I love this company and always support them; they're better than Chinese products. From my experience, their imitation essential oils are excellent, and their perfumed alcohol is more than wonderful.... Näytä lisää
Ik was nog een item vergeten in mijn bestelling. Door nog direct een bestelling te plaatsen hebben ze dit kunnen toevoegen aan mijn eerste bestelling. De extra verzendkosten heb ik netjes teruggestort... Näytä lisää
*Eindelijk een Webwinkel waar ik mijn DIY skincare Producten kan bestellen. *Na lange zoektocht naar websites die fragrance/ skincare producten verkoopt. *Bestellen bij You Wish is voor ieder z... Näytä lisää
Vos produits sont de bonnes qualité J'aime les 2 dernières huiles parfumées vanille pomme cannelle et Musk
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
U vindt de leukste en mooiste wenskaarten bij You Wish
Hollanti
- www.youwish.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 80 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Goede service, netjes verpakt en snel verzonden. Prachtige mica en kaarsenkleuren .
Super!
Ich bestelle regelmäßig Duftöl zur Seifenherstellung. Lieferung, Bezahlmethoden, Qualität der Ware immer einwandfrei.
Geurolie - Ayurveda - 50 ml
Snelle verzending. En een heerlijk geurende olie die ik in mijn waterloze diffuser gebruik.
*Eindelijk een Webwinkel waar ik mijn…
*Eindelijk een Webwinkel waar ik mijn DIY skincare Producten kan bestellen.
*Na lange zoektocht naar websites die fragrance/ skincare producten verkoopt.
*Bestellen bij You Wish is voor ieder zijn portemonnee qua prijslijst/ hoeveelheid.
*Producten zijn van goeie kwaliteit.
*Ik hebt flesjes fragance besteld en ze ruiken HEEEERLIJK👍ik ben hartstikke blij mee.
*Het is niet vandaag bestellen morgen in huis, dat kan je zien als je je bestelling ontvangt ze zijn beschermd en zorgvuldig ingepakt.
*Ik raad YOU WISH met zekerheid aan TOP.
De producten zijn van zeer goede…
De producten zijn van zeer goede kwaliteit, alle benodigde documenten zijn aanwezig en de verzending is meestal zeer vlot
tolle Ware bezaubernde Düfte ,ich freu…
tolle Ware bezaubernde Düfte ,ich freu mich schon auf das Herstellen meiner Seifen und Kerzen. Herzlichen Dank für diese vielfältige Auswahl toller Produkte.
Prima
Prima. Mooie produkten, compleet en goed verpakt. Ben er blij mee. Duurde iets langer dan ik verwacht had voor ik bericht kreeg van verzending.
Helemaal top echt blij mee geuren…
Helemaal top echt blij mee geuren ruiken super
Yes perfect
Perfekt
Wow, ich bin begeistert. Die Düfte sind einfach nur himmlisch. Hier werde ich immer wieder bestellen! Alles ist ohne Beschädigung bei mir angekommen.
Me temo que se trata de una empresa…
Me temo que se trata de una empresa fraudulenta. Voy a poner una denuncia en la oficina del consumidor. Recibí una sustancia que claramente no es lo que indica. Y no responden ni por email ni por WhatsApp.
*Han respondido después de esta reseña, para decirme que su seriedad como empresa la avalan la reseñas y los años que llevan en este sector. La incidencia sigue sin solución.

Vastaus yritykseltä Youwish
Top service
Top service! Mijn pakketje was door POSTNL kwijtgeraakt 2x aan toe.. klantenservice heeft mijn pakketje naar een ander anders laten versturen en kan nu gebruik maken van mijn lonten. Top service!!
Een top service en alles heel goed…
Een top service en alles heel goed ingepakt
Ze staan altijd voor je klaar
Ze staan altijd voor je klaar. En altijd bereid voor een goede oplossing
Ottimo prodotto e costi di spedizione…
Ottimo prodotto e costi di spedizione ragionevoli
Goed product
Goed product, goed verpakt. Ongeveer een week bezorgtijd.
Snelle levering, goede prijs/kwaliteitsverhouding en fijne producten.
Snelle verzending
snelle verzending, zeer goed contact, de winkel is zeer goed gevuld