Banner for Woonsquare - Oosterhout

Woonsquare - Oosterhout Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Beneluxweg 3, 4904 SJ Oosterhout, Noord-Brabant, NL

Saanut 5/5 tähteä

Het was voor ons een prettige ervaring omdat we niet meteen werden geconfronteerd met een opdringerige verkoper. Er werd ons netjes koffie aangeboden met de boodschap dat als we vragen hadden we een s... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Richard heeft ons heel goed geholpen bij het uitzoeken van nieuwe meubels. Je wordt gastvrij ontvangen en er word de tijd genomen om langs verschillende opties en mogelijkheden te lopen. Er zijn hee... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Gisteren hebben wij meubels gekocht bij Woonsquare in Oosterhout. We zijn supergoed geholpen door Sjaak! Hij deelde zijn ervaring en kennis met ons, zonder opdringerig te zijn. Dat waardeer ik enorm!... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

We werden supergoed geholpen En echt meegedacht wat qua meubels bij elkaar kon. We gaan dit zeker delen met vrienden en familie! Mond op mond reclame altijd goed!!!!

1. Huonekaluliike

Kaikki arvostelut

2 743 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Super goed geholpen

Super goed geholpen. Heel goed advies gekregen en een goede onderhandeling. Derde bank in de familie die we daar in een half jaar kopen. Dus een aanrader !

21. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Woonsquare - Oosterhout

Beste Monique, bedankt voor uw review en het vertrouwen weer in Woonsquare. Inmiddels is de hele familie ambassadeur van ons :-)

Saanut 5/5 tähteä

Rebecca was erg behulzaam en…

Rebecca was erg behulzaam en vriendelijk & erg geduldig. De koffie was met liefde gemaakt. Zij maakte deze ervaring erg gezellig.

20. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Woonsquare - Oosterhout

Dag Malissa, dank u voor uw goede review!

Echt een aanrader!

Echt een aanrader!

Hier een prachtige hoekbank op maat besteld. Goed geadviseerd bij de aankoop en erg gelachen met het personeel. De bank was sneller binnen dan verteld en levering was keuring er miste helaas een onderdeel maar dit werd keurig opgelost.
wij komen zeker terug.

18. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Woonsquare - Oosterhout

Beste Anja, bij Woonsquare geven we graag advies op maat, omdat elke klant en elke wens weer anders is. Goed om te lezen dat u goed bent geadviseerd en uw bank veel eerder binnen is dan de maximale levertijd, dit is meestal ook wel het geval.

Jammer dat niet alles in één keer goed gaat, maar dit laat wel weer zien dat wij altijd bereid zijn om het z.s.m. voor u op te lossen.

Veel plezier van uw nieuwe hoekbank en graag tot de volgende keer.

Prima service

Prima service, fijne klantervaring. Bedankt mirza!!

18. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Woonsquare - Oosterhout

Dank u voor het delen van uw ervaring

Hele goede ervaring

Hele goede ervaring, nu wachten op de bank!

15. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Woonsquare - Oosterhout

Beste Judith, dank u! Veel plezier van uw bank.

Saanut 2/5 tähteä

Alsof je op de markt staat te onderhandelen

De verkoper was enorm opdringerig en er moest onderhandeld worden over de prijs alsof je op de markt staat.

Uiteindelijk hebben we wel bij Woonsquare een bank gekocht maar met een minder prettig gevoel.

Kijk goed uit voor extra kosten van bijvoorbeeld het impregneren van de bank. Ook konden onze spullen niet 1 jaar in opslag staan zoals beloofd.

Ik raad deze partij niet aan, en trap niet in de truucjes van : “alleen vandaag nog een scherpe prijs omdat we een umooie maand hebben gehad”

13. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Woonsquare - Oosterhout

[UPDATE] Helaas heeft u niet gereageerd op ons verzoek om meer gegevens door te geven zodat we kunnen nagaan waar uw gevoel vandaan komt en het samen konden oplossen. Wij kunnen derhalve niet verder op uw review ingaan.

---

Dank voor uw review.
Fijn dat u er voor gekozen heeft om een bank te kopen bij ons. Wij begrijpen het minder prettige gevoel echter niet als u aangeeft te hebben onderhandeld en dus een betere prijs te hebben gekregen.

Uiteraard willen wij dat u een fijn gevoel heeft van de aankoop en betreuren de benoemde zaken zoals het opslaan van uw bestelling, in overleg is dit namelijk wel mogelijk.

Overige kosten zoals impregneren worden altijd apart en transparant naar de klant toe berekend.

Wij hebben via Trustpilot uw ordergegevens opgevraagd zodat we nog even met u mee kunnen kijken en wellicht het gevoel kunnen verbeteren.

Saanut 5/5 tähteä

Goed geholpen door Richard bij WS…

Goed geholpen door Richard bij WS Oosterhout. Fijn gesprek en goede koffie en ruim de tijd. Op en top gastheer.

11. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Woonsquare - Oosterhout

Beste Sacha, Richard in filiaal Oosterhout zorgt altijd dat de klant zich op zijn of haar gemak voelt, inderdaad een ideale gastheer en presentatie voor ons filiaal. Hopelijk heeft u kunnen slagen.

Saanut 5/5 tähteä

Mirza is meedenkend en accuraat.

Mirza is meedenkend en accuraat.

9. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Woonsquare - Oosterhout

Dag Yolanda, dat heeft u heel goed! Fijn dat het u is opgevallen en dank voor uw review

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben door Mirza geholpen deze jongen…

Ik ben door Mirza geholpen deze jongen is een aanwinst voor jullie zaak!!! Hoe vriendelijk en behulpzaam was hij voor ons , dat maak je niet vaak meer mee in deze tijd . Al met al wij zijn blij met onze nieuwe spullen en komen zeker terug bij jullie mochten we weer aankopen moeten doen !!

8. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Woonsquare - Oosterhout

Beste Agnese, bedankt voor uw review en het aanprijzen van Mirza. Wij zijn absoluut trots op deze verkoper, die zich elke keer weer blijft ontwikkelen en tevreden klanten zoals u mag helpen.
Veel plezier ervan en graag tot de volgende keer.

Saanut 5/5 tähteä

Wij zijn heel goed geholpen

Wij zijn heel goed geholpen. Rebecca nam de tijd voor ons

7. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Woonsquare - Oosterhout

Dag Amy, bedankt voor uw review

Saanut 5/5 tähteä

Natasha van Woonsquare heeft mij super…

Natasha van Woonsquare heeft mij super goed geholpen. Ze is vriendelijk, denkt echt met je mee en geeft eerlijk advies zonder druk. Dankzij haar verliep alles soepel. Zeker een aanrader!

6. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Woonsquare - Oosterhout

Beste Gerda, dank u voor uw review en mooie woorden!

Super goede hulp

Super goed geholpen door Mirza! Fijne uitleg en lekker bakje koffie erbij. Mooie prijzen en goeie kwaliteit banken

6. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Woonsquare - Oosterhout

Dag Richelle, bedankt voor uw review en de complimenten anar Mirza toe.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin