Saanut 5/5 tähteä

Jag kan inte beskriva hur enkelt och smidigt allting gick med min hårtransplantation. Från konsultation till behandlingen! Tryggheten är definitivt känslan man får från alla på Zarc. Alla är... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jag är verkligen supernöjd med min upplevelse hos Zarc Hair Clinic. Från första kontakt till efter uppföljningen kände jag mig trygg och väl omhändertagen. Alla var både professionella och väldigt... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Varm o god personal som får en att känna sig trygg direkt, Andreas har otroligt hjälpsam från dag ett. Min PRP behandling gav gott resultat som jag är väldigt nöjd med!

Yrityksen tiedot

1. Hiussiirteisiin erikoistunut klinikka

Yrityksen kirjoittama

Hårtransplantationer & PRP-behandlingar i Malmö - Med lång erfarenhet i branschen och en passion för att bekämpa alla typer av håravfall har vi sett möjligheter att förbättra både resultat och upplevelse för dig som kund. ZARC Hair Clinic är en plats där trygghet, kvalitet och precision alltid står i fokus. I våra ljusa och rymliga lokaler i Varvsstaden, Malmö, erbjuder vi skräddarsydda behandlingar med absolut högsta kvalitet och professionalism – från första konsultation till färdigt resultat. Hela vårt team arbetar utifrån våra starka värdegrunder för att säkerställa att du inte bara får marknadens bästa behandling, utan också en upplevelse där du känner dig sedd, trygg och väl omhändertagen. Varmt välkommen till ZARC Hair Clinic!

4,9

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Väldigt nöjd kund

Fantastiskt team som gör sitt yttersta för att leverera bästa möjliga resultat. Som kund kände jag mig både trygg och väl omhändertagen.

2. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä ZARC Hair Clinic

Tack snälla för dina fina ord och för att du tog dig tid att skriva en recension 🙏

Det betyder mycket för oss att höra att du känt dig trygg och väl omhändertagen hos oss. Vi lägger såklart stort fokus på både resultatet och hela upplevelsen runt omkring, så det är väldigt glädjande att det märks ☺️

Tack igen för ditt förtroende och för din rekommendation!

Saanut 5/5 tähteä

Jag är verkligen supernöjd med mitt besök

Alla var både professionella och väldigt varma i sitt bemötande, vilket gjorde hela processen mycket enklare. Det märktes tydligt att de verkligen bryr sig om att uppnå bästa möjliga resultat för mig som patient.
Jag kunde inte ha önskat något bättre med min besök, varken från konsultation, till transplantation eller uppföljning.

27. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä ZARC Hair Clinic

Tack så mycket för de fina orden och för att du delade med dig av din upplevelse.

Det gör oss så glada att läsa att du känt dig i trygga händer genom hela processen, från första kontakten till både behandling och uppföljning. Att kombinera ett varmt bemötande med noggrannhet och kvalitet är väldigt viktigt för oss, så det betyder mycket att du upplevt det så ☺️

Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och är glada över att vara en del av din resa.

Hårtransplantation

Tryggheten är definitivt känslan man får från alla på Zarc. Alla är professionella och gör ett underbart jobb!

Jag är så taggad på att se slutresultat på min nya hårlinje!

Jag rekommenderar starkt Zarc hair clinic till alla som funderar på att ha hårtransplantation och PRP behandlingar.

Stort tack ❤️

1. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä ZARC Hair Clinic

Tack snälla för din fina recension och för ditt förtroende.

Det gläder oss verkligen att höra att du upplevt hela processen som smidig och trygg, från konsultationen fram till behandlingen. Just trygghet, professionalism och ett gott bemötande är något vi lägger väldigt stor vikt vid, så det betyder mycket att du kände det hos oss ☺️

Vi är också glada över att få vara en del av din resa och ser fram emot att följa utvecklingen framöver. Tack igen för din varma rekommendation.

Otroligt nöjd!!

