Saanut 5/5 tähteä

Sinds mijn puberteit gebruik ik dit product. Ik had enorm veel last van scheerbultjes en werd er echt gek van. Op een gegeven moment heb ik zelfs overwogen om helemaal te stoppen met scheren of het... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ich bestelle nun seit 2 Jahren Produkte bei YIONN und bin sowas von happy damit ♥️ Seit meiner Jungend hab ich mit Rasurbrand, eingewachsenen Haare etc. zu kämpfen. Seitdem ich die Produkte verwende s... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben er echt heel tevreden met de producten van Yionn. Sinds ik ze gebruik is mijn huid veel rustiger na het scheren, zonder irritatie of rode bultjes. Dat maakt het voor mij zoveel fijner. Ook... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Sinds een week of 6 gebruik ik de Yionn Rakka. Hierdoor zou ik minder last hebben van ingegroeide haartjes en rode bultjes. Helaas is het tegenovergestelde waar! Heb nog nooit zoveel rode bultjes en i... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Hyvinvointikeskus

Yrityksen kirjoittama

(NL) Behandelt en voorkomt rode bultjes, ingegroeide haartjes, en jeuk na ontharen. (DE) Hilft bei roten Pickelchen eingewachsenen Haaren und Juckreiz nach der Enthaarung.

4,4

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Saanut 1/5 tähteä

had een bestelling gedaan en is tot op…

had een bestelling gedaan en is tot op de dag van vandaag nog steeds niet bezorgd ....

3. joulukuuta 2021
YlONN-logo

Vastaus yritykseltä YlONN

Beste Quinty,

Joana van YIONN hier. Wat vervelend, dat je je bestelling nog niet hebt mogen ontvangen. Mijn excuses voor deze ervaring. Ik ben direct voor je gaan kijken en zie, dat je ook al contact had met onze klantenservice via e-mail aan support@yionn.nl hierover. Zoals we kunnen zien is je pakket retour afzender gekomen en mijn collega heeft vanmorgen direct ervoor gezorgd dat je pakket opnieuw wordt opgestuurd naar jou. Hiervan heb je ook een mail ontvangen met de Track&trace om je zending te kunnen volgen. Ik hoop van harte dat je je pakketje dan nu snel in huis hebt en met je besteld product aan de slag kan.

Alvast veel succes in gebruik.
Mocht je nog vragen hebben, dan neem graag weer contact op met ons.

Vriendelijke groet,
Joana

Saanut 5/5 tähteä

Had het super snel al binnen. Ook was het netjes ingepakt en kreeg ik een welkomstcadeautje er bij!

16. marraskuuta 2021

Top producten

Top producten, erg fijn in gebruik en dus zeker ook een aanrader. Ook tof hoe duurzaam het is en niet op dieren getest!

12. marraskuuta 2021
Oma-aloitteinen arvostelu

Supersnelle service

Na het bestellen van de producten werden ze snel geleverd. De vragen die ik er over heb, worden supersnel beantwoord. En dan krijg je geen standaardmail, maar echt antwoord op de vraag. Het contact is heel persoonlijk. Topservice!

5. marraskuuta 2021

Tip Top!

Die Website ist übersichtlich und die Produkte sind gut beschrieben.
Lieferung erfolgte schnell und ich freue mich die Produkte auszuprobieren! :)

29. syyskuuta 2021
Saanut 2/5 tähteä

Teleurstellend in vergelijking met alternatieven

Voordat ik YLONN RAKA gebruikte, gebruikte ik een ander soort "aftershave". Als een flesje raka zo lang mee zou gaan als in de product informatie staat zou raka goedkoper zijn geweest, dus ik wilde het uitproberen. Ik gebruik raka nu twee weken en ik ben best teleurgesteld met het resultaat.
Op mijn benen is jeuk en pijn weg, maar ik zie wel weer allemaal ingegroeide haartjes. Dus geen pijn of bultjes, maar als ik weer scheer zullen die ingegroeide haartjes ongetwijfeld tot pijnlijke en jeukende bultjes transformeren. Daar naast heeft het geen verlichting geboden voor mijn bikinilijn. Daar zijn bij gebruik van raka de pijn jeuk en bultjes even erg als wanneer ik geen product gebruik.
De aftershave die ik hiervoor gebruikte was effectief voor mijn benen én mijn bikini lijn.

Het gebruik "process" van raka vond ik ook teleurstellend. Ik merkte, zoals gewaarschuwd, het peelende effect op mn handen als ik de lotion met mn handen aanbracht, maar een wattenschijfje proberen te gebruiken was hel. Het watje slurpt product op en iriteert de huid terwijl je het langs stoppel wrijft. Het watje blijft namelijk aan de korte haartjes hangen. Dan blijven er niet alleen allemaal pluisjes achter op je huid, maar dan raken die haartjes nog even extra geïrriteerd. Alsof scheren niet al genoeg was.

Ik ga weer terug naar die andere aftershave die ik bij de etos kocht, met een best duur decoratief flesje raka in mijn medicijn kastje.

Verder tevreden over de service hoor.

21. syyskuuta 2021
Oma-aloitteinen arvostelu
YlONN-logo

Vastaus yritykseltä YlONN

Beste Cordelia,

Wat ontzettend vervelend te lezen dat YIONN Raka je nog niet geholpen heeft. Houd er rekening mee dat optimaal resultaat bij dagelijks gebruik tot 3 weken kan duren. En soms is een kleine aanpassing in gebruik nodig welke kan helpen om toch nog resultaat te behalen. Ieder huidje is natuurlijk anders en het kan soms echt maatwerk zijn. Mocht je daar nog voor openstaan mag je altijd contact met me opnemen via support@ylonn.nl Ook geef ik je graag tips wat het watje betreft en het vervellen op je handen. Ik hoop graag van je te horen !

Hartelijke groet,
Janou

Guter

Guter, schneller Service! Mit dem Produkt bin ich auch bereits sehr zufrieden!

17. syyskuuta 2021

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin