har kontaktet mig efterfølgende og der er nu styr på det. Der er sket et par fejltagelser - hvilket jo kan ske for alle. Er glad for den hurtige reaktion fra ZenBed - som ellers altid også yder god service og har fine produkter. Tak -:)

Vastaus yritykseltä zenbed
Super service og fuld tilfredshed efter…
Super service og fuld tilfredshed efter fin dialog med kundeservice
Får ingen svar???
Vil gøre brug af 100 dages returret men Får ingen svar på trods af at jeg har skrevet via kontaktformular x2 og til deres mail. Får ingen svar, Mon det virker at skrive her????
———-
Ingen besked at finde
Jeg har kigget i spam filteret og indbakke
I må sende den igen så jeg ved hvordan jeg skal sende puderne retur ?

Vastaus yritykseltä zenbed
Super kundeservice hurtig levering
Super god kundeservice og hurtig levering og når man mangler noget så man har købt og skriver til zenbed svare de hurtigt og sender det mangler hurtigt, kan kun anbefale at handle hos zenbed. 👍
Hurtig levering
Hurtig levering. Varen svarede til beskrivelsen.
Tilfreds
Hurtig levering, god kvalitet, alt i alt godt tilfreds med at handle hos zenbed.dk
Skønt produkt!
Nem bestilling, hurtig levering og en vare der lever 100%op til mine forventninger, jeg er bare SÅ glad for min hovedpude fra jer 😍
Godt produkt
Jeg købte en kølepude som lever helt op til forventningerne.
Fik købt forkert pude men fik løst det…
Fik købt forkert pude men fik løst det hurtigt via kunde service
GOD service og hurtigt levering
mit sauna tæppe blev hurtigt leveret. Desværre var det ikke noget for mig alligevel, og gjorde derfor brug af mine 100 dags tilfredsgaranti. De var rigtig hjælpesommen på mail, og fik hurtigt penge retur. Virkelig god oplevelse, og en rigtig god side. :-)
Fantastisk pude
Fantastisk pude. Har aldrig haft nogen bedre
Fantastisk dyne
Jeg er virkelig, virkelig glad for min tyngdedyne. Jeg sover betydeligt tungere og vågner færre gange om natten.
Jeg oplede at min køledyne gik op i…
Jeg oplevede, at min køledyne gik op i syningen hurtigt efter den var taget i brug, og da jeg skrev til jer, fik jeg hurtigt en ny tilsendt. Tak for god og hurtig service :)
Funktionel pude med ikke-funktionel pudebetræk.....Selve puden er interessant konstrueret…
Selve puden er interessant konstrueret og gør sit arbejde, men pudebetræk giver ingen mening. Hvorfor bliver der brugt glat nylon under puden og puden "løbek væk" under hovedet? er det dårlig nyhed eller en besparelse ? Jeg har brugt denne type puder i mange år og det er første gang jeg stødt på sådan hybrid nyhed.....
Hurtig levering og en lækker hovedpude…
Hurtig levering og en lækker hovedpude og kuldefunktionen virker overraskende godt.
Rigtig god service og produkt 👍
Lækkert tæppe