Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Jette K. er vores kontaktperson, og hun er den bedste livline man kan ønske sig når det gælder hjælp til kontorartikler og andet sjovt vi bestiller😊

Saanut 5/5 tähteä

Jeg har lige haft den mest sublime kundeoplevelse nogensinde med Jette Kühne. Jeg havde bestilt en printer, der viste sig at være alt for stor til formålet og var bekymret for, om jeg ville brænde ind... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

XP Digital er et firma som jeg varmt kan anbefale. Især vores konsulent Anne Marie Lassen har ydet en personlig og engageret service, som man sjældent oplever. Hun er helt unik i hendes kontakt og får... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Vi har investeret i en ny løsning med kopi/print/scan grundet en super vejledning af den sødeste pige. Opsætningen og installation skete uden de store problemer og der har kun været behov fo... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Tulostuslaitteiden toimittaja
  2. Toimistotarvikkeiden toimittaja
  3. Ohjelmistotoimittaja
  4. Paperitarviketukku

Yrityksen kirjoittama

Itento, leverer udover software og printudstyr også kontorartikler til virksomheder over hele landet. Vi samarbejder med markedets største producenter og leverandører af kontorprodukter. Med over 100.000 varer kan vi altid hjælpe dig med at finde det du søger! Som kunde hos Itento får du tilknyttet en personlig rådgiver, som vejleder dig omkring valg af produkter uanset om det er kontorartikler, logoprodukter, emballage eller andet i vores store sortiment. Vi kan tilpasse alle produkterne efter dine behov, hvorefter du nemt kan genbestille dine varer i webshoppen. Vi leverer høj service, kvalitet og sikkerhed. Vi tilbyder bl.a. livsgaranti på en lang række af vores tonere. For os er den personlige relation vigtig. Det er faktisk vores varemærke. Derfor har du som kunde altid én fast konsulent, som kender dig og din virksomheds behov og rutinertento

Yhteystiedot

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

12-tal til XP Digital

12-tal til XP Digital, hurtig respons på mail og super god pris på en palle kopipapir - og levering som ønsket.

Kan klart anbefale at handle hos XP-Digital.
Tak til Chefkonsulent Johnny Hansen :)

29. elokuuta 2022

Hej Nete,

Mange tak for de 5 flotte stjerner!
Vi brænder for at yde den bedste service til vores kunder, så det glæder mig, at du har fået en god service fra Johnny og os.

Saanut 5/5 tähteä

Altid perfekt service gennemvores…

Altid perfekt service gennemvores konsulent Johnny Hansen og hurtig ekspedition.
Kun mine bedste anbetalinger herfra.

29. elokuuta 2022

Hej Kamilla,

Tak for din fine anmeldelse!
Hvor er det dejligt at høre, at alt er som det skal være og at Johnny gør et godt stykke arbejde - det skal vi nok sørge for at fortælle videre.

Saanut 5/5 tähteä

Har snart i mange år fået den bedste…

Har snart i mange år fået den bedste service hos XP Digital. Der er ikke den opgave Jette ikke kan løse. Altid hurtig service og levering, også hvis det hele brænder. Den største tilfredshed herfra til hele firmaet. ⭐⭐⭐⭐⭐

30. kesäkuuta 2022

Hej Carina,

Hvor er det dejligt at høre, at du er glad for vores service og Jette's rådgivning.
Vi sætter en ære i at hjælpe vores kunder, så vi er super glade for din fine anmeldelse og de 5 flotte stjerner - Tusinde tak.

Louise Kalhøj

Louise Kalhøj, gør en kæmpe forskel. Gode priser og hurtig levering.

27. kesäkuuta 2022

Hej Johnny,

Hvor er det dejligt at høre, at du er glad for vores service og Louise's rådgivning.

Saanut 5/5 tähteä

Xp Digital Har altid gode priser og…

Xp Digital Har altid gode priser og asap levering på papir tone mm .
Johnny gør altid ekstra god service nå det brænder på , han kan kun få min anbefaling til UG .

21. kesäkuuta 2022

Hej Niels,

Mange tak for de 5 stjerner!
Vi brænder for at yde den bedste service til vores kunder, så det glæder mig, at du har fået god service fra Johnny.

Saanut 5/5 tähteä

Tina Riise er det samme som super…

Tina Riise er det samme som super service og masser af kvalitet og så er det altid med et dejligt smil og godt humør. Jeg kan til enhver tid anbefale alle at handle med Tina, det kommer i ikke til at fortryde.
mvh
Bo Andersen
Express A/S

17. kesäkuuta 2022

Hej Bo

Hvor er det dejligt at høre, at du er glad for Tinas service og rådgivning.

Den bedste service hos Jette XP digital

Når man handler med Jette hos XP Digital, for man den bedste service, en god pris og hurtig levering. Jette finder altid det du har brug for. Jette og XP Digital får til hver en tid min bedste anbefaling.

14. maaliskuuta 2022

Hej Tina,

Hvor er det dejligt at høre, at du er glad for vores service og Jettes rådgivning.

personlig betjening

personlig betjening, hurtigt, effektivt

9. maaliskuuta 2022

Hej Tania

Mange tak for de 5 stjerner!
Vi brænder for at yde den bedste service, så det glæder mig, at du har fået en god service fra os.

Such a polite driver.

Delivered within the time frame.
Driver was very polite and efficient.
Carried items into the house and placed them safely.
My driver was Stephen.
ID 432

3. maaliskuuta 2022

God og hurtig service

Altid god og hurtig service hos Johnny Hansen.
Tusind Tak for det.
Hasse
Qbit ApS

18. tammikuuta 2022

Hej Hasse,

Tak for din anmeldelse!

Bedst i kontorartikler

Vi handler med Johnny Hansen, her hos green2green. Han hjælper os fra start til slut og er altid behjælpelig med at finde de produkter vi mangler.

14. tammikuuta 2022

Hej Jonas,

Hvor er det dejligt at høre, at du er glad for vores service og Johnnys rådgivning.

Saanut 5/5 tähteä

De 2 gange vi har handlet med XP…

De 2 gange vi har handlet med XP Digital har der været gode priser og hurtig levering.

14. tammikuuta 2022

Hej Bagsværd Jernhandel,

Mange tak for den fine anmeldelse for de 5 stjerner!
Vi brænder for at yde den bedste service til vores kunder, så det glæder mig, at I er tilfredse med vores service og levering.

Saanut 1/5 tähteä

service kender de ikke

service kender de ikke
ville bestille over telefon men det kunne man lige pludselig ikke få lov til mere.

6. joulukuuta 2021

Kære Carsten,

Vi er da kede af at høre om din oplevelse.
Men der må være tale om en misforståelse, da du selvfølgelig altid kan bestille over telefonen medmindre der drejer sig om en maskine på serviceaftale.

Du må meget gerne direkte til mig på 43240255 så skal vi nok sammen få løst problemet.

Karen Gammeljord-Henriksen
Salgschef

Fik stor hjælp af Tina Riise

Fik stor hjælp af Tina Riise, god opfølgning, hurtig levering og så har de alt muligt vi pludselig står og mangler, Tak!

1. syyskuuta 2021

Hej Maria

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 flotte stjerner!
Vi er rigtig glade for, at du er tilfreds med vores service og levering.

The driver martin depot ID 138

The driver martin depot ID 138
Martin was so helpfull and very patient with myself as I forgot to move a few things out the way and also get the dog in from hallway for him to bring my flooring in for me such a great guy and 💯% best service thanks

7. heinäkuuta 2021

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin