Saanut 5/5 tähteä

Zeer goeie prijs (goedkoper dan officiele leverancier) en frequente updates m.b.t. levering van bestelling. Product was zeer snel en ruim binnen de beloofde tijd binnen, ophalen verliep vlekkeloos en... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Leuke winkel en mensen met veel keus van pokemon tot lego en alles ertussen. Hotwheels mensen kunnen hier ook hun ei wel kwijt.

Saanut 5/5 tähteä

Vandaag kaartjes gekocht en werd vrolijk geholpen door die aardige/vrolijke mevrouw achter de kassa. De mappen waren mooi aangevuld dus kon genoeg bekijken. Lekker praatje gehouden en gelachen Raa... Näytä lisää

1. Lelukauppa

Yrityksen kirjoittama

Zaptoys gespecialiseerd in LEGO, Pokémon en Funko Pop!

4,8

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä

Saanut 5/5 tähteä

Lego Set besteld (ophalen op locatie)

Zeer goeie prijs (goedkoper dan officiele leverancier) en frequente updates m.b.t. levering van bestelling. Product was zeer snel en ruim binnen de beloofde tijd binnen, ophalen verliep vlekkeloos en gemakkelijk.

23. huhtikuuta 2026

Topervaring

Goede producten, snelle levering, duidelijke communicatie. Topervaring!

21. huhtikuuta 2026

AANRADER

Er werd precies gedaan wat er zou moeten gebeuren. Keurig afgeleverd en volgens mijn wensen!!! Hier zal ik zeker nog een keer iets pre orderen of bestellen!

18. helmikuuta 2026

Top Winkel!

Geweldige winkel met geweldig personeel! Ik kom er ondertussen al een jaar of 3 en nog nooit een slechte ervaring gehad. Altijd goede producten en service.

17. helmikuuta 2026

Gezellig

De mappen waren mooi aangevuld dus kon genoeg bekijken.
Lekker praatje gehouden en gelachen
Raad deze winkel zeer aan.

12. marraskuuta 2025

Wat een verrassing

Afgelopen zondag voor het eerst in de winkel geweest met mijn kinderen. Wij zijn nog leek op het gebied vaan Pokemon. De mevrouw van de winkel nam uitgebreid de tijd om alles uit te leggen, zodat zelfs deze moeder nu wat van Pokemonkaartjes begrijpt. Ze hebben mooie mappen met losse kaartjes liggen, zodat we de favoriete pokemon konden uitkiezen. Wij komen zeker weer

26. lokakuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Helemaal niet klant vriendelijk

Helemaal niet klant vriendelijk. Verre van zelfs. Oude zuurpruim die liever met der zelf bezig is dan dat ze wilt verkopen

Update reactie, na reactie van de winkel.
U heeft helemaal niks uitgelegd dat is het probleem juist. Ik loop een rondje met mijn dochter en vraag vriendelijk of er nog meer lossen kaartjes waren. Het antwoord was snauwerig 'Ben ermee bezig'
Tjah bedoeld u dan dat ik even moet wachten of....
Ik hoorde nog achter mijn rug om tegen je collega zeggen 'make up your mind' maar dat had niet perse over ons hoeven gaan.
Maar als ik erna vraag of we dan misschien al mochten kijken krijg ik weer een snauw antwoord. 'NEE !
Pas om het moment dat ik de winkel verliet omdat je wel zag dat ik het apart vond kreeg ik pas een reactie dat het morgen ochtend klaar ligt.
Dus aub niet laten overkomen alsof u iets netjes heeft uitgelegd. Anders moet u even de camera beelden terug bekijken.
Ik kom speciaal even vanuit mijn werk met mijn dochter even kijken. U had ook de kaartjes er 10 min later in kunnen doen.
Zo niet had u dit beter op een aardige manier kunnen uitleggen. Dat heet klantvriendelijkheid.

25. lokakuuta 2025
Zaptoys-logo

Vastaus yritykseltä Zaptoys

Beste Angelique,

Jammer dat u uw bezoek zo heeft ervaren, dat was uiteraard niet mijn bedoeling. Op dat moment was ik bezig met noodzakelijke werkzaamheden zodat alle klanten weer toegang zouden hebben tot het volledige assortiment. Ik heb uitgelegd dat dit de volgende dag gereed zou zijn.

Ik begrijp dat het vervelend en teleurstellend is als iets niet direct mogelijk is, maar soms is kort onderhoud nodig om de service voor iedereen te kunnen garanderen.

Chantel

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin