Topp service! Jeg ga bort et gavekort, som gikk ut på dato i helgen. Jeg ble frustrert da jeg trodde det var lengre gyldighet på gavekortet. Jeg sjekket på nettsiden og der stod det 3 år, så je... Näytä lisää
Stort utvalg av flotte opplevelser. Problem etter kjøp å finne igjen gaven. Brukte veldig mye tid på det. Mottaker sier det er mye å trykke seg inn på for å få frem gaveinnhold. Vedkommende had... Näytä lisää
Vi har benyttet YouWish flere ganger, ofte ifm. ønsket om å gi nære og kjære gode opplevelser. Utvalget er stort, man får ideer til opplevelser man ikke selv ville kommet på, og selve opplevelsene er... Näytä lisää
Tietoja yrityksestä YouWish.no
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Fikk raskt svar og god hjelp.
Fikk raskt svar og god hjelp.
Utrolig flott og rask kundeservice fra…
Utrolig flott og rask kundeservice fra Mona i
YouWish Support teamet! :)
Ingen stress med booking
Vi var sent ute med booking - Mona fra Kundeservice fikset alt.
Hun er akkurat det You Wish for kundeservice :-)
YouWish hjelper når jeg somler!
Jeg somlet med bruk av gavekortet og (trodde jeg) booket en opplevelse på den aller siste dagen. Den ble imidlertid ikke riktig registrert, men Mona på Kundeservice hos YouWish fikset alt og ga meg en utsettelse som gir meg den tiden jeg trenger.
Tusen takk til YouWish og spesielt til Mona!
Quick Fix
Manglet verdibevis på et av 2 gavekort. M ordnet opp før sola stod opp første virkedag. Fantastisk god kundeservice.
Jeg er fornøyd og godt opplevelse på…
Jeg er fornøyd og godt opplevelse på service fra YouWish.
Tusen takk og anbefales!
Jeg har byttet et opplevelse jeg kjøpte…
Jeg har byttet et opplevelse jeg kjøpte som gave til søster og familie siden de ikke ønsket gaven til et gavekort. Da fikk jeg nytt verdibevisnummer som ikke virket. Jeg kontaktet de igjen og fikk nye nummer, men fikk ikke bestille med beskjed « The Adresse may only contain letters, numbers and spaces» som jeg ikke vet hva de snakker om. Jeg skrev alt riktig og finner ikke den adressen. Og da den verdibevisnummeret ikke fungerer igjen etter jeg gikk ut fra handlekurven og skulle begynne på nytt. Og hver gang jeg er inne på siden deres. Så hang den ofte. Måtte «refresh» siden igjen og igjen. Veldig dårlig websiden. Pluss da søkte jeg Bergen kom de greiene men med feil pris. Du måtte igjen klikke på Bergen. Så blir prisene dyrere. Etter jeg får bruke gavekortet. Aldri igjen her.

Fikk rask hjelp
Fikk rask hjelp, og god forklaring på hvordan løse inn kjøpet. Koselig support fra Mona ☺️
Hurtig og tydelige svar fra Mona på…
Hurtig og tydelige svar fra Mona på support. En proff og god og ikke minst hyggelig oppfølging.
Fikk veldig raskt og hyggelig svar på…
Fikk veldig raskt og hyggelig svar på epost fra kundeservice med forslag til løsning for å forlenge frist på gavekort.
Ikke opp til tidligere nivå
Jeg har handlet hos YouWish.no flere ganger og er alltid fornøyd. Denne gangen skuffet de desverre.
Jeg kjøpte gavekort om bestemte meg for å kjøpe til ett fysisk gavekort fra kolleksjonen. Jeg kjøpte den som heter Eleganse, og i ordren står det med klartekst at den ville bli levert mellom 2 - 4 arbeidsdager. På dag 8 etterlyste jeg gaveesken (her må jeg tillate to dager helg, så dag 6 egentlig), og fikk svar med uthevet skrift at de 'ikke garanterer levering på 2-4 dager'. Det kommer tydelig frem flere plasser på nettsiden at det er 2-4 dager levering, forøvrig bestillte jeg kl. 9 på morningen, så i følge YouWish blir den sendt samme dagen.
Når gaveesken omsider kom på dag 9, var esken helt sammentrykket, flat og knørvete flere steder. Det er ikke noe man forventer når man bestiller en eksklusiv gaveeske, og overhode ikke noe man kan gi bort i gave. Gaveesken og frakten for denne var helt overflødig, da jeg likevel må lage egen.
Gavekortet er supert, men denne gangen gir desverre kundeservicen og gaveesken to stjerner.

Veldig fornøyd
Veldig fornøyd med god support og rask tilbakemelding på spørsmål.
Oversiktlig hjemmeside med god informasjon :)
Styr unna nettbutikken YouWish
Styr unna denne nettbutikken! De har en utrolig stivbent policy for gyldighet. Gå å kjøp dine gavekort fysisk så slipper du å oppleve stivbentheten til YouWish med hensyn til gyldighet.

Rask og super hjelp :D
Rask og super hjelp :D
Hyggelig og serviceinnstilt!
Raskt svar
Raskt svar på henvendelsen, og smidig løsning på en utfordring forårsaket av bruker (les: meg 😉). Gleder meg til innløsing av gavekortet!
God service
Jeg er helt ny innenfor YouWish og trengte hjelp. Det ble rast en konstruktiv dialog mellom meg og kundeservice på norsk og jeg fikk all den hjelpen jeg trengte til å bestemme meg for å kjøpe en opplevelse.
Veldig god kundeservice
Veldig god kundeservice! Hadde et lite spørsmål om når ordren min ble sendt, fikk svar og oppklaring på mail under to minutter etter eg hadde sendt henvendelsen, imponerende!
Jeg har kjøpt opplevelser som gave…
Jeg har kjøpt opplevelser som gave mange ganger og aldri opplevd noe tull. Anbefaler på det sterkeste
Forferdelig forvirrende
Forferdelig forvirrende. Bedrift vi fikk gavekort til var kjøpt opp, så kunne ikke hjelpe. Fikk så et verdi kort som måtte brukes på annen aktivitet. Etter bestilling av mat og vinsmaking, fikk jeg enda et nytt verdi gavekort med ny kode. Stakkars de eldre som må gjennom dette, dette er spekulasjon og på grensen til svindel. Skanadøst. Kjøp heller flax lodd.