Wegens een fout in het leveradres probeerde ik al tot 3x toe contact op te nemen om dit te corrigeren. Tot hiertoe zonder enig antwoord.
Een lange tijd hun haar olieën gebruikt o.a. avocado olie, castor olie, argan olie, tea tree, rozemarijn olie. Heel veel haaruitval gehad hierdoor. Flessen waren elke keer bevuild aan de buitenkant. Z... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Slechte communicatie, slechte producten . De Monoi de Tahiti olie heeft totaal geen geur en je krijgt hem niet uitgesmeerd. Ook na klachten niet goed opgelost. Niet kopen dus!
Yrityksen kirjoittama
Bij You Madu willen wij jou een natuurlijk, gezond en duurzaam alternatief bieden voor traditionele cosmetica en verzorgingsproducten. Gangbare cosmetica en verzorgingsproducten bevatten vaak synthetische stoffen die op lange termijn schadelijk kunnen zijn voor jouw huid, lichaam en de natuur. Wij willen een alternatief bieden. Met natuurlijke producten, zonder onnodige chemische ingrediënten. Hierbij focussen we op kwaliteit, aan een betaalbare prijs, in een duurzame verpakking.
Diestsesteenweg 197, 3202, Aarschot, Belgia
- hall@youmadu.nl
- www.youmadu.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Er wordt alles aan gedaan om de…
Er wordt alles aan gedaan om de bestelling goed uit te voeren.Je wordt op de hoogte gebracht van de levering.
Prima webshop
Prima webshop, zalige producten. Levering =oké
HELE SNELLE LEVERING MET ZELFS EEN…
HELE SNELLE LEVERING MET ZELFS EEN HANDGESCHREVEN BRIEFJE ERBIJ ALS BEDANKJE! TOP
Leuke website met mooie producten
Leuke website met mooie producten. Vlotte levering!
Enkel het piepschuim in de verpakking vond ik onnodig.
Ik ben tevreden over de producten die…
Ik ben tevreden over de producten die ik besteld heb en zal in de toekomst zeker weer bij jullie bestellen.
Voor de tweede keer besteld bij You…
Voor de tweede keer besteld bij You Madu. Net als de vorige keer is mijn bestelling netjes afgehandeld en was hij binnen een paar dagen binnen. De producten zijn van goede kwaliteit.
Acne fel verminderd met rozenwater
Acne fel verminderd met rozenwater, witch hazel, teunisbloemolie.
Ook de groene klei en ghassoul uit Marokko werken fantastisch👍🏼
Fijne webshop
Fijne webshop, goede producten en zorgvuldig verpakt!
Snel en persoonlijk
Binnen 2 dagen was mijn pakket in huis incl een handgeschreven briefje. Super
Alles is prima verlopen !
Prima goede producten en alles netjes…
Prima goede producten en alles netjes verpakt.
Product ontvangen zoals omschreven op…
Product ontvangen zoals omschreven op de website! Ik ben erg tevreden over de jojoba olie. Betrouwbare website en snelle levering
Blij met producten
Goeie producten maar duurde wel lang voor dat ik het in handen hadden.
De bestelling en afhandeling ging…
De bestelling en afhandeling ging correct .
Fijn op de hoogte gehouden te worden in welke fase de bestelling zich bevindt.
Pakje is in goede orde ontvangen. De volgende keer doe ik hier weer een bestelling.
Goede service, een persoonlijk met de hand geschreven bedankje voor de bestelling en snelle levering, die ook nog met track en trace te volgen is.
Ik was al jaren op zoek naar juist dat luchtje dat ik nog kende uit de jaren '60
En gevonden 😊
Zelf getapte olie? Niet hygiënisch
Ik had een fles amandelolie en een fles jojoba olie besteld. Dat kost veel geld en dan verwacht ik ook iets goeds. Maar de flessen waren vettig en op die vettige laag zat weer viezigheid geplakt. De flessen waren ook niet volledig gevuld én ook nog eens niet verzegeld dmv een zegel of een kliksysteem bij de dop. Ik krijg hierdoor het vermoeden dat ze zelf de olie uit grotere flessen in kleinere flessen gieten. Hierdoor is hygiëne voor mij niet gewaarborgd en voel ik me uiteindelijk Een beetje bekocht.
The delivery is super quick
The delivery is super quick, quality of the product is very high I would recomend it and I would definatelly stay as a happy client☺
Heerlijke huidverzorgings producten en de oliën zijn heerlijk
Prima service
Heel tevreden
Snelle en keurige levering. Kwaliteit is goed.
Zeer vriendelijke afhandeling.