Yo!Sweets Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

1. Konditoria
  2. Hampurilaisravintola

Yrityksen kirjoittama

Ben je op zoek naar een vrolijke ijswagen of heerlijke verse frieten en snacks? Heb je wat te vieren? Reserveer de Yo!Sweets Foodtruck Wafels & ijs of Verse Frieten en Hamburgers voor je feest, bruiloft, school, evenement en/of personeel feest. Met onze prachtige vrolijke ijswagen en friet/gril foodtruck komen wij graag met ons ambachtelijk Italiaans ijs, verse wafels, churros en/of frieten bij je op locatie.

Erinomainen

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Saanut 5/5 tähteä

Yo!Sweets aanrader voor iedereen!

Lieve Sonja, wat zijn wij elk jaar blij als Yo!Sweet ons foodtruck festival weer komt versterken. Afspraken worden keurig na gekomen, altijd ruim optijd aanwezig, vriendelijk, heerlijke producten en vooral een ruimen keuze aan lekkernijen. Sonja met Yo!Sweet is echt alles wat je wenst voor je feestje of evenement!

17. heinäkuuta 2023

Wat leuk!, hartelijk dank Emmelie

Super ervaring gehad

Super ervaring gehad, alles was keurig geregeld en optijd.
Klanten waren ook erg tevreden.
Een aanradar!

4. maaliskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Yo!Sweets

Heel hartelijk dank !!!! Jullie dag was zeer geslaagd !!!!

Saanut 5/5 tähteä

Geweldige ervaring en het assortiment…

Geweldige ervaring en het assortiment was super uitgebreid en heerlijk.. echt een aanrader voor elk feest. Heel erg bedankt voor de juiste invulling op ons zomer feest.

27. heinäkuuta 2022

Vastaus yritykseltä Yo!Sweets

Heel erg bedankt Bjorn, het was zeer goed georganiseerd. Vooral ook de muzikant van de avond! :)

Saanut 5/5 tähteä

Ze stonden op de camping reigershorst

Ze stonden op de camping reigershorst.
Zeer vriendelijk en behulpzaam. Verse friet en alles netjes verzorgd. Smaakte ook zeer goed. Top. Echte aanrader.

8. heinäkuuta 2022

Heel hartelijk dank Anton

Foodtruck verse friet

Super fijn en snel contact vooraf, we hebben dan ook niet lang getwijfeld om Sonja voor het communie feest van onze dochter te vragen.. De ervaring op de dag zelf was ook Top! Super lekkere en absoluut verse friet.. zeker een aanrader!

7. kesäkuuta 2022

Heel hartelijk dank Bram, het was ook een TOP feestje

Foodtruck verjaardagsfeest Maastricht

Afgelopen zaterdag heeft Yo Sweets met hun mooie Yo Snacks foodtruck de catering op mijn 50e verjaardagsfeest verzorgd. Zeer betrokken, professioneel en sympathiek team medewerkers dat alles op en top geregeld heeft. Overheerlijke frieten en sauzen. Niets dan lof en complimenten, ook van onze gasten. Kan het iedereen aanraden!! Eigenlijk 6 sterren waard.

11. huhtikuuta 2022

Vastaus yritykseltä Yo!Sweets

heel hartelijk dank Wendy, we hebben het met heel veel plezier gedaan. Het was een top feestje! ....

Saanut 5/5 tähteä

Voor ons feestje hebben we yo!sweets…

Voor ons feestje hebben we to!sweets gevraagd om te komen met hun leuke frietkraam! De communicatie verliep super, het opzetten en voorbereiden ging goed, de friet en snacks waren super, en Sonja had extra haar best gedaan om ook vegetarische snacks mee te nemen. Daarna waren er ook nog de geweldige desserts! Bedankt voor alles! Leon, Anita en Eva

6. huhtikuuta 2022

Vastaus yritykseltä Yo!Sweets

Het was een super feestje!, heel hartelijk dank!

Saanut 5/5 tähteä

de halve oranje domes van wortel en…

de halve oranje domes van wortel en mandarijn en van binnen room waren superlekker. En fijn met de vriesauto bezorgd!

18. tammikuuta 2022

Vastaus yritykseltä Yo!Sweets

Heel hartelijk dank!, dat is heel fijn om te lezen

Saanut 5/5 tähteä

Heerlijk ijs en leuk presentje

Heerlijk ijs. Zag er ook mooi uit. De cadeautjes waren in trek bij de kids. Ze hebben genoten van allebei. Zeker een aanrader.

15. syyskuuta 2021

Vastaus yritykseltä Yo!Sweets

dank u wel mijnheer de vrede voor de leuke reactie

Yosweets Belfort

Heerlijk ijs en volop keuze.

27. elokuuta 2021

Vastaus yritykseltä Yo!Sweets

Dank u wel heer Drittij, we doen ons best de kwaliteit en smaak hoog te houden en te variëren met nieuwe smaken. Erg leuk om een tweede review te krijgen. :)

Heerlijk

Heerlijk ijs, goed verzorgd allemaal. Aanrader!

24. heinäkuuta 2021

Vastaus yritykseltä Yo!Sweets

Hartelijk dank Simone voor de leuke review.

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin