Jatkuvia ongelmia sivuston latautumisen kanssa. Kun annan palautetta, sitä ei oteta tosissaan. Omat tunnit -osioon voi tallentaa vain muutaman tunnin. Tunnin nimellä haettaessa, tunteja latautuu vain... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Nettipalvelu ei aukea saamallani tunnuksella. Mistään ei löydy sähköpostia tai puhelinnumeroa asiakaspalveluun. Mitä ihmettä pitäisi tehdä, kolmen kuukauden paketti on maksettu, mutta en pääse palvelu... Näytä lisää
Ladattu appsi toimiii hyvin iPhonella, mutta esim. Samsungin tablettiin appsia ei saa ladattua ollenkaan ja nettiyhteydellä jumittaa ja pätkii pahasti, myös tavan läppärillä sama juttu. Itse sisältö o... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Tunnit ovat olleet hyviä, mutta livetunnit eivät ole minulla toimineet. Olen laittanut siitä tekniseentukeen tms.viestiä, mutta minuun ei olla oltu yhteydessä, mikä kyllä laskee arvosanaa.
Yritys on vastannut
Yoga, but more flexible! Yogaia is a live, interactive online yoga studio - open 24/7 - with over 100 new classes a week for all levels.
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Yogaia sopii joogakärpäsen puremaan, hyviä opettajia, teknisesti toimiva (esim cromecast tuki videoissa.) Tallenteita voi itse etsiä hakusanoilla, tason tai/ja käytettävissä olevan ajan mukaan. Liikuntasetelitkin kävivät maksuvälineenä. Toivoisin lisää mahdollisuuksia muistuttaa itseä säännöllisistä tunneista, tallentaa enemmän omia suosikkitunteja ja lisää joogamuotoja ja jokaisesta livetunnista tallennetta joka pysyisi palvelussa pitkään.

Vastaus yritykseltä Yogaia
Omilta suosikkiohjaajilta joogassa ei löydy enää tarpeeksi tunteja.

Yoogai toimii kiitettävästi niin itse treeneissä kuin asiakaspalvelussa. 10+

Vastaus yritykseltä Yogaia
Ihan paras palvelu. Monipuoliset tunnit ja hyvåt ohjaajat. Mie oon ainakin koukussa 😁

Vastaus yritykseltä Yogaia
Valittavana on erilaisia tunteja, ei vain joogaa. On hyvä, kun tunnin pituuden voi valita tilanteen mukaan.

Vastaus yritykseltä Yogaia
Mahtava konsepti ja laadukkaita tunteja.

Vastaus yritykseltä Yogaia
Mukava ja innostava ilmapiiri kannustaa liikkumaan. Voimaharjoittelua saisi olla enemmän.

Vastaus yritykseltä Yogaia
Parasta on se, että voi joogata missä ja milloin vain!

Vastaus yritykseltä Yogaia
Helppo valita itseä kiinnistava tunti. Ohjaajat ammattitaitoisia, kannustavia. Tunnit olleet antoisia aina.

Vastaus yritykseltä Yogaia
Paljon hyviä tuntivaihtoehtoja. Vain pilates puuttuu. Sitä kaipaisin kovasti valikoimaan.

Vastaus yritykseltä Yogaia
Kiitos palvelusta, jota olen käyttänyt liian harvoin. Syystä tai toisesta. Mutta sen mitä olen käyttänyt, olen kokenut todella hyväksi.

Vastaus yritykseltä Yogaia
Olen aina elänyt enempi vähempi hetkessä ja sen vuoksi Yogaia on kuin minulle tehty :) Voin hetken mielijohteesta valita juuri sen joogan mitä kehoni ja mieleni sillä hetkellä halajaa ja tämän voin tehdä tallenteiden avulla minä tahansa vuorokauden aikana. Perfect!

Vastaus yritykseltä Yogaia
Tykkään. Saa ihan niin paljon kun itse haluaa. Vaatii kuitenkin säännöllisesti käytettynä kovaa itsekuria kuten kaikki kotona suoritettava liikunta. Helposti jää väliin. Kolmen viikon putken sain kesälomalla aikaiseksi. Päivittäinen harjoittelu oli kuiteminulle liikaa. Tuli venytetty lantion seutua paljon. Jonkinlainen viikko suunnitelma olisi ollut hyvä ratkaisu.silloin ei samat lihasryhmät olisi yikuormittuneet.

Vastaus yritykseltä Yogaia
Monipuoliset tunnit, niin joogaa kuin ihan perus lihaskuntotuntejakin.

Vastaus yritykseltä Yogaia
Etenkin vuorotyössä olevan on vaikea ehtiä harrastaa mitään säännöllisesti, koska työvuorot vaihtelevat. Näin syksyn tullessa on myös mukava kun ei tarvitse lähteä ikävään ja pimeään ilmaan esimerkiksi polkemaan pyörällä harrastukseen.

Vastaus yritykseltä Yogaia
Sovellus ja sivusto toimivat hyvin, ja valinnanvaraa on paljon. Hieman kaipaisin myös suomenkielisiä joogatunteja jossa meno ei olisi niin "ryhmäliikuntamainen" vaan keskittyisi myös henkiseen puoleen ja hyvinvointiin. Englanninkielisistä tunneista tällaisia löytyy hyvin. :)

Vastaus yritykseltä Yogaia
Toimiva sivusto ja monipuolisesti eri lajien tunteja tarjolla.

Vastaus yritykseltä Yogaia
Auttaa pääsemään uneen ei tarvitse nukahduslääkkeitä

Vastaus yritykseltä Yogaia
Monipuolinen ja helppo tapa liikkua kotona, mihin aikaan vain hyvältä tuntuu. Olen jäänyt hyvään koukkuun