Banner for X²O Badkamers - X²O - Apeldoorn

X²O Badkamers - X²O - Apeldoorn Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Het Rietveld 44, 7321 CT Apeldoorn, NL

Saanut 5/5 tähteä

Wij maken onlangs al ruim 3 jaar gebruik van inbouwkranen van Blaufoss waar wij heel tevreden over zijn. Bij het schoonmaken van de douche brak de slang van de inbouw handdouche af, na wat beter geke... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

De nieuwe toiletpot type Delano met uitlaatsysteem type S werd netjes en prima verpakt op de afgesproken tijd geleverd. De montage door mijzelf op basis van de meegeleverde documentatie en de filmpjes... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Wat een topervaring: niets was de medewerkers te veel in meedenken, adviseren, nog een keer meedenken, tekening aanpassen, de beste optie uitzoeken, etc. Uiteindelijk kwam er zelfs een idee waar onze... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

We werden heel goed geholpen en geadviseerd ook bij onze volgendende bezoeken. De medewerkers/personeel ,wisten al snel wat onze wensen waren en we gingen daarmee aan de slag. En we hadden geluk deze... Näytä lisää

1. Kylpyhuonetarvikeliike

Waarom X²O Badkamers?

Yrityksen kirjoittama

Dubbel zo blij met korting op jouw badkamer
Van een badkamer van X²O word je pas écht dubbel zo blij, want dankzij onze aanpak – zonder tussenpartijen en dankzij efficiënte processen – kunnen we je het hele jaar door héél voordelige prijzen bieden. In al onze showrooms én in onze webshop.
Dubbel zo blij met jouw keuze
In onze showrooms vind je zo’n 70 inspirerende voorbeeldbadkamers op realistische grootte. Bij ons geen gesjoemel, maar een vrijblijvende en transparante offerte én een laagste prijsgarantie zodat je nooit te veel betaalt.
Dubbel zo blij met onze service
Daar bovenop ontvang je tot 10 jaar garantie. Wist je al dat wij 95% van ons assortiment uit voorraad kunnen leveren. Zo kun jij snel aan de slag met jouw project! Niet zoveel haast maar wel profiteren van de beste prijzen? Wij kunnen jouw bestelling tot wel 12 maanden gratis opslag. Dat geeft een goed en georganiseerd gevoel. Jij blij, wij blij.

• Het Rietveld 44, 7321 CT, Apeldoorn, Hollanti

• 0558080101

Dubbel zo blij mee

Eindeloze badkamer inspiratie bij jou in de buurt!

Erinomainen

Kaikki arvostelut

1 848 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Onze ‘ klacht’ is super opgelost

Onze ‘ klacht’ is super opgelost. Voor het betaalde bedrag mochten we àlles nieuw uitzoeken
Snel afgehandeld en zelfs de huidige korting op producten werd meegeteld!
Wat een feest. We konden tegen een heel klein bedrag een kraan voor het toilet erbij kopen.
De service is dus geweldig!

21. maaliskuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Heel tevreden met de werkwijze van X2O…

Heel tevreden met de werkwijze van X2O Apeldoorn! Sharon heeft ons super geadviseerd, en we hebben een mooie Balmani set uitgezocht! Mooie korting, tijdige levering. We konden overgebleven zaken retourneren en geld terug. Alles netjes en tijdig afgehandeld! Aanrader om hier te kopen ! Tom

21. maaliskuuta 2026

Top service!

Top service!
Verkeerde thermostaatkraan besteld.
Geen enkel probleem om deze om te ruilen.
Snel geregeld.

28. helmikuuta 2026

Veel aanbod, superservice

Na veel badkamerwinkels te hebben bekeken sprong X2O er voor ons echt uit. Véél meer aanbod in de winkel aanwezig om te bekijken, en de prijzen zijn ook heel goed. De ervaring met het bestellen was plezierig en persoonlijk, en ook in nazorg is het personeel heel vriendelijk, snel, en behulpzaam. Zelfs een jaar na dato staan ze meteen voor ons klaar. We zijn superblij met X2O (dachten we maar net zo over onze aannemer...)

27. helmikuuta 2026

Prima Service!

Prima Service!! Onderdeeltje kapot. Geen probleem. Vervanging zo geregeld en zonder kosten!!
Klasse!!

3. helmikuuta 2026

Service gericht

Vriendelijk te woord gestaan. Bij binnenkomst koffie aangeboden gekregen. Mevrouw was zeer service gericht en behulpzaam

29. tammikuuta 2026

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin