Saanut 5/5 tähteä

Top product (USB-C Dockingstation XR-Dockr-100) & top service. Product doet wat die moet doen en een degelijk product. Snel geleverd en ook snel gereageerd op de extra vragen die ik had.

Saanut 5/5 tähteä

Handige stick waar mijn bestanden snel opstonden! Onderin mijn telefoon en even later stonden ze er al op. Ook handig dat hij ook een aansluiting voor de laptop heeft en er een handig bewaardoos bij z... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Zeer tevreden over de bestelling, de levering, de handleiding met uitleg en de gebruiksvriendelijkheid. Ik raad het bedrijf zeker aan en zou hier vaker een product aanschaffen.

1. Tietokonetarvikekauppa

Yrityksen kirjoittama

Wij bieden via onze webshop kwalitatieve producten aan tegen een scherpe prijs

4,8

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Saanut 4/5 tähteä

Usb stick netjes geleverd in een metal-case. Ziet er premium uit.
1e stick die ik ontvangen had zat helaas een defect in.
Xedor heeft netjes een vervangende stick opgestuurd en deze was wel goed.
Vanwege verwarring (aan mijn kant) tussen Mbps en MB/s dacht ik dat de snelheid niet klopte maar dat was dus niet het geval.
Dus Xedor,bedankt voor de goede service

21. huhtikuuta 2026
Xedor-logo

Vastaus yritykseltä Xedor

Beste Rob,

Bedankt voor je aanvullende reactie en fijn om te horen dat de vervangende USB-stick goed functioneert.

Ook bedankt voor je eerlijkheid rondom de verwarring tussen Mbps en MB/s. We begrijpen goed dat dit verwarrend kan zijn, omdat veel software en benchmarks andere eenheden gebruiken dan productspecificaties.

Fijn dat we het uiteindelijk netjes voor je hebben kunnen oplossen en dat je tevreden bent over de service en het product.

Veel plezier gewenst met de USB-stick 🙂

Lars
Team Xedor

-------------------

Beste Rob,

Bedankt voor je eerlijke review en het delen van je ervaring.

Het spijt ons om te horen dat de snelheid niet is zoals je had verwacht. Op basis van wat je beschrijft, lijkt het er sterk op dat je mogelijk een defect exemplaar hebt ontvangen. Zelfs bij het kopiëren van kleinere bestanden zou de snelheid namelijk niet zo’n laag percentage van de maximale snelheid (1120 Mbps) moeten zijn en ook niet zo extreem moeten schommelen.

We komen dit graag netjes voor je oplossen. Zou je contact met ons willen opnemen via info@xedor.com? Dan zorgen wij ervoor dat je kosteloos een nieuw exemplaar ontvangt.

Fijn om te horen dat je de afwerking en verpakking wel als premium ervaart, dat waarderen we.

We helpen je graag verder om ervoor te zorgen dat je de prestaties krijgt die je mag verwachten.

Lars
Team Xedor

Solide USB stick met zowel USB A als USB C

Fijne USB stick, zit er solide uit en wordt geleverd met een opbergdoosje. De reden voor aanschaf (wat ook fijn is) aan deze USB stick is de mogelijk om hem zowel met USB A als USB C te kunnen gebruiken zonder verloopstuk. Per mail ook een handleiding ontvangen.
Goede prijs/kwaliteit verhouding.

15. huhtikuuta 2026

Beste aankoop!

Ik heb de Xedor aangeschaft omdat het geheugen op mijn smartphone snel vol raakt. Met dit item kan ik alles in een mum van tijd overzetten naar de stick en zo op de PC zetten. Had dit eerder moeten doen. Geen gedoe! Ik ben meer dan tevreden!

7. huhtikuuta 2026

Zeer snel ontvangen.

Zeer snel ontvangen.
USB-C kant past perfect in mijn gsm incusief zijn hoesje.
Behuizing van metaal voelt stevig en solide aan.
Super tevreden van de aankoop.

4. huhtikuuta 2026

Prima

Degelijke USB-stick. Handig dat de stick zowel USB-A als USB-C compatibel is.

2. huhtikuuta 2026

Stick werkt perfect

Stick werkt perfect. De 128gb is in de praktijk ongeveer 118gb, maar dat is prima. Schrijfsnelheid ongeveer 53mb/s. Werkt stabiel, geen klachten.

27. maaliskuuta 2026

Super

Super! Klein en veel opslag. Mijn telefoon heeft in één keer weer opslagruimte. Zooooo blij mee....
En lekker snel ontvangen....

25. maaliskuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin