Banner for Woonsquare - Amersfoort

Woonsquare - Amersfoort Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Amsterdamseweg 39B, 3812 RP Amersfoort, Utrecht, NL

Saanut 5/5 tähteä

Hartelijke ontvangst, geven je de ruimte om op je gemak rond te kijken. Komen met goede adviezen en een eerlijk verhaal. Daarbij luisteren ze goed naar de wensen van de klant. De gedrevenheid komt voo... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Heel vriendelijk geholpen en goeie informatie gekregen. Dit was mijn eerste keer bij deze winkel, maar heb gelijk een bank gekocht superblij mee😊 Ik ben in de filiaal in Amersfoort geweest en niet... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

We werden keurig geholpen door de verkoopadviseur. Zij dacht ook met ons mee over onze mogelijkheden. En tenslotte kon ze ons, na overleg, een mooie setprijs aanbieden. Daarom hebben wij uiteindelijk... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

In twee weken drie maal in de winkel geweest om te kijken, alle keren voortreffelijk geholpen door Helen, vandaag volledige inrichting voor ons nieuwe appartement gekocht. Erg mooi.

1. Huonekaluliike

Kaikki arvostelut

2 706 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Beste woonwinkel van Amersfoort en omgeving

Voor het eerst filiaal Amersfoort bezocht, enorm tevreden met de service hier. De medewerkers zijn enorm klantgericht, klantvriendelijk en helpen je enorm. Zijn heel kundig en weten waar ze het over hebben. Heerlijk ijskoude water aangeboden gekregen. De filiaal manager is ook enorm vriendelijk en denkt graag met je mee.

Kortom enorm tevreden met de aankoop en service.

24. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Woonsquare - Amersfoort

Wat fijn dat u zo goed bent geholpen, we lezen dat graag!
Bedankt dat u deze ervaring wilt delen en wij wensen jullie heel veel plezier van de nieuwe aankoop

Saanut 5/5 tähteä

Super geholpen bij woonsquare…

Super geholpen bij woonsquare Amersfoort. We willen graag een bank op een bepaalde plek met beperkte ruimte, maar we zijn er toch goed uitgekomen en goed advies geveven😊

24. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Woonsquare - Amersfoort

Beste Mirjam, fijn dat u zo goed bent geholpen. Alvast veel zitplezier gewenst!

Top service

Top service, aardige medewerkers die meedenken en met realistische prijzen komen.

22. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Woonsquare - Amersfoort

Beste Lauren, bedankt voor uw positieve woorden en fijn dat het zo naar uw zin is geweest.

Saanut 2/5 tähteä

Met moeite en zeer slechte ervaring zijn we uiteindelijk tot een oplossing gekomen

Aanvankelijk hebben we een zeer slechte ervaring gehad met onze bestelling (overeenkomst: 10290535). Er werd een hoekbank geleverd met verkeerde afmetingen (308 × 218 cm in plaats van 308 × 288 cm) en bovendien ontbraken er boorgaten voor de poten. Ondanks herhaaldelijk contact en toezeggingen werd ons eerst meegedeeld dat er "geen oplossing" zou komen.

Gelukkig heeft de marketingafdeling van WoonSquare uiteindelijk contact opgenomen en excuses aangeboden. Er is nu een nieuwe, correcte bank (Austin 3-zits, hoek en 2-zits in Crème) voor ons besteld. Het eerder geleverde bankstel mogen we in de tussentijd blijven gebruiken.

Hoewel de afhandeling onnodig lang heeft geduurd en de communicatie aanvankelijk zeer slecht was, waarderen we dat het bedrijf nu alsnog verantwoordelijkheid neemt en het probleem oplost. We hopen dat de nieuwe levering vlekkeloos verloopt en dat WoonSquare van deze situatie leert voor toekomstige klanten.

22. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Woonsquare - Amersfoort

Beste Ahmed, u heeft meerdere reviews geplaatst en wij hebben u op elke review verzocht om meer informatie aan te leveren volgens de procedures van Trustpilot, zodat wij met u mee kunnen kijken naar een eventuele oplossing, maar op deze verzoeken bent u niet in gegaan.

Er is pas sprake van een niet nagekomen overeenkomst wanneer het geleverde afwijkt van wat er op uw overeenkomst staat. Dat is met uw bestelling niet het geval.

U heeft samen met een medewerker een wijzigingsformulier ingevuld en ondertekend waar deze opstelling en kleur wijziging duidelijk op staat vermeldt, u heeft hier bewust voor gekozen en kan niet aan Woonsquare of de medewerkers worden toegerekend.

Dat er onvoldoende contact is geweest vanuit onze kant, dat spijt ons en zullen wij intern oppakken, dat is uiteraard niet de bedoeling.

Wij willen alsnog het gesprek met u aangaan of uitleggen waarom aan alle voorwaarden is voldaan, neemt u dan gerust contact met ons op.

Vriendelijke verkoper

- vriendelijke verkoper
- duidelijke uitleg
- overzichtelijke winkel

20. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Woonsquare - Amersfoort

Beste Renate, bedankt voor uw review en het delen van uw ervaring. Hopelijk heeft u ook iets moois kunnen vinden

Top service

Je word netjes en goed geholpen, en nemen de tijd voor je

20. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Woonsquare - Amersfoort

Beste Teus, dank u voor uw review

Super geholpen

Super geholpen. Geen dwingende verkopers. Manager ook erg vriendelijk

17. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Woonsquare - Amersfoort

Beste Wesley, fijn dat jullie het zo hebben ervaren. Alvast veel plezier van de aankoop en bedankt voor het delen van jullie ervaring

Goed geholpen

Goed geholpen. Snel geregeld.

16. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Woonsquare - Amersfoort

Beste Sabine, dank voor het delen van uw ervaring en deze positieve review

Saanut 1/5 tähteä

Slechte service achteraf!

Mijn bank is zojuist bezorgd. Ik pak het uit en er zit een vlek in, op een van de poten is de lak beschadigd, verder mis ik een nopje onder een poot. Ik bel naar de winkel en geef aan dat ik de bank niet in elkaar kan zetten en dat ik een snel een oplossing wil, een dame verwijst mij meteen naar de site en het wordt binnen vijf dagen opgepakt!! Ik betaal op tijd en krijg een bank die ik niet in elkaar kan zetten en moet maar zelf de komende dagen een oplossing bedenken! Ik ga ermee naar mijn rechtsbijstand echt heel jammer dat ik na vier maanden wachten mijn bank zo binnenkrijg ik ben zeer teleurgesteld

16. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Woonsquare - Amersfoort

Wat vervelend om te lezen dat u de levering zo heeft ervaren. Het is uiteraard niet de bedoeling dat een bank met beschadigingen of ontbrekende onderdelen wordt geleverd, zeker niet na een levertijd van circa vier maanden — wat tegenwoordig inderdaad een gangbare levertijd is binnen onze branche. Ook bij onze leveranciers kan helaas een productiefout voorkomen, hoe vervelend dat ook is.

Juist daarom bieden wij garantie conform de CBW-voorwaarden en hebben wij een vaste serviceprocedure om dit soort situaties zorgvuldig op te lossen. Tijdens uw contact met ons is aangegeven hoe u dit kunt melden, zodat het binnen enkele werkdagen in behandeling kan worden genomen.

Op ons verzoek om hier meer gegevens achter te laten zodat wij contact met u op kunnen nemen, daar heeft u helaas niet op gereageerd.

Wij begrijpen dat u graag direct een oplossing wilt, maar zonder de benodigde gegevens en melding kunnen wij dit niet voor u oppakken.

Tot op heden hebben wij deze informatie helaas niet van u ontvangen, waardoor wij u op dit moment niet verder kunnen helpen.

Zodra u de gevraagde gegevens aanlevert, kijken wij uiteraard graag met u mee om dit zo snel en netjes mogelijk op te lossen.

Geholpen door Mick

Geholpen door Mick.
Super service, duidelijke uitleg en goed advies!!

15. tammikuuta 2026

Bedankt voor uw review!

Saanut 5/5 tähteä

We hebben een fijn gesprek gehad

We hebben een fijn gesprek gehad, goede service en een fijne uitleg over alle stoffen en de opties die we zouden kunnen doen

14. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Woonsquare - Amersfoort

Hoi Naomi, bedankt voor het delen van deze fijne ervaring

Top service!

Wij hebben hier onze nieuwe bank gekocht. Vriendelijk personeel die je goed helpen en de tijd voor je nemen.
Wij zijn erg tevreden!

Vastaus yritykseltä Woonsquare - Amersfoort

Hi Fleur, dank voor het delen van uw ervaring, fijn dat jullie zo tevreden zijn!

Saanut 5/5 tähteä

Echt erg goed geholpen door de…

Echt erg goed geholpen door de adviseur. Lekker alles kunnen proberen qua zit comfort. En natuurlijk daarna een bank aangeschaft

Vastaus yritykseltä Woonsquare - Amersfoort

Beste Jurian, bedankt voor het delen van jullie ervaring. Hopelijk hebben jullie ook iets moois uitgezocht!

Saanut 5/5 tähteä

Super snel en fijn geholpen

Super snel en fijn geholpen en hadden binnen no time een nieuwe bank. Geweldige service

Vastaus yritykseltä Woonsquare - Amersfoort

Beste Thierry, goed om te lezen! Bedankt voor het delen van uw ervaring

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin