Banner for Zappie

Zappie Arvostelua 224

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Saanut 5/5 tähteä

Mijn zoontje van 8 jaar zei net: “Wil je tegen diegene die deze boxen maakt, zeggen dat ik er heel erg blij mee ben. Met deze, en met de vorige twee!” Bij deze! Wat een toffe projecten, een paar... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Zeer leuke ervaring, mijn kleinzoon kan net lezen en leest de handleiding hardop, hij leert gestructureerd werken ( kijkt eerst na of alles er wel correct in zit. Maakt met onze hulp (supervisie) het... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Laatst onze derde box ontvangen en het was weer een hit! We hebben lang getwijfeld tussen een Amerikaanse tegenhanger en Zappie en uiteindelijk toch voor Zappie gekozen. Geen enkele spijt van. Het i... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

De ideeen zijn zeker erg leuk. Maar het uiteindelijke resultaat was steeds een beetje teleurstellend. Onderdeeltjes die stroef lopen, snel afbreken, niet goed blijven zitten. Waardoor het harde werk... Näytä lisää

1. Lasten lelukauppa
  2. Leluvalmistaja

Yrityksen kirjoittama

Bij Zappie geloven we dat elk kind een maker is. Daarom bezorgen we elke maand een verrassingsbox vol duurzaam en educatief speelgoed waarmee kinderen zelf hun eigen speelgoed bouwen. Van een coole vliegtuigschieter tot de draaikunst met verf, elke box combineert spel, wetenschap en techniek op een manier die kinderen uitdaagt én echt leuk vinden. Zappie is er voor ouders (en grootouders) die hun kinderen willen stimuleren om nieuwsgierig, creatief en zelfverzekerd te worden, zonder uren zelf iets te hoeven bedenken of materialen bij elkaar te zoeken. Alles wat je nodig hebt zit in de box: duurzame materialen, duidelijke stap-voor-stap instructies en leuke verhalen over onze wetenschap en techniek. Onze missie? Kinderen inspireren om minder tijd achter schermen door te brengen en meer te ontdekken met hun handen. Zelf bouwen, experimenteren en spelen. Sluit je aan bij honderden ouders die maandelijks kiezen voor gemak, kwaliteit en plezier. Ontdek Zappie en maak van jouw kind een échte maker!

4,7

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä

Saanut 5/5 tähteä

Mijn kleinzoon was erg blij

Mijn kleinzoon was erg blij met de boxen
In het begin was het nog een beetje moeilijk, maar inmiddels kan hij zelfstandig werken.
De leveringen kwamen keurig op tijd en er werd telkens een aankondiging gedaan als de box eraan kwam.

20. helmikuuta 2026

Hoi Erica,
Wat een leuke review, hartelijk bedankt!

Super

Super
Zoontje kan niet wachten om het volgende box te ontvangen.

6. helmikuuta 2026

Hey Amanine,

Wat leuk om te horen! Bedankt voor deze toffe review. Veel plezier met de volgende boxen!

Super leuk Stem speelgoed

Super leuk Stem speelgoed. Als moeder alleen, die niet technisch onderlegd is, zou ik mijn meiden dit nooit hebben kunnen bieden. Wij hebben inmiddels twee abonnementen omdat de jongste het ook wel heel erg leuk vindt.
Mijn meiden vragen ieder maand of de nieuwe Zappiebox alweer bijna komt. Voor ons dus echt een groot succes!

5. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Zappie

Wat een ontzettend leuk bericht! Fijn om te horen dat de boxen zo goed in de smaak vallen bij de meiden en dat het voor jullie zo goed werkt. Daar doen we het voor! Veel plezier met de volgende pakketjes.

Saanut 4/5 tähteä

Heel leuk voor mijn jongens

Heel leuk voor mijn jongens. Ze kunnen het zelf al goed in elkaar zetten, ze zijn 5 en 6 jaar. Ze zijn benieuwd naar het volgende doosje!

3. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Zappie

Hey Marcha, Bedankt voor de positieve review! Veel plezier met de volgende boxen.

Leuke boxen

Leuke boxen, fijn om samen met de kinderen te bouwen. Een keer was de box wel bij postnl aangekomen maar daar ergens vertraagd geraakt, toen is er kosteloos een tweede box gestuurd. Toen de eerste uiteindelijk ook kwam mocht ik die houden (weggegeven aan een vriendje). Perfecte service dus ook!

7. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Zappie

Wat een mooi compliment, Jeroen! Goed om te horen dat jullie zo lekker aan het bouwen zijn en dat de service goed is bevallen.

Bedankt voor je geduld en de 5 sterren. Tot de volgende box!

Saanut 5/5 tähteä

Wat een super leuk idee en wat een top…

Wat een super leuk idee en wat een top service. Het pakket was precies zoals beloofd binnen 2 werkdagen bezorgd en zo precies op tijd dat opa en oma de 1e box cadeau konden doen. Onze zoon heeft direct de eerste box met zoveel liefde in elkaar gezet en speelt bijna iedere dag wel even met het door hem zelf zo trots in elkaar gezette vliegtuigjes schieter..
Hij word in mei 6 en kon dit helemaal zelf in elkaar zetten wat de prestatie voor hem nog "groter" maakte.

