Tom heeft mijn aanvraag uitstekend behandeld. Hij heeft de volledige inrichting vooraf netjes voorbereid en een duidelijke afspraak gemaakt voor de ingebruikname van mijn e‑mail. Tijdens het instel... Näytä lisää
er waren wat probleempjes, maar deze zijn heel fijn opgelost door Wilroy, met zijn kennis hebben wij een mooie nieuwe website en werkt alles helemaal top! Bedankt.
Yritys on vastannut
Tim Koning was helder in zijn adviezen. Gaf goed aan welke service Youvia kan bieden en wat ons abonnementspakket inhield. Ook vertelde hij hoe we onze website kunnen aanpassen om nog beter vindbaar... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik liep tegen een probleem aan met mijn mailbox en had er zelf behoorlijk wat tijd in gestoken. Achteraf gezien had ik meteen contact moeten opnemen met Youvia. Kevin heeft mij snel, vriendelijk... Näytä lisää
Tietoja yrityksestä Youvia
Yrityksen kirjoittama
Wij bij Youvia vinden we niets leuker dan ondernemers online op weg helpen. Of je nou net komt kijken of al 40+ jaar meedraait, dat maakt voor ons niet uit. Misschien weet je je draai al aardig te vinden binnen de online marketing, of misschien is alles nog nieuw en overweldigend. Wij puzzelen graag met jou aan de juiste strategie.
Bij ons vind je alle specialismen op het gebied van online marketing onder één dak. Onze digitale coaches hebben jarenlange ervaring en helpen je daarom snel op weg.
Waarom Youvia?
- Alle tools voor online marketing op één plek
- Advies op maat en persoonlijke begeleiding
- Jarenlange ervaring met meer dan 30.000 klanten
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Geholpen door Felicity
Geholpen door Felicity, een erg vriendelijke dame met verstand van zaken en bereid een extra stap te zetten in de voor ons onbekende wereld!

Goed en snel geholpen
Goed en snel geholpen, klein probleempje ontstaan na de content-wijziging maar dit werd snel verholpen.

Duidelijk verhaal
Duidelijk verhaal met begrijpelijke uitleg. Ik ben goed geholpen door Joey die alles voor me heeft ingesteld en uitgelegd.

Fijne ervaring!
Samen met Joey de vernieuwde website doorgenomen. Gewenste aanpassingen waren verwerkt. We hebben samen gekeken naar overige mogelijkheden. Fijne ervaring.

Vastaus yritykseltä Youvia
Ik had een foutmelding in mijn…
Ik had een foutmelding in mijn mailverkeer welke terug bleef komen. Dankzij Tom ben ik goed geholpen en is het probleem verholpen.

Vastaus yritykseltä Youvia
Joey is prettig om mee samen te werken
Joey is prettig om mee samen te werken. Hij luistert goed naar de wens van de klant, is rustig en denkt oplossingsgericht mee.

Youvia website
Youvia heeft onze website opgefrist, dit heeft na de eerste aanvang een tijdje stil gelegen maar na opnieuw contact te hebben opgenomen is dit direct opgepakt en in zeer korte tijd geheel naar mijn wens aangepast. Dit met dank aan de fijne samenwerking met Joey die met je meedenkt en ervoor zorgt dat het eruit ziet zoals jij het wenst.

Vastaus yritykseltä Youvia
Site netjes gemaakt wel lang op gewacht…
Site netjes gemaakt wel lang op gewacht maar was de moeite waard

Zeer goede begeleiding
Nieuwe website laten maken door Youvia. Zeer tevreden over de begeleiding, een enkel foutje met het opmaken van de factuur maar dit is uitstekend gecorrigeerd en uitgebreid excuses aangeboden. Een foutje maken is menselijk.
Ze hebben verschillende expertises in huis en deze schuiven ook aan tijdens meetings.
Wanneer ik nog vragen / problemen ervaar hoef ik hun maar te contacten en het zal dan worden opgelost.

Prettig
Prettig, vlot, duidelijk en tevreden met de voor ons gemaakte website.

Vastaus yritykseltä Youvia
Ben zeer tevreden over mijn nieuwe…
Ben zeer tevreden over mijn nieuwe website!
Ook het contact hieromtrent verliep goed. En er werk goed geluisterd naar mijn wensen!

Vastaus yritykseltä Youvia
Jesus heeft me enorm geholpen om mijn…
Jesus heeft me enorm geholpen om mijn email goed geïnstalleerd te krijgen op mijn laptop! Ondanks dat dit buiten zijn boekie gaat... Heel fijn!

Vastaus yritykseltä Youvia
Otniël Burke heeft mij goed geholpen
Heeft samen met mij het mail probleem opgelost.
Super dat er via uw bedrijf altijd mee gekeken kan worden.

Vastaus yritykseltä Youvia
k ben superfijn geholpen door Jesus…
k ben superfijn geholpen door Jesus Madrid Velasquez van Youvia. Vriendelijk, betrokken en meedenkend. Bij Youvia denken ze in oplossing en niet in problemen en regeltjes. Mocht ik in de toekomst weer behoefte aan een online marketing bureau hebben kom ik graag als klant bij jullie terug.

Vastaus yritykseltä Youvia
Heel vriendelijk en geduldig contact.

Vastaus yritykseltä Youvia
Uitstekende service dankzij Björn…
Uitstekende service dankzij Björn Knehans!
Onze ervaring met Youvia kende de nodige uitdagingen, maar dankzij Björn Knehans is alles uiteindelijk op de juiste manier opgepakt. Waar eerder veel problemen bleven liggen, heeft Björn zich echt onderscheiden door accuraat en oplossingsgericht te werk te gaan. Hij neemt zijn werk serieus, zoekt actief naar oplossingen en heeft vrijwel alles voor ons weten op te lossen – op een paar lopende zaken na.
Hoewel het proces langer duurde dan gehoopt, zagen we direct verbetering vanaf het moment dat Björn het overnam. Zijn inzet en professionaliteit hebben ervoor gezorgd dat wij nu tevreden zijn met het eindresultaat. Grote dank aan Björn voor zijn harde werk en toewijding!
Mvg Vincent Visch
Visch-rijopleidingen