Från första mötet under konsultation till tiden under hela ingreppet så är jag så otroligt nöjd med både service, bemötande och utförande. Det är skillnad på denna kliniken mot många andra, de vill inte sälja på utan de är väldigt måna med att ens förväntningar faktiskt är nåbara och alltid till ett naturligt resultat. Andreas som jag hade konsultation med lyssnade in noggrant vad mina tankar och önskemål var och gick noggrant igenom hur processen skulle gå till. Och jag har aldrig känt mig så säker och trygg i att jag hamnat rätt som denna gång. Istället för att snabbt försöka boka in något så föreslog han t.o.m. att jag skulle gå på fler konsultationer på andra kliniker för att jämföra så att jag verkligen skulle välja det ställe för att utföra hårtransplantation som kändes rätt för mig.

Då jag kände att denna klinik var helt rätt för mig och det sedan var dags så överträffades denna positiva upplevelse än mer under själva dagen för ingreppet. Då var det Rita med hennes team som utförde ingreppet. Otroligt fint bemötande även här och Rita var väldigt mån om varje mm skulle vara rätt ritad innan vi väl satte igång. Hon gick även igenom under processens gång vad vi gjorde så man kunde känna sig trygg. Övriga personer i teamet som utförde ingreppet var också så otroligt vänliga!! Kan inte nog rekommendera detta ställe och funderar du på en hårtransplantation så boka en konsultation!

27. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä ZARC Hair Clinic

Tack snälla för dina fina ord och för att du tog dig tid att skriva en så fin recension! 🙏

Det betyder verkligen mycket för oss att höra att du känt dig trygg, lyssnad på och väl omhändertagen hela vägen, från konsultationen till själva behandlingsdagen. För oss är det viktigt att vara ärliga, noggranna och att alltid ha fokus på vad som känns rätt för varje person, både när det gäller förväntningar och resultat.

Vi är väldigt glada över att du är så nöjd med din upplevelse hos Andreas, Rita och hela teamet. Tack igen för ditt förtroende och för din varma rekommendation ☺️

Saanut 5/5 tähteä

Otrolig upplevelse från början till…

Otrolig upplevelse från början till slut. Andreas, Rita och hela teamet är verkligen superproffsiga i allt de gör. Går inte att rekommendera tillräckligt

26. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä ZARC Hair Clinic

Tack snälla Axel för din fina recension!

Det gläder oss verkligen att du är så nöjd med din upplevelse hos oss. Vi strävar alltid efter att kombinera hög professionalism och kunskap med ett varmt och personligt bemötande, så det betyder extra mycket att just den personliga kontakten gjorde skillnad för dig 🙏

Stort tack för ditt förtroende och för att du tog dig tid att dela med dig ☺️

Hela teamet på ZARC Hair Clinic

Trevligt bemötande på ZARC Hair Clinic

Jag va hos Andreas och hans personal på ZARC Hair Clinic under hösten för 3 st prp behandlingar, det var ett väldigt bra bemötande vid varje behandling. Redan vid konsultationen med Andreas fick jag ett bra intryck av ZARC och behandlingen gav ett gott resultat.

11. helmikuuta 2026

Tack så mycket för dina fina ord Daniel! 🙏

Det betyder mycket för oss att du fick ett bra intryck redan vid konsultationen och att du har känt dig trygg genom hela PRP-behandlingen. Vi lägger stor vikt vid att varje besök ska kännas lugnt, professionellt och personligt, så det är extra roligt att höra att du upplevt det så ☺️

Tack igen för att du tog dig tid att lämna en recension och för ditt förtroende för oss.

Teamet på ZARC Hair Clinic

Supernöjd

Supernöjd! Fantastisk personal och grym service. Jag gjorde 3 PRP behandlingar och har fått fantastiska resultat. Konsultationen var tydlig och proffsig. 5/5 stjärnor utan tvekan.
Rekommenderar starkt!

3. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä ZARC Hair Clinic

Tack snälla för din fina recension och för att du valit att göra dina PRP-behandlingar hos oss 🙏

Det betyder mycket att höra att du är så nöjd, både med servicen, konsultationen och resultaten. Vi lägger stor vikt vid att varje behandling ska kännas tydlig, trygg och professionell från början till slut ☺️

Stort tack för din rekommendation, och du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss!

PrP-behandling

Har gjort PrP-behandling, jättebra omhändertagen av proffsig personal med bra vägledning i alla steg. Resultatet är mycket bra och man känner verkligen skillnad på alla plan. Det är en boost för hela ens personlighet!

4. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä ZARC Hair Clinic

Tack Charlotte för din fina recension och för att du valde att göra PRP hos oss!

Det gläder oss verkligen att du kände dig väl omhändertagen och att både vägledningen och resultatet levde upp till förväntningarna. Härligt att du redan märker skillnad.

Du är alltid varmt välkommen tillbaka, och om du har minsta fråga framöver är det bara att höra av dig. ☺️

PRP - 5/5

Fantastisk klinik, från första mötet fram tills sista var det bra kommunikation och förståelse. Andreas har varit jättebra och gått igenom allt som jag behövde veta för att känna mig trygg. De sätter kundens behov främst och det är exakt det jag behövde.

2. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä ZARC Hair Clinic

Tack för din fina recension och för att du valde att göra PRP hos oss 🙏

Det gläder oss verkligen att du upplevde bra kommunikation och förståelse hela vägen, och att du kände dig trygg och uppskattade att vi gick igenom allt ordentligt innan.

Du är alltid varmt välkommen tillbaka, och har du minsta fundering framöver är det bara att höra av dig. ☺️

Saanut 5/5 tähteä

Jag hade en väldigt positiv upplevelse…

Jag hade en väldigt positiv upplevelse hos Zarc Hair Klinik. Redan från första kontakten kände jag att de verkligen lyssnade på mig och tog mina behov på allvar. De var inte stressade, utan tog sig tid att förstå vad jag ville och vad som var bäst för mig. Det fick mig att känna att jag inte bara var ännu en kund, utan att mina behov verkligen var i fokus.
Personalen var väldigt professionell, ärlig och omtänksam genom hela processen. De förklarade allt tydligt och såg till att jag kände mig trygg och bekväm hela tiden. Man märker att de genuint vill hjälpa och att de bryr sig om att man ska få ett bra resultat.
Jag är väldigt tacksam för deras bemötande och kan varmt rekommendera Zarc Hair Klinik till alla.

23. helmikuuta 2026

Tack för din fina recension och för att du valde oss på ZARC Hair Clinic 🙏

Det betyder mycket att du kände dig lyssnad på och att vi tog oss tid att förstå dina behov från start. Vi vill att varje besök ska kännas tryggt, tydligt och personligt och det gläder oss att du upplevde det så genom hela processen 🙌

Stort tack för din rekommendation, du är alltid varmt välkommen tillbaka om du har frågor framöver! ☺️

Super nöjd!

Ett mycket professionellt företag med varm, trevlig och välkomnande personal. Efter tre PRP-behandlingar är jag väldigt nöjd — både med resultatet och med det fantastiska bemötandet genom hela processen. Andreas var professionell och tydlig, gav all nödvändig information samt hjälpte mig att få realistiska förväntningar innan behandlingarna startade. Anna, som utförde behandlingarna, var också mycket professionell, noggrann, lyhörd och fick mig att känna mig trygg från början till slut. Jag kan varmt rekommendera företaget!

25. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä ZARC Hair Clinic

Tack för din fina recension och för att du valde oss 🙏
Det gläder oss verkligen att du är så nöjd efter dina PRP behandlingar, både med resultatet och hur du blev bemött genom hela processen. Vi tar med oss dina ord och skickar dem vidare till Anna också.

Väldigt trevliga

Väldigt trevliga, från första bemötet till det sista så har de alltid stöttat och förklarat väldigt bra. Jag körde på prp och har bara positiva saker att säga om kliniken. Hade starkt rekommenderat till människor som känner att de börjar tappa lite hår, betygsätter de 10/10

24. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä ZARC Hair Clinic

Tack för de fina orden och för att du valde PRP hos oss 🙏
Vi blir riktigt glada att höra att du känt dig stöttad och fått tydliga förklaringar genom hela processen. Att du dessutom skulle rekommendera oss vidare betyder mycket.

Hör av dig när som helst om du vill följa upp eller har minsta fundering framöver. ☺️

Hår transplantation hos Zarc Hair Clinic 5/5

Jag gjorde min hårtransplantation hos Zarc igår och min upplevelse är 10/10. Utförandet, servicen , avslappnat och tryggt!! Kan varmt rekommendera alla som går i tankarna att välja Zarc!! Fantastiskt Team! Ska bli kul att följa utvecklingen kommande veckor/månader!

21. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä ZARC Hair Clinic

Tack Alex för dina fina ord och för att du valde att göra din hårtransplantation hos oss 🙏

Det betyder mycket att höra att du upplevde både servicen och utförandet som väldigt bra, och att du kände dig avslappnad genom hela processen. Just tryggheten under dagen är såklart något vi lägger stor vikt vid ☺️

Nu börjar den spännande delen, att följa utvecklingen vecka för vecka. Vi ser verkligen fram emot att följa din resa och ditt slutresultat tillsammans med dig!

Stort tack för din rekommendation!

Så nöjd med mitt val!

Fin miljö och fantastisk personal. Mycket varm o trygg känsla.

19. helmikuuta 2026

Tack för dina fina ord!

Det gläder oss verkligen att du kände dig trygg och väl omhändertagen hos oss. Vi ser fram emot att följa dina resultat framöver och finns här för dig längs hela vägen. Har du minsta lilla fundering är det bara att höra av dig eller komma förbi. Du är alltid välkommen!

Nu ser vi fram emot resultatet! ☺️

Saanut 5/5 tähteä

Att komma till Zarc är som att komma hem

Att komma till Zarc är som att komma in i någons varma famn och bemötandet är något av det bästa jag upplevt. Här handlar det inte bara om att göra ett bra jobb utan att få en förståelse för oss som individer. Vad vi behöver, vår personliga situation och vilka förutsättningar vi har men också vilken behandlingsform som skulle vara den bästa. Kunskapen är enorm och viljan att resultatet ska bli det bästa är ett huvudfokus. Det genomsyrar hela verksamheten. Jag är så tacksam över att jag hittade hit och när man har gjort det finns det ingenstans som är bättre.

16. helmikuuta 2026

Hej Lina,

Stort tack för dina fantastiska ord. Det betyder verkligen mycket för oss att du upplever trygghet och värme hos oss, det är precis så vi vill att det ska kännas att komma hit ☺️

Tack för ditt förtroende och för att du tog dig tid att dela med dig. Vi är väldigt glada att du hittade till oss.

Du är alltid varmt välkommen hos oss!

Saanut 5/5 tähteä

Väldigt nöjd med resultat efter PRP

Väldigt nöjd med resultat efter PRP! Grym service och man känner verkligen att de genuint vill hjälpa en.

12. helmikuuta 2026

Stort tack Farhad!

Det gör oss verkligen glada att du är nöjd med dina behandlingar och att du kände dig genuint väl omhändertagen hos oss. Ditt förtroende betyder mycket 🙏

Du är alltid varmt välkommen hos oss ☺️

Saanut 5/5 tähteä

Vill verkligen rekommendera Zarc om du…

Vill verkligen rekommendera Zarc om du går i tankarna för att göra en hårtransplantation, otroligt professionellt bemötande samt kunskap av alla i personalen. Är väldigt nöjd efter min transplantation, kände mig trygg under hela utförandet och informationen jag fick både före under och efter behandlingen. Går du i tankarna bör du kontakta Zarc, du kommer inte bli missnöjd.

21. tammikuuta 2026

Stort tack för din fina rekommendation, Oskar 🙏

Det betyder verkligen mycket för oss att höra att du kände dig både trygg och väl omhändertagen genom hela processen, och att du är nöjd med ditt ingrepp ☺️

Vi ser fram emot att följa ditt resultat framöver, och du är alltid varmt välkommen hos oss.

Supernöjd 5/5!

Gjorde en hårtransplantation och är supernöjd med beslutet att jag gjorde det hos ZARC. Jag tog kontakt med dem för en konsultation och fick full förtroende för dem snabbt även om jag varit och besökt andra klinker.
Jag rekommenderar ZARC starkt, 5/5!

20. tammikuuta 2026

Tusen tack! ☺️

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin