Ik heb een Eurom sfeerhaard besteld en volgens de voorwaarden is deze snel geleverd. De sfeerhaard werd netjes afgeleverd door PostNL. Een aanrader om bij deze firma iets te bestellen.
Fantastische klanten service, met medewerker meermaals contact gehad om specifieke order te krijgen. Lukte steeds niet door schaarste. Ze hielpen met annuleren na het uitzoeken voor mogelijke levering... Näytä lisää
Bestelling ging mijnerzijds fout, maar na een belletje Waarin ik zeer vriendelijk en zeer behulpzaam werd geholpen is het product de volgende dag netjes afgeleverd. Het was uitstekend verpakt om b... Näytä lisää
Een welverdiende 5 sterren voor zaak.shop! Tijdens mijn oriëntatie bij de aanschaf van een plafondventilator heb ik uitgebreid en vakkundig advies gekregen per e-mail. Op basis daarvan heb ik een vent... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
zaak-shops.nl is gestart in 2010 in een klein kantoortje aan de Donderslaan te Groningen. In die tijd begon de webwinkelbranche aan zijn opmars en er kwamen toen al dagelijks een handje vol webwinkels bij. Uniek zijn was erg moeilijk tussen de wildgroei van alle (zolderkamer) webshops. zaak-shops.nl begon met een horlogewinkel, ikwileenhorloge.nl, die tot op de dag van vandaag nog steeds bestaat. Door de focus op specialisme op deze productgroep behoort ikwileenhorloge.nl tot één van de grootste online horlogewinkels van Nederland en België. We zitten nog steeds in Groningen, wel een aantal keer verhuisd, maar nu aan de Koldingweg. We hebben een groter kantoorpand met 600m² eigen magazijn, zodat we 95% van de producten uit eigen voorraad kunnen leveren. Momenteel hebben we 32 specialistische webwinkels met één overkoepelende website: zaak.shop.
Koldingweg 21, 9723 HL, Groningen, Hollanti
- service@zaak-shops.nl
- zaak-shops.nl
On vastannut 25 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä
Goed en snel geleverd volgens afspraak.
Goed en snel geleverd volgens afspraak. Fijne convectorkachel met 3 standen, max 1000 watt. Ideaal dat er wifi op zit, hoef je niet elke keer naar boven om aan te zetten. Ook zeer makkelijk in te stellen.
Super goede ook kachel
Heel tevreden over de service.
Is een top kachel, regelbaar en heerlijk warm. Gebruiksvriendelijk. Heb er nu twee dezelfde , omdat ik er zeer tevreden over ben.
Ik heb een mooie kachel bij hun…
Ik heb een mooie kachel bij hun besteld. Hun hadden de beste prijs en werd super snel en netjes geleverd. Ik zou het zeker aanbevelen.
Het vuurtje brengt gezelligheid op de…
Het vuurtje brengt gezelligheid op de donkere dagen, verwarmt tevens goed
Snelle verzending goede communicatie…
Snelle verzending goede communicatie zal er zeker weer eens bestellen
Super and quick customer support
Super and quick customer support. Happy to have purchased from our shop.
Zibro kachel
Zibro kachel besteld. Helaas was deze niet goed. Dit is snel en heel netjes opgelost.
Service van de hoogste kwaliteit
Geweldige service snelle oplossing bij problemen
Een aanrader
Supersnelle levering en product goed.
Supersnelle levering en product goed.
Dinsdagmiddag 02-12-2025 brandstoffilter voor Zibro kachel LC 30 besteld, woensdag morgen 03-12-2025 11.00 uur ontvangen.
Kachel snort weer lekker.
Goeie service!
Kreeg een product (retourtje) dat ik…
Kreeg een product (retourtje) dat ik besteld had, maar met dat product was iets niet helemaal goed. Dat hadden ze echter niet gemeld. Na 25 mailtjes en enkele weken later kreeg ik toch mijn geld terug.
Oplichting
Zibro rs30 besteld €258,00 betaald via bol
En krijg een zibro rs3022 geleverd kunnen niet lezen of willen snel €80,00 verdienen op een goedkopere kachel 🤬🤬🤬🤬
Wat een oplichterij Groningse prutsers
En dan kun je hem weer retourneren maar daar weer bestellen NOOIT MEER 1x benadeeld is al teveel
Top klantenservice
Na melding van een defecte radiator meteen vriendelijk geholpen door de klantenservice en voorzien van een goede en snelle oplossing, meer dan tevreden!
De scherpste prijs en heel snel…
De scherpste prijs en heel snel geleverd!
Fijn dat er zulke snelle webshops bestaan!
Ik had ‘m al bij vrienden gezien
Ik had ‘m al bij vrienden gezien. Ontzettend gezellig effect. Kan makkelijk in de ruimte neergezet worden maar oogt niet iel.
Ik ben er blij mee🤗
Goede afspraken gemaakt en alles snel…
Goede afspraken gemaakt en alles snel geregeld
goed geregeld snel in huis
had eerst een ander model weerstation besteld, maar had het niet de goede besteld, een mail verstuurd bijbetaald na het antwoord van zaak-shop en alles voor elkaar, perfecte service geen gezeur. Raad deze zaak zeker aan. Ga zo door.
Komt afspraak na
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.