Werkschoenen die op voorraad zouden zijn, die waren niet op voorraad. En dan gaat het erom hoe een bedrijf daarmee omgaat.... Een keurige verontschuldiging, en daarna een bijna dag-tot-dag update va... Näytä lisää
Zeer tevreden over de klantenservice van Workmanstore! Ze reageren snel, zijn vriendelijk en denken goed met je mee. Mijn vragen werden snel en duidelijk beantwoord en ik werd goed geholpen. Echt een... Näytä lisää
Regenbroek besteld, volgende dag geleverd. Broek was echter kapot (veter in taille was gebroken en verpakking was niet afgesloten, dus waarschijnlijk was deze broek al een keer retour gekomen). Retou... Näytä lisää
De bestelde artikelen waren zeer snel geleverd en toen bleek dat de jack te klein voor mij was, ging het retour sturen zeer eenvoudig, ik wacht nu de retour betaling nog af, maar neem aan, dat ook dat... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Workmanstore, een online- en fysieke winkel met allerlei producten op het gebied van persoonlijke bescherming. Denk daarbij aan werkkleding, werkschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen. Ook voor personalisering van bedrijfskleding bent u bij Workmanstore aan het juiste adres, denk daarbij aan het bedrukken en/of borduren van werkkleding. Wij adviseren graag over de verschillende mogelijkheden.
Mijlweg 23 C, 3295KG, 's-Gravendeel, Hollanti
- 078 673 5736
- klantenservice@workmanstore.nl
- www.workmanstore.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
klein probleem, directe oplossing
had een klein dingetje dat direct opgepakt werd en in behandeling ging. Binnen 24 uur had ik bericht dat de gekochte schoenen vervangen gingen worden.
Geen gehannes, geen 20-vragen-spelletje. Direct oppakken en oplossing, helemaal supper!
Goede kwaliteit stof (Tshirts en…
Goede kwaliteit stof (Tshirts en polo's). Behouden de maat ook na het wassen
Snelle correcte levering
Mooie prijs vanwege mooie korting
Mooie prijs vanwege mooie korting en snel bezorgd! Heb gisternacht me red brick werk laarzen geprobeerd. Nog niet ingelopen maar zaten nu al lekkere dan knellende werkschoenen met veters.
Goede kwaliteit schoenen
Goede kwaliteit schoenen
Passen perfect
Comfortabele en stevige werkshort
Als loodgieter draag ik mijn werkkleding de hele dag, dus comfort is belangrijk. Deze werkshort zit erg prettig, is stevig en heeft handige zakken voor mijn gereedschap. De kwaliteit voelt goed aan, de maat is precies zoals verwacht en de levering was snel. Ik ben er erg tevreden mee en zou hem zeker aanraden.
snel geleverd
Veiligheidsschoenen besteld snelle levering
Veiligheidsschoenen besteld en heel snel geleverd. Omdat onduidelijk was welke maat ik moest hebben heb ik 2 paar besteld. Mooie schoenen van DTCH en voelde kwalitatief goed aan. Op de website stond al dat ze groot uitvielen. Dat klopte ook want zelfs de kleinste maat was nog te groot. Daarom beide paren schoenen weer teruggestuurd. Direct na aanmelden het retourticket in de mail gekregen.
Prachtige kwaliteit
Prachtige kwaliteit, goede pasvorm, prijs kwaliteit is uitstekend, tot de volgende keer
Goede prijs kwaliteit
Goede prijs kwaliteit, en snel In huis , site werkte ook goed .
Werkbroek gescheurd langs de naad …
Werkbroek gescheurd langs de naad binnen 2 maanden. Mail gestuurd en gelijk reactie en na toevoegen factuur en foto’s van de werkbroek zonder gezeur gelijk een nieuwe werkbroek ontvangen. Top service!
Everything is fine)
Prima producten
Prima producten, ik keek er alleen vreemd van op dat de kleding van proforto afkomstig was.
Voor de rest erg tevreden.
Snelle levering, verpakking OK
Geleverd op minder dan 1 dag van NL naar BE. Degelijk verpakt en alles in goede staat. Geen 5° ster wegens Storvik overall = 4*: goed, maar pijpen wat smal onderaan, niet aan te trekken met schoenen aan. Kruis wat hoog geeft ook spanning op de rug bij bukken. Borstzakje ondiep, bij 2° gebruik GSM ongemerkt eruit gevallen (bijna ramp, gelukkig nog kunnen opsporen)
Zo’n ontzettend goede service
Zo’n ontzettend goede service
Melding gedaan dat 1 schoen kapot ging, foto’s door gestuurd en binnen 2 dagen een nieuw paar ontvangen
Vriendelijk
Vriendelijk
Snelle verzending
Retour ook snel verwerkt en teruggestuurd
Fijne overalls
Fijne overalls, duidelijke foto's en informatie en zeer snelle levering.
Good quality and fast delivery
Good quality and fast delivery
Supersnelle levering
Ik heb werkhandschoenen besteld die ik…
Ik heb werkhandschoenen besteld die ik nodig had voor mijn werk. Ik heb de bestelling geplaatst en het werd snel geleverd binnen enkele dagen.