Xiaomi used to be good. Phones like the MiMax were great. That is in the past. It is now a low quality product for mid to high price. Build and hardware quality is average. Not horrible but not good e... Näytä lisää
.Mijn bestellingen zijn zorgvuldig verpakt en in goede staat aangekomen. Producten van zeer hoge kwaliteit. Ik ben altijd bang geweest om op zulke ongehoorde sites te winkelen, maar ze gaven echt een... Näytä lisää
Een mediaplayer besteld en ontvangen, maar zag flinke gebruikschade erop. Medewerker heeft mij netjes te woord gestaan en een retourlabel gestuurd. Na ontvangst zouden ze een nieuwe terug sturen. Is n... Näytä lisää
Mijn bestelling werd snel afgehandeld. Levering was ook bij snel zoals gepland. Enige opmerking is dat koerier dienst DPD heeft buitenverpakking waarin alle bestelde artikelen zaten beschadigd... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
XiaomiProducts is de betrouwbare leverancier van Xiaomi producten en heeft het grootste aanbod met laagste prijsgarantie! Maak hier kennis.
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Onderdelen voor onze step besteld
Onderdelen voor onze step besteld, alles op voorraad en de volgende dag geleverd.
Niet duur en snelle levering.
Eerste bestelling geplaatst voor een…
Eerste bestelling geplaatst voor een Xiaomi TV stick. Werd zeer snel geleverd en werkt goed.
Prima service..
dik tevreden
Het was voor mij de eerste keer dat ik op techpunt.nl een product heb besteld en ik kan zeker zeggen dat ik tevreden ben met de levering. Ondank het pinksterweekend is het horloge dinsdag voor 12 uur bezorgd. Dik tevreden dus, denk dat ik in de toekomst vaker op deze site een bestelling zal plaatsen.
Drone en speedboot
Voor m’n zoontjes een afstandbestuurbare speedboot en drone bestelt. Prima kwaliteit voor de prijs en snel geleverd
Zeer snelle en prompte levering
Zeer snelle en prompte levering. Vlak voor Pinksteren besteld, tijdens 2de Pinksterdag kreeg ik melding, dat de zending voorbereid werd, de dag na Pinksteren ontvangen.
snel levering en goede klantenservice
Snelle levering, goed verpakt. Doen wat beloofd werd.
Xiaomi Band 7 is weer super!
De opvolger van Xiaomi Band 6 is weer top de Xiaomi Band 7.
Heel uitgebreid zoals je zuurstofgehalte registreren duidelijk en snel opladen etc ben er heel tevreden mee.
Snelle levering ook altijd goed!
Ik had een xiaomi koffer besteld bij Techpunt
Ik had een xiaomi koffer besteld bij Techpunt. Had even moeten wachten tot het naar mij toe kon worden gestuurd. Toen ik een mail stuurde kreeg ik heel snel een antwoord met hele goede uitleg. Had een goede ervaring met Techpunt!
Nieuwe favoriete tech shop
1e order geplaatst bij Techpunt, volgende dag geleverd.
Aantrekkelijke combinatie kortingen.
Ik kom hier zeker vaker shoppen
John
Eerste keer dat ik er zaken mee doe
Eerste keer dat ik er zaken mee doe
Is voor herhaling vatbaar .
Alles tot in de puntjes verzorgd
100 punten !!!!!
onvolledig
In eerste instantie slechts de helft van de bestelling verstuurd. Na contact met de helpdesk hebben ze de rest nagestuurd. Natuurlijk viel zo de reden van daar te bestellen nl levering de dag na bestelling in het water.
Geleverd binnen 1 werkdag zoals beloofd!
Ik kende Techpunt als site niet en kwam…
Ik kende Techpunt als site niet en kwam erop terecht toen ik op Google zocht naar Air purifier filters van Xiaomi. Toen zag ik dat de filters op deze site in de aanbieding waren en dus goed geprijsd. Even wat reviews gelezen en vervolgens heb ik de tweedekans filters besteld. Even goed maar met krasje erop of scheur in doos. Deze zijn ook van de chip voorzien en ben benieuwd hoe ze het gaan doen.
Het bestellen ging snel en ik had binnen 24 uur mijn bestelling binnen. Volgende keer bestel ik hier weer mijn filters, al zal dit pas over 2 jaar zijn aangezien ik nu vier filters gekocht heb.
Eerste bestelling.
Voor het eerst hier besteld. Ging allemaal heel vlot en goed. Snel en netjes verpakt geleverd. Ik ga hier zeker weer bestellen als ik iets nodig heb, verlanglijstje is al gemaakt.
Roborock S7 besteld en supersnel…
Roborock S7 besteld en supersnel ontvangen. De dag erna stond hij hier al te werken. Dus zeer tevreden over de communicatie en goede service. Een aanrader!
Komen na wat ze beloven.
Komen na wat ze beloven, Uitgebreid assortiment.
Ook bij vragen wordt er netjes gereageerd.
Voor 20:00 besteld is volgende dag in huis.
Duidelijke webshop, levert snel
Heb 2 Air compressors besteld
Heb 2 Air compressors besteld. Snel geleverd. Werken prima. Echter in de handleiding is niet aangegeven hoe de druk in fietsbanden gemeten moet worden. Bij oppompen zie je pas wat de huidige druk in de band is.
Xiaomi band besteld
Duidelijke website, eenvoudig gevonden wat ik zocht, besteld en snel en goed verpakt geleverd! heel tevreden 😊
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.