Mangler du et sted at købe dine fremtidig Halskæder og Ringe, så prøv dog lige at kigge forbi Zarge Utrolig cool design og fantastisk Kvalitet til gode priser Fedt Crew du kommer i samtale med og s... Näytä lisää
Skønne smykker, lækker indpakning, lynhurtig service. Jeg bestilte 2 ringe, som blev afsendt samme dag. Ringene, som var endnu flottere end på billederne, var pakket i fine, sorte æsler samt ditto... Näytä lisää
Rigtig smukke smykker Rigtig smukke smykker, elegante, stilrene og meget enkelte - elsker alt ved smykkerne ❤️ Super hurtig levering 🤩 What’s not to like 👍🏻 Bliver ikke sidste gang jeg køber ho... Näytä lisää
Det er godt og lige hvad man forventer, det tog 2 dage før det kom, det eneste nederen ved produktet er at vedhænget kan falde af, og kædens krog er meget lille
ZARGE smykker er skabt med fokus på unikt design og alsidighed. Vores kollektion byder på tidløse unisex-smykker i 925 Sterling Silver og 316L Stainless Steel, der kombinerer holdbarhed med stil. Med inspirerende latinske navne bærer hvert smykke en historisk fortælling. Vi tilbyder en livstidsgaranti, der sikrer kvaliteten. Opdag vores historiefortællende smykker og bliv en del af ZARGE-familien i dag!
Store Kongensgade 59F, 1264, København K, Tanska
Dejlig nemt samt god service
Jeg bestiller flere stykker smykker og får ganske hurtig svar fra ZARGE. Betalingen forgik overskueligt og uden nogen form for problemer!
Jeg kunne ikke være mere tilfreds og det abslout ikke sidste gang jeg handler hos ZARGE

Vastaus yritykseltä ZARGE