I bought two different bras a year ago and they have both stretched out to the point of not holding anything anymore. Also, one of them just randomly unhooks whenever I am using it. I am really disapp... Näytä lisää
Har været kunde hos jer i flere år, og må sige at jeg virkelig elsker jeres undertøj mm. Utrolig blød kvalitet, bæredygtigt og økologisk. Også sidder det tilmed fantastisk. Jeg udvider løbende min sam... Näytä lisää
Fantastisk fin kundeservice. Jeg købte en vare hos Woron og fik en flot pakke meget hurtigt. Desværre gik varen i stykker efter kort tid og jeg kontaktede Woron en fredag middag. Fik en meget imødeko... Näytä lisää
Woron is a Copenhagen based collaboration between two sisters - Arina and Anya Woron. They have a passion for life in the slow lane and both share an enthusiasm for sustainable underwear & everyday essentials. Their products are represented all over the world in selected stores, that share their desire to make woman’s identity flourish along with a love for our planet. No toxic chemicals. No toxic dyes. No chafing. No metal pokes. No style? No Way! The basic underwear you love without the junk you don’t.
Guldbergsgade 20, st. th, 2200, København N, Tanska
- 0045-42 72 99 29
- hello@woronstore.com
- www.woronstore.com
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Hurtig levering
Hurtig levering. Men den kradser så meget på min ryg det er ubehageligt at have den på !

Vastaus yritykseltä WORON
Wonderfull female-owned store with…
Wonderfull female-owned store with lovely soft fabrics that care for your skin and the planet. Great size guide that helped me make my purchase a lot easier.

Vastaus yritykseltä WORON
Nemt og overskueligt på shoppen
Nemt og overskueligt på shoppen. Hurtig levering og super super lækker bh. Skal helt sikkert ha flere 🤩

Vastaus yritykseltä WORON
Virkelig dejligt undertøj❤️ blødt og…
Virkelig dejligt undertøj❤️ blødt og lækkert og sidder rigtig godt

Brilliant service
Brilliant service, quick delivery and really beautiful and quality mesh bra and pants. Many thanks!!

Meget behageligt undertøj
Wow! Købte nogle trusser og to bh’er. Som en der tager bh’en af som det første når jeg kommer hjem var der en forunderlig følelse at beholde min nye bh på indtil jeg skulle i seng ;)
Trusserne er af det blødeste materiale og det føles skønt at tage dem på!
Handler helt sikkert ved jer igen! :)

Great ethical underwear
The underwear I ordered is very soft, provides great coverage and it's also very cute. I like it is ethically made and vegan. The paper that sprouts is a cool edition as well :) I will for sure be ordering again.

Wonderful fast service
Wonderful fast service, beautiful quality and design .. most comfortable I have ever worn!

Vastaus yritykseltä WORON
Jeg hat nu brugt Woron et par gange
Jeg hat nu brugt Woron et par gange. Jeg tror på budskabet og vil væk fra merkøb så jeg køber aldrig særlig meget grundet budget. Men til gengæld får jeg sokker og undertøj som et top kvalitet. Det er blødt og sidder godt og jeg føler at jeg tager hensyn til miljøet og dem som har lavet varen.
Levering super hurtig også! Intet dårligt at sige

Vastaus yritykseltä WORON
Jeg elsker Worons bløde undertøj og…
Jeg elsker Worons bløde undertøj og tøj. Mine yndlingstrusser er Base Brief, som sidder super godt og lader til aldrig at blive slidte i stoffet (modal), de er geniale! Jeg er også vild med deres strømper, undertrøjer og højhalsede bluser. I det hele taget er Woron en lækker webshop med lækre ting, hurtig hjemmelevering og vildt lækre materialer.

2.gang jeg har købt undertøj
2.gang jeg har købt undertøj, og det er igen helt perfekt!!!

Best underwear
Best underwear. Gorgeous company with superb ethics. Pleasure to deal with always. Super fast delivery to U.K.

Sehr schöne weiche Unterwäsche
Sehr schöne weiche Unterwäsche, super Look, schnell verschickt, freundlicher Kundenservice, bin sehr zufrieden!

Så lækkert undertøj!
Så lækkert blødt! Det sidder super godt, og ser virkelig fint ud. Det bedste undertøj jeg har prøvet. Samtidig fik jeg virkelig god hjælp til at vælge størrelse, super kundeservice.

Super produkt
Super produkt, ordentlig hele veje igennem, god pasform 5 ⭐️

Vastaus yritykseltä WORON
God kvalitet og nem levering
Købte 7 par af deres lækre sokker og har ikke haft andet på siden. Bestilte dem og dr blev leveret til min adresse næste dag! Kunne ikke have bedt om en bedre oplevelse

Happy customer
Good size guide, fast shipping and a great fit, very happy with my new undies!

Vastaus yritykseltä WORON
Undertøj er Woron er den ekstra lille…
Undertøj er Woron er den ekstra lille luksus til mig selv. Blødt og lækkert, velsiddende, og pænt!