Yritys on vastannut
Op aanraden van een collega van mij besteld via Yellow Lightning, vlak na mijn eerste bestelling nog direct 2x besteld. Keurig nette verpakking, zeer mooie prijzen, onwijs actieve gezellige bericht... Näytä lisää
Vlug bezorgd. Ben niet zo’n pokemon kaarten kenner en was vooral opzoek naar schattige kaarten maar het zag er allemaal netjes verpakt uit. Ook nog hele leuke kaarten kunnen pullen. Mega blij met deze... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Steenplaetstraat 6, Unit 414, 2288AA, Rijswijk, Hollanti
- 0031-639405759
- info@yellowlightningcards.nl
- yellowlightningcards.nl
On vastannut 75 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Beste plek voor Pokemon kaarten
Eerste keer besteld van deze site en kan gerust zeggen dat ik tevreden ben. 3-pack blister van Perfect order besteld en binnen 2 dagen geleverd overigens toen ik deze pakketjes wilde openmaken scheurde er 2 direct kapot alsof ze al een keer open zijn geweest en zat toevallig ook geen pull in. Ik weet er verder niet zoveel vanaf dus gewoon 5 sterren. Ga zeker vaker bestellen en aanraden aan al mijn mede verzamelaars!
It's a good store

Helemaal top!
Zeer snelle levering en alle producten netjes verpakt zonder beschadigingen aangekomen. Heel erg tevreden over deze webshop!

Vastaus yritykseltä Yellowlightningcards
Snelle bezorging en altijd goed op de…
Snelle bezorging en altijd goed op de hoogte gehouden

Aanrader!
Echt super blij mee! Heel netjes verpakt en verzonden. Kwam super snel aan. Zeker een aanrader!

Vastaus yritykseltä Yellowlightningcards
Goede service voor een goede prijs
Yellow heeft een ontzettend leuk en verrassend aanbod als het gaat om Pokémon. Ze moeten helaas qua prijzen wel wat meegaan, maar ze proberen scherp te blijven. Daarnaast is de service en vriendelijkheid van de medewerkers echt top!

Zeer goede shop
Absolute aanrader.
Mooie kwaliteitsvolle producten.
Elke bestelling goed ingepakt en snel bezorgd.

Hele goeie prijzen
Hele goeie prijzen
Meerdere bestellingen gedaan al en alles is goed en netjes aangekomen.

Vastaus yritykseltä Yellowlightningcards
Juiste prijs en snelle levering
Top service
Product werd mooi op tijd en in zeer…
Product werd mooi op tijd en in zeer goede staat geleverd, ook duidelijke communicatie .
Altijd netjes op tijd binnen en goed…
Altijd netjes op tijd binnen en goed verpakt
Toppers
Toppers! Snelle verzending, netjes verpakt.. en als klapper de Umbreon gepackt!
Yellow Lightning Card has very cool…
Yellow Lightning Card has very cool vibe and provided very amazing wonderful vibe experience. So if you want to buy something and enjoy this is the place to be ! She also on tik tok so is not a scam . I give her 10 rate score and I’ll recommend you to buy from her ! Good job and Yellow Lighting card lets go whoop whoop ✌️
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.