Als ik dit bedrijf moet omschrijven? Oplichters, maar dan bedoel ik ook echte oplichters. Ze doen niks meer of minder dan op een moderne manier mensen oplichten. Zou me echt schamen om hier te werken.... Näytä lisää
oplichters
Moet ik €50 betalen voor een klacht over oplichters?
Aanmaning voor een factuur uit 2021 namens een mij onbekend Duits bedrijf dat ook nog eens van naam is veranderd en waar ik nooit eerder een factuur of aanmaning van ontvangen heb met een oorspronkelijke datum toen ik niet op mijn huidige adres, waar de aanmaning naar verstuurd is, woonde. Zij zijn opgelicht of oplichters. Gezien de eerdere reviews ga ik uit van het laatste. Ik zie dat een klacht indienen €50 kost, maar heb er zin in. Wacht eerst hun reactie af.
Ik krijg een rekening binnen uit 2012
Ik krijg een rekening binnen uit 2012. contact opgenomen met infomedics die hebben mij geen rekening gestuurd geven ze aan.
Witte boorden criminelen
Hadden een uit handen gegeven factuur aan Yards gerechts deurwaarder middels informedics naar een verkeerd email adres gestuurd en later naar een totaal verkeerd adres, had daardoor nog nooit een officiele factuur ontvangen, had zelf al een aantal keer naar Informedics gebeld om te informeren waar de factuur bleef, stond niet in het systeem werdt mij vertelt moest het maar afwachten, kreeg op 14-01-2026 een aanmaning, dat ik binnen 15 dagen het bedrag moest overmaken, terwijl de brief zelf op 06-01-2026 stond gedateerd,er was dus al een week voorbij,dat zijn geen 15 dagen meer om te betalen, de kans is groot dat mensen dan te laat zijn met betalen, omdat in de aanmanings brief wel staat binnen 15 dagen na ontvangst van de brief, met het gevolg dat je weer extra kosten moet betalen omdat je niet op de juiste datum betaald heb, dat noem ik witte boorden criminaliteit, slecht en niet transperante gerechts deurwaarder, brengt mensen bewust in problemen.
Slecht bereikbaar en intimiderend.
Na 3 x poging telf contact te krijgen (2x werd na 13 min de lijn afgebroken) kreeg ik een ene Remi aan de lijn. Lange verhaal kort te houden.
Intimiderende toon waarop ik hem heb aangesproken dat ik daar niet van gediend ben.
Clowns
Clowns
These clowns, contacted us on a case which had someone pumping gas without paying. They said it was our car with our number plate.
So we asked for proof and they provided proof. Now here is the funny part. It was a totally different car from a different brand and the car has a DIFFERENT NUMBERPLATE ON THE PICTURE! They provided multiple pictures and they showed 2 different cars! 1 Renault and 1 Audi. Both brands are different from ours, and they had different number plates!
And instead of owning up to their mistakes, they got upset with us. Classic Karen behavior. Please stop scamming people.
Thank you very much.
Zijn niet mensen waar je mee kan praten…
Zijn niet mensen waar je mee kan praten .. denken dat ze alles kunnen...kopen je over wat niet mag ...enz
Oplichters!!
We kregen een brief van een deurwaarder voor een tankbeurt in 2021 waar werd gezegd dat we weg waren gereden zonder te betalen, nou we weten zeker dat dat nooit is gebeurd en dan voor een bedrag van 50 euro(wat wij nooit tanken, meestal een veel hoger bedrag)en dan komen er kosten bij dus totaal 80 euro.
Je kan bezwaar maken binnen 5 dagen maar de brief kwam binnen 28 september en de brief was gedateerd op 22 september dus bezwaar maken kon niet meer!
Dus hebben we gebeld en gevraagd hoe dat kan dat het in 2021 was en dat wij dat helemaal niet waren, toen vertelden ze ons dat ze dat pas laat binnen kregen en dat wij het echt wel waren.
Dus hebben we toch maar betaald om er vanaf te zijn, maar stom want nu we de reviews lezen zien we dat het gewoon oplichters zijn!!
Dat gevoel had ik al maar wordt nu bevestigd, dus wil ik mensen waarschuwen, nooit betalen!
Meest onbetrouwbare incassobureau ooit
Meest onbetrouwbare incassobureau ooit. Door overname is mijn termijn van infomedics verkeerd terecht gekomen. Yards reageert weken niet om vervolgens een rechtszaak te starten waar ik niet bij hoefde te zijn. Uiteraard had ik beter moeten weten en wel moeten gaan. Ik had geen idee. Conclusie 400 extra kosten op een rekening van nog maar 170 euro.
Gaat over een gebit waar ik 7 keer mee…
Gaat over een gebit waar ik 7 keer mee terug ben geweest en nog steeds niet goed moest voorkomen op 10 april 2024 maar lag in het ziekenhuis met een longontsteking heb netjes een brief weg gedaan naar de rechtbank met de zaak nummer er op deze is op 4 april verstuurd met het hele verhaal er in dat ik niet gaat betalen voor een product wat niet goed is maar je raad het al niks mee gedaan en gaan van 175 euro naar 1300 euro het zijn gewoon oplichters
Oplichters 6 juni contact gehad me…
Oplichters 6 juni contact gehad me vakantiegeld hadden ze beslag op gelegen ik gebeld een hele lieve dame heb het voor me uitgezocht beslag was onterecjt zou het terug ontvangen binnen een week gister nog niets ontvangen ik bellen krijg een kenau aan de telefoon die niet naar je wil luisteren uurtje daarna krijg ik een andere dame aan de telefoon moest een mail sturen met me bankrekekng nr ik gedaan tot 2 keer toe dus tot nu goed nieuws ik kreeg om 16.40 dat ik het toch niet terug krijg.want beslag was terecht ikkan heel.dat dossiernr niet en willen niet zeggen waar het van is ik heb een bijstand en ben altijd blij als.ik 1 keer per jaar iets leuks of iets nieuws moet kopen dat was dit keer een nieuwe wasautomaat maar het rare is 6.juni mail gestuurd nooit.geen antwoord en nu gister mail gestuurd en na 2 uur ineens een tegenmail.gehad wat is dt voor deurwaarder????????????????????
Contact en behandeling Yard
Ik heb twee keer contact gehad met Yards gerechtsdeurwaarders.
In beide gevallen ben ik uiterst correct te woord gestaan. Belangrijk hierbij op te merken is dat men heel goed meedacht over de casus: tanken zonder betaling, waarbij gebruik was gemaakt van gestolen nummerplaten van mijn auto.
De casus zou worden gesloten. Tijdens het controlegesprek bleek dat hetgeen besproken was ook daadwerkelijk zo was uitgevoerd.
Dus vandaar mijn positieve review.
Met dank aan de medewerkers van Yard.
oplichters
oplichters,
afgelopen vrijdag 6juni brief gekregen, betalen binnen 15dagen op brief staat 26mei dus nu morgen moet het betaald worden,
de opdracht is pas 5juni na yards gegaan en zetten gewoon 26mei op brief,
mensen die het al moeilijk hebben gewoon nog ff in meer problemen en stress brengen, vind het duivelse werk
Tankbeurt ad € 8,44 uit 2021- 84 jarige moeder
Betreft: Terechte vordering? – Yards deurwaardersdiensten
Op 28-05-2025 ontving mijn 84-jarige moeder een betalingsherinnering van Yards deurwaardersdiensten, gedateerd 19-05-2025, met een betaaltermijn van 15 dagen. Op 30-05 trof ik (dochter) de brief net op tijd aan.
Een bezwaar moest binnen 5 dagen na de briefdatum worden ingediend, waardoor dit op 30-05 niet meer mogelijk was. Inloggen in het dossier is niet mogelijk, en Yards is slechts bereikbaar tot 12:00 uur.
De vordering betreft een tankbeurt van 28-09-2021 (u leest het goed 2021) ter waarde van €8,44. Mijn moeder heeft hier geen herinnering aan, en ik evenmin. Om verdere escalatie te voorkomen, heb ik het verschuldigde bedrag van €37,94 voldaan.
Graag ontvang ik een reactie op de volgende vragen:
Waarom wordt na vier jaar een betalingsherinnering verstuurd?
Waarom ontvangt mijn moeder een brief van 19-05-2025 pas op 28-05-2025, waardoor de bezwaarperiode voorbij is?
Waarom is het dossier online niet toegankelijk en moet ik telefonisch contact opnemen?
OPLICHTERS!!
OPLICHTERS!!! Jullie blijven maar dezelfde brieven sturen met dreiging naar de rechtbank te gaan terwijl deze brieven al lang zijn betaald!! Ook zijn ze niet bereikbaar en hebben ze hun administratie niet op orde!!! SLECHT BEDRIJF!!!
Melden dij de rechtspraak
Ik adviseer iedereen die ook de dupe is geworden van onjuist handelen het Klachtenformulier Kamer voor Gerechtsdeurwaarders in te vullen zoek dit formulier vie google of op de rechtspraak.nl
Er is in totaal 1200€ in beslag genomen…
Er is in totaal 1200€ in beslag genomen voor een som die in totaal 310€ weegde. Ze hebben wel hun excuses aangeboden maar ik zit ondertussen 4 weken zonder eten en drinken. De rekeningen stapelen zich op en dit was echt de ergste einde van het jaar voor mij. Ik heb gisteren schimmel van brood weggesneden zodat ik toch nog wat eten kon. De koelkast is in principe helemaal leeg. Ik bedoel kom op mensen omdat ik problemen had met een tandarts rekening gaan jullie mijn eten weg nemen? De rekeningen worden steeds meer omdat yards het nodig vond om mijn beslagvrije voet op 0€ te zetten. Ik moest werk afzeggen omdat ik geen benzine meer had om naar werk te komen. Dank je wel yards ik loop 600€ mis! Ik hoef nooit meer te reageren op een klus van de opdrachtgever. Dit allemaal vanwege een tandartsrekening die oorspronkelijk 149€ was. Ik 1000€ in de min en yards 1000€ plus. Echt zielig ik hoop nooit meer met jullie geconfronteerd te zijn.
Dit gaat echt veels te ver.
Deurwaarders aan de deur gehad
Deurwaarders aan de deur gehad. Netjes in communicatie. Het ging om een rekening uit 2021, die niet betaald zou zijn. Gezien er een verkeerd factuuradres stond gaf de deurwaarder aan dat ik het goed moest controleren. Dit hebben we gedaan en het bleek te gaan om naamfraude. Weer contact opgenomen met Yards en binnen een uur hebben we een mail teruggekregen dat we niet langer aansprakelijk waren voor de vordering.
Natuurlijk heel vervelend allemaal maar we zijn netjes te woord gestaan en het is goed afgehandeld, dus zeer tevreden.
Helemaal niet goed deze mensen hoofdsom…
Helemaal niet goed deze mensen hoofdsom van 79 euro die ik niet eens heb ontvangen en moet ik nu 799euro betalen en beslag op mijn loon wat is dat voor raar mens
Zijn jullie nog helemaal normaal
Zijn jullie nog helemaal normaal? Beslaglegging zonder enige aankondiging.
Voor een bedrag van 601,45 euro van 3 jaar geleden waar je niks van ontvangen hebt leggen ze voor 13, 450,00 euro beslag op je zakelijke bank die niet een op die persoon d'r naam staat.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.