Ik ben erg tevreden met de coaching van Yoah. Neemt echt de tijd voor je en checkt ook altijd even met je hoe het gaat. Stuurt bij waar nodig maar laat het ook aan jou over. Geeft de goede... Näytä lisää
Ik ben ontzettend tevreden over de begeleiding die ik heb gekregen. Vanaf het begin werd er goed geluisterd naar mijn doelen en persoonlijke situatie.
Yrityksen kirjoittama
Yoah Konar helpt mensen fysiek én mentaal sterker worden met persoonlijke coaching op basis van structuur, voeding, training en mindset. Wij werken met mensen die klaar zijn met hypes, quick fixes en terugvallen. Geen standaard schema’s, geen motivatiepraat, maar een aanpak die past bij jouw leven, doelen en ritme. Bij ons draait het om duurzame gedragsverandering: bouwen aan een lichaam dat functioneert én een geest die volhoudt. We combineren doordachte strategie met menselijke begeleiding, zodat jij niet alleen resultaat behaalt, maar het ook behoudt. Geen hype. Geen shortcuts. Alleen progressie die blijft. Dat is wat we bouwen. Elke dag opnieuw. Samen met jou
Yoah is voor mij een lifechanger…
Yoah is voor mij een lifechanger geweest! In nog geen 6 weken ben ik meer dan 10 kg verloren... een absurd getal ik weet het en voor sommigen die denken dat is niet mogelijk.. dat is het wel en dat begint bij jezelf met je eigen motivatie waarom je aan zo'n traject begint. Daarnaast met de hulp qua voeding training ect van Yoah die altijd voor je klaar staat op elk moment van de dag en bij vragen ect altijd snel reageert. Dus bij deze een dikke shoutout naar Yoah!
Persoonlijk en motiverend
Ik geef de coaching van Yoah 5 sterren omdat het echt persoons gericht is en doordat je twee check-ins per wee hebt voet het heel persoonlijk. Ook geeft hij goede tips en motiveert hij je op momenten dat je om de een af andere reden van het plan afwijkt. Dit laatste heeft mij erg geholpen.
Heel betrokken coach.
Yoah is een heel betrokken coach. Het voedingsschema en zijn tips hebben mij goed geholpen. Hij is altijd positief en bij een dipje kon hij mij motiveren om door te gaan. Hij kan goed uitleggen en onderbouwen waarom er bepaalde keuzes worden gemaakt. Bedankt Yoah!
Niet twijfel, gewoon doen!
Yoah probeert het beste uit je te halen en je met alles te helpen. Hij heeft er meer dan verstand van, en dit wil hij ook naar jou overbrengen. Alleen maar lof hiervoor!
Zeer betrokken coach
Yoah is een zeer betrokken coach. Hij kijkt samen met jou naar een plan wat echt werkt. Van voeding, sportroutines etc. De wekelijkse check-ins zijn echt een stok achter de deur. Echt een aanrader.
Hele fijne coach
Ik ben erg tevreden met de coaching van Yoah.
Neemt echt de tijd voor je en checkt ook altijd even met je hoe het gaat.
Stuurt bij waar nodig maar laat het ook aan jou over.
Geeft de goede handvaten zonder verplichtingen op te leggen waardoor je toch nog vrije keuze krijgt.
Dat vond ik vooral erg fijn dat je ook wat vrijer werd gelaten in de keuzes qua eten.
Yoah gaf ook verschillende opties qua maaltijden waardoor je steeds kon variëren in het eten.
Ik heb Yoah ervaren als een fijne coach die er voor je is maar toch dat je zelf ook de touwtjes in handen blijft houden zodat je zelf ook bewusterdere keuzes gaat maken.
Dankjewel Yoah!
Geef duidelijk uitleg over het afvallen…
Geef duidelijk uitleg over het afvallen elke maandag gewicht door geven en wat je nog meer kan doen!
Bij bragen kon ik altijd terecht
Fijn geholpen door yoah om mij fitter…
Fijn geholpen door yoah om mij fitter en energieker door de dag te voelen. En een paar kilo's kwijt met meer voeding. Top !! Geholpen.
Over 2 weken heb ik de Iron Man in…
Over 2 weken heb ik de Iron Man in Chili en heb ik van Yoah een geweldig voedingsschema gekregen. Net zoals in de fitnesswereld was dit voor mij onwijs belangrijk. Ik merkte dat met 6x per week sporten mijn spiervelies minimaal was en dat ik goed herstelde!
Wat deze coaching zo fijn maakte
Wat deze coaching zo fijn maakte, is de persoonlijke aanpak. Alles werd aangepast aan mijn doelen en dat zie je duidelijk terug in de resultaten. Heel tevreden!
Yoah is echt een topcoach
Yoah is echt een topcoach! Sinds ik bij hem ben begonnen merk ik nu al een groot verschil niet alleen in mijn lichaam, maar vooral ook in mijn persoonlijke discipline en mindset. Yoah weet precies hoe hij je moet begeleiden met een plan dat écht bij jou past, zonder onzin of extremen. Hij heeft mij als eerste overtuigd om een coachingstraject te volgen, en ik kan met zekerheid zeggen: als jij bij Yoah begint, ben je gegarandeerd in professionele en kundige handen! 🙌
Goeie coaching en duidelijk schema💪🏻
2e periode
Ik heb 2 trajecten bij Yoah gevolgd. Mijn laatste 6 weken traject was wederom weer prettig maar verliep anders. In deze 6 weken ging ik mezelf voorbereiden om verder zelfstandig af te vallen. Dit ging goed. De structuur die ik hierdoor kreeg en de variërende maaltijden hebben me enorm geholpen. De begeleiding van Yoah was wederom heel erg fijn!!
Coaching door Yoah
Vervolgtraject met Yoah gestart en de resultanten spreken voor zich! Goeie persoonlijke begeleiding, zichtbaar meer spiermassa en PR’s in de gym!
12 weken traject
Ik heb 12 weken met Yoah gewerkt en het heeft me echt geholpen. Ik wilde aankomen en wat meer routine krijgen in m’n eetpatroon, en dat is eindelijk gelukt. Ik kreeg ook een sportschema erbij dat makkelijk vol te houden was. Alles was ook altijd super duidelijk. Echt super tevreden!
Vervolgtraject
Ik had eerst een traject van zes weken, dat heel goed verliep. Ik vond de communicatie erg goed en soepel. Daarom heb ik gekozen voor een vervolgtraject. Yoah heeft mij een schema gegeven met veel keuzes en diversiteit, en tot nu toe verloopt alles opnieuw heel goed en soepel.
Onder begeleiding van Yoah hele goede…
Onder begeleiding van Yoah hele goede resultaten geboekt! +- 15 kilo aangekomen, wat natuurlijk het doel was. Hele prettige communicatie en coaching!
Eindelijk een routine die perfect werkt voor mij!
Via via bij Yoah terechtgekomen. Ik heb zelf namelijk altijd al moeite gehad met het vinden van een routine en consistentie behouden. Dankzij Yoah heb ik dit kunnen verbeteren en heb ik een eigen persoonlijke routine kunnen ontwikkelen die voor mij perfect werkt! Ik zou het zeker aanraden, het is het 100% waard.
Zeker aan te raden!
Ik heb 4 maanden een traject gevolgd bij Yoah en kan het zeker aanraden! Ik wilde altijd al een mooi gespierd lichaam maar wist niet waar ik moest starten. Yoah heeft een persoonlijk plan gemaakt wat perfect voor mij werkte. Hij kijkt gericht met je mee, luistert naar je situatie en is altijd bereikbaar.
Nu kijk ik met trots in de spiegel en heb ik een structuur op weten te bouwen wat ik vol kan houden. Bedankt Yoah!
Super tevreden met de online coaching…
Super tevreden met de online coaching van Yoah. Persoonlijke fitnessbegeleiding, duidelijke voedingsschema’s en handige producten zoals eiwitshakes en andere supplementen maakten het afvallen haalbaar én leuk. In 3 maanden 8 kilo kwijt en voel me fitter dan ooit. Aanrader!
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.