Avun saa kohtuullisella nopeudella ongelma tilanteissa. Pystyvät kehittämään tarpeen vaatiessa ohjelmaa ja kuuntelevat asiakasta mahdollisuuksien mukaan. Käytän kahdessa yrityksessä ZERVANTia. Mielest... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Ohjelma on erittäin helppokäyttöinen ja raportointi-osio on loistava. Se, mitä kaipaan on syöttövaiheessa joitain asioita, jotka nopeuttaisivat pitkien sarjojen syöttämistä: Päivämäärän automaattinen... Näytä lisää
Omalle toiminimiyritykselleni helppokäyttöinen ja toimiva laskutusohjelma. Kiitos. Monipuoliset raportointiominaisuudet tuovat erinomaista lisäpotkua verrattuna pelkkään kankeaan laskutusohjelmaan.... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Helppokäyttöinen ohjelma ja yleisesti olen tyytyväinen ohjelman käytettävyteen. Verkkolaskujen hinnoittelu ei oikein toimi omaan käyttööni. Käytännössä laskutan yhtä yritystä ja vuositasolla alle 20 l... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 15 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä
Selkeä ja monipuilinen laskutusohjelma.
Ilmainen ja oikeasti toimiva…
Ilmainen ja oikeasti toimiva laskutusohjelma pienyrittäjälle, jolla laskutettavaa harvoin. Selkeä, mutta silti ammattimainen.
Tämä on selkeä
Tämä on selkeä, helppokäyttöinen ohjelma jolla voi tehdä laskutuksen hyvin ja ulkoasultaan lisäksi ne ovat fiksuja. Uuden asiakkaan luonti ja aiempien tapahtumien seuranta ja löydettävyys helppoa. Tarvitsen laskutusohjelmaa harvemmin mutta tätä olen käyttänyt useamman vuoden koska - tämä toimii on helppokäyttöinen ja toiminut muutoinkin luotettavasti.
Todella loistava työkalu…
Todella loistava työkalu yksinyrittäjälle. Helppokäyttöinen ja kiva. Suosittelen ehdottomasti.
Helppokäyttöinen.
Todella simppeli ja helppokäyttöinen…
Todella simppeli ja helppokäyttöinen ohjelma. Hinnaltaan myös edullinen. Hyvin saa myös luotua raportit
Todella nopea ja ennen kaikkea helppo…
Todella nopea ja ennen kaikkea helppo ottaa käyttöön, tekee tyylikkäitä laskuja, asiakasrekisteri helppo hallita, käyttökustannukset todella inhimilliset pienyrittäjälle.
Nopea ja asiantuteva palvelu ja mikä…
Nopea ja asiantuteva palvelu ja mikä jätti hyvän mielen, kun sai kuulla, että kysymyksestä lähtenyt ehdotus viedään eteenpäin. Saas nähdä miten käy...(thumps up!)
Helppokäyttöisyys
Toimiva laskutusohjelma
Toimiva laskutusohjelma, helppo käyttää suosittelen.
Suosittelen
Helppo, hyvä ja nopea laskutusohjelma, suosittelen!

Helppokäyttöinen!
Helppokäyttöinen, pienyrittäjälle edullinen ja varmatoiminen!

Olen pienyrittäjä
Olen pienyrittäjä, enkä mikää erityinen ATK-osaaja. Zervantilla olen saanut laskutuksen tehtyä helposti ja luotettavasti sähköisesti. Lisäksi dokumentit on helppo arkistoida ja tulostaa.

5v kokemuksella
olen käyttänyt ohjelmaa noin 5 vuotta.
Toimii hyvin ja tarvittavat raportit. Puhelinsovellus temppuilee ainakin apple puhjelimessa. sitä en ole saanut oikein koskaan toimimaan.
Laskutettavien määrän rajaus on vähän huono. jos 5 vuoden aikana laskutan yli sallitun rajan, joudun ostamaan kalliimpaa pakettia vain sen takia, että saan luotua uusia yrityksiä.
Eikö vanhempia yrityksiä voisi poistaa järjestelmän muistista?

Vastaus yritykseltä Zervant by Shine
Omalle toiminimiyritykselleni sekä myös uuteen kesätyöpaikkaan
Oman kokemukseni myötä Zervant on tulossa huomenna käyttöön myös uudessa kesätyöpaikassani Lomakoti Tammilehdossa, jossa tämän tyyppistä laskutusohjelmaa on huomaamatta kaivattukin Exel-hässäköiden myötä...

Vastaus yritykseltä Zervant by Shine
Helppo ja monipuolinen ohjelma.

zervant sopii pienyrittäjälle
Ohjelma tekee kaiken, mitä laskutusohjelmalta tarvitsenkin - ei siinä ole mitään turhaa käyttööni.

Vastaus yritykseltä Zervant by Shine
Ohjema on helppo ja nopea käyttää sekä…
Ohjema on helppo ja nopea käyttää sekä seurata kk / v kohtaisesti tapahtumia sekä tehdä vertailuja.
Miinus pitää antaa maksumuistus maksun lisäämisestä lmuistutus laskulle.