Workmanstore Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 4/5 tähteä

Werkschoenen die op voorraad zouden zijn, die waren niet op voorraad. En dan gaat het erom hoe een bedrijf daarmee omgaat.... Een keurige verontschuldiging, en daarna een bijna dag-tot-dag update va... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Zeer tevreden over de klantenservice van Workmanstore! Ze reageren snel, zijn vriendelijk en denken goed met je mee. Mijn vragen werden snel en duidelijk beantwoord en ik werd goed geholpen. Echt een... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Regenbroek besteld, volgende dag geleverd. Broek was echter kapot (veter in taille was gebroken en verpakking was niet afgesloten, dus waarschijnlijk was deze broek al een keer retour gekomen). Retou... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

De bestelde artikelen waren zeer snel geleverd en toen bleek dat de jack te klein voor mij was, ging het retour sturen zeer eenvoudig, ik wacht nu de retour betaling nog af, maar neem aan, dat ook dat... Näytä lisää

1. Suoja- ja työvaatekauppa
  2. ja myös
  3. Kenkäkauppa
  4. Työvaatemyynti

Yrityksen kirjoittama

Workmanstore, een online- en fysieke winkel met allerlei producten op het gebied van persoonlijke bescherming. Denk daarbij aan werkkleding, werkschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen. Ook voor personalisering van bedrijfskleding bent u bij Workmanstore aan het juiste adres, denk daarbij aan het bedrukken en/of borduren van werkkleding. Wij adviseren graag over de verschillende mogelijkheden.

Hyvä

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

122 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 2/5 tähteä

Andere leverancier dan Workman store

Niets van jullie webshop ontvangen ,maar alles met vertraging van de webshop Proforto .........!!
Uiters vreemd. Heel veel mails over de vertraging die er is met verzenden . Maar die niet correcte info geven
Uiteindelijk wel al mijn bestelde items ontvangen .

27. elokuuta 2026
Saanut 2/5 tähteä

Heeft veel weg van dropshippen

Heeft veel weg van dropshippen. Er staan producten op de site waar ze niet snel aan kunnen komen. Heb na 5 weken wachten op schoenen het maar opgegeven. Er was altijd was, het was altijd buiten hun handen en je moest altijd eerst met een chabot praten.

Uiteindelijk ook een mail gestuurd naar workmanstore en een mail terug gehad van proforto (een ander soort gelijk bedrijf) het klopt gewoon niet.

20. elokuuta 2026
Saanut 4/5 tähteä

Werkschoenen leveren.

Een keurige verontschuldiging, en daarna een bijna dag-tot-dag update van de status. Niets op aan te merken, wat mij betreft. Maaaarrrrr.... ik was op vakantie, en het maakte me niet zo veel uit.
Nette prijs. Vriendelijke persoonlijke berichtjes. Netjes opgevolgd: tevreden.

25. elokuuta 2026
Saanut 3/5 tähteä

Goede prijs-kwaliteit, slecht maatadvies.

De kleding heeft een goede prijs- kwaliteit verhouding. Verzending is snel en retour beleid goed. Maar helaas is het maatadvies dat de website geeft, totaal onbruikbaar / verkeerd. Op basis van de ingevulde gegevens over mijn lichaamsmateriaal, kreeg ik een broek die 15 cm te kort was en 10 cm te smal.
Als ik eenmaal de juiste maat heb gevonden, zal ik hier wellicht vaker bestellen want voor de rest ben ik tevreden.

18. elokuuta 2026

Perfect

Shoes phenomenal ,my leg is already regenerating and after work my socks are dry and my feet don't smell bad, we're still waiting for the girl's shoes but the company had an accident and that's not a problem. Next-day delivery :)

18. elokuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin