Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Zakup telefonu przez portal allegro. Bałam się że może nie byc taki jak w opisie (stan powystawowy), ale mój iPhone 12 mini był w stanie jak nowy. Moja obawa i strach że kondycja baterii może być mnie... Näytä lisää
Zakupilam u państwa Iphona 13mini powystawowy klasa A+ Telefon wizualnie bardzo dobry stan, mniej idealnie naklejone szklo hartowane. Bateria 86% (szkoda ze nie zamieszczaja państwo stanu baterii w o... Näytä lisää
Telefon sprawuje sie super. Stan idealny zadnych rysek. To juz moj drugi zakup. Serdecxnue polecam. Nie jest to fejk opinia. Pani z obslugi zadzwonila i poprosila o napisanie szczerej opini. Zazwyczaj... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Szukasz odnowionego iPhone'a, a może sprzedajesz swój stary model? Jesteś w dobrym miejscu!
Yhteystiedot
PLAC BANKOWY 2, 00-095, Warsaw, Puola
- +48500488000
- info@zandama.com
- zandama.com
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Kupiłem iPhone12 mini z gwarancją
Kupiłem iPhone12 mini z gwarancją, po kilku miesiącach zepsuł się. Od miesięcy nikt nie odbiera w firmie telefonu.
Kupiłem w sklepie IPhone’a 12Pro…
Kupiłem w sklepie IPhone’a 12Pro powystawowy, po kilku miesiacach użytkowania przestał działać, zgłosiłem problem na gwarancje, firma bez zarzutów go naprawiła, kontakt był na wzorowym poziomie, szybka reakcja i miłe podejście do klienta! POLECAM SERDECZNIE
Telefon sprawny lecz mimo zaznaczenia…
Telefon sprawny lecz mimo zaznaczenia funkcji by bateria została wymieniona telefon przyszedł ze stanem kondycji baterii 73% i 1711 cykli ładowania co zostało potwierdzone głębszą analizą urządzenia mimo iż w kondycji baterii pokazuje 100%. Zwykłe oszustwo:/
Wadliwy telefon usuwają opinie na ich…
Wadliwy telefon usuwają opinie na ich sklepie 1/2/3 gwiazdowke !
NIE KUPUJ POD ŻADNYM POZOREM TELEFON MA BARDZO DUŻO WAD!!

Vastaus yritykseltä Zandama
Superowy serwis do zakupu telefonów…
Superowy serwis do zakupu telefonów serdecznie polecam
Najlepszy sklep z telefonami w Europie
Mimo, że zakup był online, miałam wspaniałą opiekę Sprzedawcy. Potrzebowałam telefonu możliwie szybko i otrzymałam przesyłkę na drugi dzień rano! Sam telefon 10/10. Idealny! Na pewno następny też tu kupię- mam 100% zaufania do tej Firmy. Polecam bez wachania.
Profesjonaliści w swoim fachu!
Bardzo profesjonalny sklep, 3 zamównienia zrealizowane w tym sklepie i za każdym razem nie zawiodłem się w żadnym stopniu, szybka obsługa, brak problemów z dostępnością, kulturalna i pomocna obsługa. Z czystym sercem można polecić sklep Zandama!
Dobra jakość i obsługa
Szybka wysyłka, dobra cena, świetna jakość!
Polecam serdecznie
Mimo tego, że zwróciłam produkt i nie z winy sprzedawcy, jestem bardzo zadowolona z obsługi bardzo szybko odpowiadają na wiadomości, żetelnie podchodzą do sprawy. Szybki zwrot pieniążków naprawdę polecam, z takim sprzedającym robić interesy to sama przyjemność, na pewno kiedyś jeszcze skorzystam z możliwości zakupu w Państwa sklepie, dziękuję za wyrozumiałość i szybką obsługę.
Iphone 13
Telefon świetny praktycznie bez wad. Wszystko działa idealnie i zgodnie z oczekiwaniami klienta. Jedyny minus to kondycja baterii ale biorąc pod uwagę stan powystawowy jest to naprawdę okej.
Zakup telefonu
Zakupiony telefon dotarł szybko i był zgodny z opisem. Dziękujemy za sprawną i miłą obsługę 🙏
Szybka wysyłka
Szybka wysyłka, bezproblemowo, wszystko git
Telefon IPhone 12 zgodny z opisem.Kolor…
Telefon IPhone 12 zgodny z opisem.Kolor pistacjowy bardzo ładny .Żadnych rys mimo tego ,że był powystawowy.Bardzo szybka wysyłka.Z czystym sumieniem polecam tą firmę.
Telefon po odebraniu wyglądał jak nowy…
Telefon po odebraniu wyglądał jak nowy 0 śladów użytkowania kondycja baterii kozak do tego odrazu było założone szkło na ekran polecam wszystkim
Wszystko ok!
iPhone 12
iPhone 12 zgodny z opisem, bardzo dobry stan baterii oraz stan wizualny. Szczerze polecam zakup!
Smartfon APPLE IPHONE 12 Pro Max 256GB NIEBIESKI KL. A+
Wszystko odbyło się tak jak trzeba. Towar przyszedł szybko, dobrze zapakowany i zgodny z opisem. Jak na razie telefon dobrze się spisuje i nie mam do niego żadnych zastrzeżeń. Mam nadzieję, że z 2 letniej gwarancji, jaką otrzymałem, w ogóle nie będę musiał korzystać.
Wszystko sprawnie,szybko i zgodnie z…
Wszystko sprawnie,szybko i zgodnie z opisem. Polecam wszystkim
Dobry telefony
Dobry telefony, dobra bateria, dobry aparat, na nic nie narzekam
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.