Sinds mijn puberteit gebruik ik dit product. Ik had enorm veel last van scheerbultjes en werd er echt gek van. Op een gegeven moment heb ik zelfs overwogen om helemaal te stoppen met scheren of het... Näytä lisää
Ich bestelle nun seit 2 Jahren Produkte bei YIONN und bin sowas von happy damit ♥️ Seit meiner Jungend hab ich mit Rasurbrand, eingewachsenen Haare etc. zu kämpfen. Seitdem ich die Produkte verwende s... Näytä lisää
Ik ben er echt heel tevreden met de producten van Yionn. Sinds ik ze gebruik is mijn huid veel rustiger na het scheren, zonder irritatie of rode bultjes. Dat maakt het voor mij zoveel fijner. Ook... Näytä lisää
Sinds een week of 6 gebruik ik de Yionn Rakka. Hierdoor zou ik minder last hebben van ingegroeide haartjes en rode bultjes. Helaas is het tegenovergestelde waar! Heb nog nooit zoveel rode bultjes en i... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen kirjoittama
(NL) Behandelt en voorkomt rode bultjes, ingegroeide haartjes, en jeuk na ontharen. (DE) Hilft bei roten Pickelchen eingewachsenen Haaren und Juckreiz nach der Enthaarung.
Lichttorenhoofd 2, 4871CC, Etten-Leur, Hollanti
- +31 (0) 76 205 52 74
- support@yionn.com
- yionn.com
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Snel bot, werkt niet bij strawberrylegs
Scheermesjes al bot na 1 scheerbeurt. Op de site wordt geschreven dat het product RAKA ook werkt bij aardbeibenen /strawberry legs. Maar na een jaar gebruik te hebben gemaakt van het complete pakket zie ik nog geen enkel verschil. Ik vind het veel geld voor weinig resulaat. Het ruikt ook niet heel lekker. Als je geen last hebt van scheerirritaties voegt dit product niet meer toe.

Vastaus yritykseltä YlONN
Snelle levering!
Duidelijke informatieve en mooie…
Duidelijke informatieve en mooie website, bestelling plaatsen verliep uiterst soepel en ik had de producten de volgende dag al in huis! Mooie, goede producten mooi verpakt. Zou niet meer zonder willen!
Complimenten voor dit bedrijf
Ik gebruik de scheermes, de scheercrème en de Nàinn. Veel minder bultjes door het mes (ik gebruik wel de scherpere mesjes van gillette), en de Nàinn werkt heerlijk verkoelend.
Producten zijn de volgende dag in huis en de klantenservice is uitmuntend. Denken mee, geven veel tips en gunnen je de korting als je deze net bent misgelopen.
Ylonn levering top
De levering ging heel snel na dat ik besteld heb. Dat DHL niet zo netjes met hun bezorging om gaat laten we maar even achterwegen. De communicatie met Ylonn was vriendelijk, snel en behulpzaam.
Goede service en zeer klantvriendelijk!
Fijne shop ervaring
Na diverse reclames via social media en een abonnement op de nieuwsbrief van Yionn begon ik toch te twijfelen of dit niet wat zou zijn. Hoe fijn zou het zijn om van de scheerirritatie af te komen. Ik heb me via de website goed ingelezen wat bij mij zou passen en uiteindelijk besloten om het gold pakket aan te schaffen. Bestellen ging heel makkelijk via de website. Bestelling was ook netjes verpakt en super snel geleverd. Tot dusver een hele fijne shop ervaring!
Perfecte service
Ik gebruik op dit moment het product Raka
Ik gebruik op dit moment het product voor een week en begin nu al verschil te merken. Ik moet wel meer gebruiken dan aangeraden wordt, maar dat is geen enkel probleem.
Ik heb zeker een goed gevoel en hoop dat ik over twee weken het perfecte resultaat heb en dat de rode bultjes helemaal weg zijn.
Super snelle levering!
Prachtig merk
Snelle verzending. De vraag die ik had over het product werd snel door de klantenservice beantwoord via e-mail. Of het product echt werkt weet ik nog niet, pas deze week ontvangen. Door de uitstekende service heb ik er alle vertrouwen in. Een prachtig merk tot zover vind ik.
Schnelle Lieferung
Super snelle levering, maar dure producten
Super snelle levering, hele fijne producten. Wel echt aan de prijzige kant, dus ik doe extra zuinig en bestel niet al te vaak.Producten waren goed verpakt en zeer snel bezorgd.
Super
Snelle levering! En super contact. Mijn pakketje was tijdens de transport stuk geraakt en ben toen wat kwijt geraakt. Hebben ze super opgelost! Heel erg blij mee!
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.