Saanut 5/5 tähteä

Top product (USB-C Dockingstation XR-Dockr-100) & top service. Product doet wat die moet doen en een degelijk product. Snel geleverd en ook snel gereageerd op de extra vragen die ik had.

Saanut 5/5 tähteä

Handige stick waar mijn bestanden snel opstonden! Onderin mijn telefoon en even later stonden ze er al op. Ook handig dat hij ook een aansluiting voor de laptop heeft en er een handig bewaardoos bij z... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Fijne USB stick, zit er solide uit en wordt geleverd met een opbergdoosje. De reden voor aanschaf (wat ook fijn is) aan deze USB stick is de mogelijk om hem zowel met USB A als USB C te kunnen gebrui... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Snelle bezorging. De verpakking straalde al vertrouwen in. Ligt lekker in de hand. Het zou handig zijn als er een link bijgevoegd zou zijn van de handleiding. Dat voorkomt zoeken.

1. Tietokonetarvikekauppa

Yrityksen kirjoittama

Wij bieden via onze webshop kwalitatieve producten aan tegen een scherpe prijs

4,8

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Saanut 5/5 tähteä

Xedor Plus 256GB 3200Mbps doet wat is beloofd!

Hoge schrijf en leessnelheid.
Metalen omhulsel verdeelt goed warmte bij last.
Zorg zelf voor de nieuwste drivers van jouw pc's.
Gbps is geen gbps, informeer je goed.
Zeer degelijke metalen stick die snel werkt, toch na een upgrade van de Intel-drivers van m'n Asus moederbord. Ook op een tweede laptop getest en daar was de laptop trager dan de stick in de eerste laptop. Zorg dus dat je een snelle USB-poort gebruikt met de nieuwste drivers. Bij bestanden van enkele GB wordt de stick na 10GB een beetje warm en valt de snelheid terug naar een derde wat nog steeds snel is.

29. joulukuuta 2025

Een prima USB stick

De stick zeer snel ontvangen en was geweldig verpakt in een metalen opbergdoosje. De stick zelf is zeer solide en de 2 soorten USB en USB-C connectors zijn handig. Erg tevreden

6. tammikuuta 2026

Erg blij met Xedor

Erg blij met Xedor. Leveren goede kwaliteit en een top klantenservice. Nu al de 2e keer dat ik hier heb besteld, zal zeker niet de laatste keer zijn

6. tammikuuta 2026

Positieve punten
Ziet er goed uit
Snel geleverd
Negatieve punten
Werkt niet op onze mobielen
Handleiding niet er bij; wel per mail ontvangen
Onduidelijk wat te doen als niet werkt op mobiel
Aangeschaft om eenvoudig foto's van diverse mobielen over te kunnen zetten naar laptop. Helaas werkt deze usb-stick niet op onze mobiels: Samsung, Xiaomi, en Motorola (allen Android).
Dus ik moest de foto's nog steeds via WeTransfer of met diverse snoertjes binnen zien te krijgen.
Kopiëren van bestanden van laptop naar laptop gaat prima met deze usb-stick, maar voor het overzetten van foto's van mobiel naar laptop werkt het voor mij helaas niet. Jammer.

2. tammikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Xedor USB Stick Base 512 GB beschik je…

Xedor USB Stick Base 512 GB beschik je over een compacte en betrouwbare USB-stick met USB-C- en USB-A-aansluiting. Ik gebruik hem op een keyboard voor opslag van songs en styles. Werkt perfect en snel.

31. joulukuuta 2025

Zeer tevreden!

Al tijdje opzoek naar een goede monitorverlichting. Uiteindelijk bij Xedor uitgekomen en kwaliteit doet niet onder voor de bekende merken.
Daarnaast levering erg netjes.

25. syyskuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin