Mijn pakketje werd mooi op tijd geleverd en dat was belangrijk want ik had de zaden nodig voor een bijzondere familiegelegenheid. De tekening van de bloemen op de verpakking was heel mooi en dat was i... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yritys on vastannut
Voor onze schoolmoestuin is het fijn als we zoveel mogelijk bij 1 leverancier halen. Het uitgebreide assortiment is geweldig! Ook fijn dat het aantal zaden per zakje staat vermeld ivm de planing.... Näytä lisää
Het was voor mijn een geweldige plant ,met prachtige bloemen ,en in vele kleuren , had ik ooit van mijn zwager ,maar ik probeer hem weer te zaaien ,en te poten ,,zodat ik hem ook weer mijn tuin krij... Näytä lisää
Zaden kopen? Welke zaadjes u ook wilt planten wij verkopen ze online! Zaden kopen online is een van de grootste zaden webwinkels van Nederland met een ruim assortiment populaire en ook bijzondere bloemenzaden, groentezaden, kruidenzaden en biologische zaden tegen zeer aantrekkelijke prijzen.Geef je tuin kleur met zelf gezaaide bloemen. Een- en tweejarige bloeiende planten zijn een prachtige aanwinst in de tuin. Je eigen bloemen, groenten en kruiden kweken uit zaad is niet alleen erg leuk om te doen – helemaal als je het hele gezin erbij betrekt – maar geeft ook snel resultaat. Vroeg zaaien betekent in het voorjaar een oase aan bloemen om van te genieten, heerlijke kruiden om mee te koken en bijzondere groenten om van te smullen. Bekijk welke bloemen, groenten en kruiden je kunt zaaien en oogsten met onze handige zaaikalender. Naast bloemenzaden, groentezaden en kruidenzaden kunt u bij ons ook terecht voor biologische zaden; biologisch geteelde zaden zijn te herkennen aan het speciale EKO keurmerk. Bestel zaden bij Zaden Kopen Online.
Industrieweg 56, 1613KV, Grootebroek, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 75 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Goed, snel verzonden en zaden zijn nog lang houdbaar. Hoe ze het doen eenmaal gezaaid is nog afwachten. Schrijf ik volgend jaar een review over.

Vastaus yritykseltä Zadenkopenonline.nl
Bestelling correct en tijdig bezorgd. Kosten voor kleine bestellingrelatief hoog maar dat was bekend bij de bestelling.
Ook fijn dat het aantal zaden per zakje staat vermeld ivm de planing.
De website is overzichtelijk en duidelijk, terwijl er ook ruim informatie wordt verstrekt. De aankopen via de online webshop verlopen zeer gemakkelijk. De afwikkeling van de online aankopen gaan vlekkeloos en snel. Goed verpakt en ruim op tijd aangekomen.
Precies van wat ik verwachte en mooi op tijd!
De bestelling was compleet en heel snel bij mijn bezorgd
Snelle levering, niet duur, binnenkort uit planten en hopen dat alle zaadjes schieten