Vastaus yritykseltä Zappie

Bedankt voor je enthousiaste review!

Wat leuk om te horen dat jullie zoon de vliegtuigschieter helemaal zelf heeft gebouwd. Dat is precies waar Zappie voor staat: die enorme boost in zelfvertrouwen als een kind ontdekt dat ze zelf iets kunnen creëren wat ook echt werkt.

Heel leuk en leerzaam

Heel leuk en leerzaam. Ons zoontje van 6 jaar zet ze nu zelf in elkaar.

6. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Zappie

Goed om te horen dat hij het zelf heeft kunnen bouwen! Bedankt voor je positieve review.

Saanut 2/5 tähteä

Une pièce etait cassée

Bonjour Siham,

Merci pour votre commentaire. Nous sommes désolés d'apprendre qu'une pièce est arrivée cassée. Ce n'est certainement pas l'intention et nous voulons bien sûr résoudre ce problème.

Comme nous avons toutes les pièces en stock, je vais vous contacter par e-mail afin que vous receviez la pièce de rechange par la poste. Veuillez nous excuser pour ce désagrément, nous serons ravis de trouver une solution pour vous !

Hoi Siham,

Bedankt voor je review. Wat vervelend om te lezen dat er een onderdeel stuk is aangekomen. Dat is zeker niet de bedoeling en we willen dit uiteraard oplossen!

We hebben alle onderdelen op voorraad, dus ik neem contact met je op via de mail zodat je gewoon netjes het juiste onderdeel met de post ontvangt. Excuus voor het ongemak, we lossen het graag voor je op!

Fijne ervaring met Zappiebox

Voor onze eerste Zappiebox hebben we de robot gekozen. Het was heel leuk om samen te maken. Het bouwen ging vrij makkelijk met een beetje hulp, en mn zoontje was vooral trots toen de robot het eenmaal deed. De materialen voelen prima aan en alles zat netjes in de doos. Al met al een leuk en leerzaam project, vooral voor kinderen die van bouwen en knutselen houden.

22. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Zappie

Hoi! Wat ontzettend leuk om te lezen dat de robot een schot in de roos was. Dat trotse moment als hij het eenmaal doet, is voor ons ook het allermooiste! Fijn dat jullie er samen met zoveel plezier aan hebben gebouwd. Bedankt voor het delen en veel speelplezier nog!

Saanut 5/5 tähteä

Mijn kleinkinderen zijn er onmiddellijk…

Mijn kleinkinderen zijn er onmiddellijk met.veel enthousiasme aan begonnen. Een papieren vliegtuig gemaakt om te kunnen schieten. Dat zegt genoeg denk ik

Vastaus yritykseltä Zappie

Wat ontzettend leuk om te horen. Niets mooiers dan kids die direct alles uit hun handen laten vallen om te gaan bouwen. Die vliegtuigschieter blijft hier op kantoor ook favoriet. Heel veel plezier met de volgende projecten!

Leuk

Leuk, leerzaam en niet te moeilijk

22. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Zappie

Hey Caroline, Wat leuk dat je even de tijd neemt om een review te schrijven. Bedankt voor de complimenten! Dat waarderen we zeer.

Saanut 5/5 tähteä

Alles wat het zegt te zijn

Top kwaliteit, helemaal wat het beloofd te zijn. Super persoonlijke klantenservice, snelle respons. Eerlijke afhandelingen.
Echt top!

13. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Zappie

Bedankt voor deze mooie woorden! We doen er alles aan om onze beloftes waar te maken, dus het is tof om te horen dat de kwaliteit en onze persoonlijke service zo goed zijn bevallen. Daar doen we het voor! Tot de volgende keer.

Samen met de kleinkinderen

Samen met de kleinkinderen. Het was elke maand feest.

15. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Zappie

Wat fijn om te horen! Het is geweldig dat de boxen elke maand voor een feestje zorgden met de kleinkinderen. Samen ontdekken en bouwen is precies waar Zappiebox voor bedoeld is. Bedankt voor de mooie review!

Uitdagend!

Duidelijke beschrijving en fijn dat alle materialen er inzaten. Leuk dat er ook vliegtuigjes gevouwd konden worden, uitdaging genoeg

13. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Zappie

Bedankt voor je review! Fijn dat de box als uitdagend en compleet is ervaren. We werken continu aan het verbeteren van onze pakketten om de perfecte ervaring te bieden, dus deze feedback waarderen we enorm. Veel plezier met bouwen en ontdekken!

Saanut 5/5 tähteä

Mijn kleinkind is enthousiast en blij…

Mijn kleinkind is enthousiast en blij met dit cadeau

10. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Zappie

Wat een leuk compliment! Ontzettend bedankt voor het delen van dit blije moment en heel veel plezier gewenst met de volgende boxen!

Saanut 5/5 tähteä

Het is heel fijn om samen met de…

Het is heel fijn om samen met de kinderen te maken, de eerste maal hebben ze wat hulp nodig , maar de 3de box deed ze het al helemaal alleen !

10. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Zappie

Wauw, wat een geweldig compliment! Dat is precies waarom we Zappiebox maken: van samen ontdekken naar het helemaal zelf kunnen. Leuk om te horen dat ze zo snel ontwikkelt!

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin