XinZuo Nederland B.V. Arvostelua 29

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Saanut 5/5 tähteä

Ik bestelde een acacia snijplank bij Xinzuo, welke snel geleverd werd. Helaas zat er een productiefout in de plank. Ik nam contact op met de klantenservice en zij losten het probleem direct en... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Fijn contact, goed advies, snelle service, de levering: het voelde als kado'tjes uitpakken op je verjaardag. En dan natuurlijk het belangrijkste: de messen zien er niet alleen heel erg mooi uit, ze sn... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Schitterende messen! Waren mooi verpakt en veilig met punt bescherming. Maakt het koken stukken makkelijker, wat een verschil! Daarnaast ook een houten magneetstrip gekocht die de messen mooi ve... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

1. Veitsikauppa
  2. Keittiökalusteet

Yrityksen kirjoittama

XinZuo.nl is opgezet door XinZuo Nederland B.V., onderdeel van het Chinese merk XinZuo. XinZuo produceert koksmessen van topkwaliteit en concurreert daarmee volop met de Japanse messenmarkt. Om de beste kwaliteit te garanderen importeert XinZuo de beste materialen van over de hele wereld (incl. Japan)

4,7

2 tähteä
1 tähti

Schitterende messen!

Schitterende messen!

Daarnaast ook een houten magneetstrip gekocht die de messen mooi vertonen, makkelijk met plakstrip of met schroeven op te hangen.

28. heinäkuuta 2025

Saanut 5/5 tähteä

Uitermate klantvriendelijk bedrijf met…

Uitermate klantvriendelijk bedrijf met snelle reactietijd en uitstekende service! Ik had zelf een fout gemaakt waardoor de messen bot waren geworden. Ik mocht deze kosteloos opsturen en binnen een dag waren ze al geslepen. Hier kunnen veel bedrijven wat van leren!

5. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä XinZuo Nederland B.V.

Heel erg bedankt voor uw uitgebreide review!

Saanut 5/5 tähteä

heb n set steakmessen aangeschaft.....

heb n set steakmessen aangeschaft.....
een biefstukje eten, gesneden met dit mes is werkelijk een fantastische ervaring.
Kan het iedereen aanraden.

15. huhtikuuta 2025

Mooie en sterke messen

Mooie en sterke messen, die snel en goed verpakt worden geleverd. Bij vragen wordt er goed met je meegedacht.
Een aanrader voor uitbreiding of upgrade van de messen voorraad.

3. huhtikuuta 2025

Saanut 5/5 tähteä

Uitstekende messen voor die prijs

Uitstekende service, zéér snelle levering. Ik gebruik de Xinzuo messen nu een tijdje en ben er uiterst tevreden over. In het segment van de 'betaalbare' messen is dit eigenlijk top. Vlijmscherp én bovendien degelijke materialen en een knap design.

1. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä XinZuo Nederland B.V.

Heel erg bedankt voor uw uitgebreide review! Dat is precies waar we voor staan: kwaliteit, maar toch houden we het betaalbaar!

Goede betrouwbare winkel

Zeer snelle levering! Eén artikel was verkeerd geleverd vanuit de fabrikant, maar de winkel heeft dit netjes opgelost door wat (gratis) na te leveren.

7. toukokuuta 2024

Vastaus yritykseltä XinZuo Nederland B.V.

Dank voor uw review! Er kan soms wat mis gaan maar dat altijd netjes op! :)

Saanut 4/5 tähteä

Eerlijk en behulpzaam…

Mijn eerste ervaring met Xinzuo is heel goed bevallen. De webshop ziet er mooi uit met schitterende foto’s van kwaliteitsproducten. Een tegenvaller was dat het gekozen product uitverkocht was, ook bij andere leveranciers, maar door behulpzame medewerkers en creatief handelen kon het toch geleverd worden. Ik ben er heel blij mee!

6. joulukuuta 2023

Vastaus yritykseltä XinZuo Nederland B.V.

Dank voor uw uitgebreide review!

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin