Trying to return an order but their automated return system didn’t work. After sending 4 emails to their customer service without any reply I have ended up trying to sell the product on an online mark... Näytä lisää
Virkelig dyrt produkt, der slet ikke levere kvalitet. Da jeg forsøgte at få hjælp til mit produkt, så blev problemet talt ned.
WOOD WOOD / The official website.
Tanska
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä
Jeg har købt en del tøj hos Wood Wood. Fedt design. Problemet er kvaliteten. Den er på niveau med ham desværre. En eller to vaske så er farven falmer, sømmene rykket på skjorter etc. Det er desværre ikke pemgene værd. Jeg giver op 😔
Wood Wood , London soho
Fell off my bike close to this store , went in to ask if I could buy a plastic bag to gather my things , girl with no empathy said no ! I asked to buy a candle or something so as to to get a bag , she “radioed” someone to get me a candle , no please , thanks , please wait ….cool clothes , very unhelpful staff
Irony is I was wearing a sweater and trainers from that same store , that’s why I felt comfortable to go in. Definitely will not be a return customer
Had an absolutely great experience all around; ordered from within the EU but had to send it back due to the t-shirt fitting a bit to big, extremely fast and competent responses from the customer service team, all around just very hustle free, and a good and friendly service!
+Their prices are very competent, especially when compared to other, similar shops (endclothing f.e.), which is why I'd definitely, 100% buy again!
Bought some rare limited shoes as soon as they released. Paid for them, was advised they were shipped, but they never shipped them, they kept them for themselves. I had to contact them about refund and in the end they didn’t refund me the full amount I paid. They provided no details about the situation.
Le top.
Envoie hyper rapide, très professionnel !!!
👍👍👍👍👍
Bref... R.A.S. site pour acheter nickel !!!
Je recommande fortement
Jeg tilmeldte en raffel på WOODWOODs hjemmeside, var så mega heldig at få en mail om at jeg var en af de udvalgte til at købe dem. Der står de åbner for at købe dem kl 9, jeg sidder klar 5 min før så jeg kan være sikker på at få dem. klokken bliver så 9 og jeg prøver at købe dem men jeg kan ikke?? jeg prøver så i ydeligere 19 min men uden held, der står hele tiden "reserveret af en anden" når jeg vil købe et par. Efter 19 min ringer jeg til kundeservice for at spørge hvad filen der sker. Manden der sidder i kuneservice fortæller mig så "jamen det er fordi vi altid sender mailen til flere end vi har sko så du skal bare prøve igen og igen indtil du får dem" og ligger derefter på. Jeg prøver så i ydeligere EN TIME uden held!! Det ender med at de er udsolgt og at jeg ikke fik skoene selvom jeg havde været klar i en time før og prøvet utallige gange. Så alt i alt super dårlig måde at holde en raffel på og super dårlig service!! kan ikke anbefalde WOODWOOD

Vastaus yritykseltä Woodwood
Kvaliteten af den hættetrøje til 1.000 kr kunne være bedre. Da jeg ville tage den af gik ryggen simpelthen bare i stykke.

Vastaus yritykseltä Woodwood
Deres tøj er sygt fedt! Men hold da kæft, hvor er deres leveringstider og kundeservice op ad bakke...
Virkelig dårlig kunde service.
Har handlet en del hos Wood Wood unden problemer, men har nu for 3. gang oplevet virkelig dårlig kunde service ved fejl og mangler. Det er mega ærligt da Wood Wood har fedt tøj og brugskunst. MEN hvis man er highend streetware forhandler må de have bedre kunde service.
They always have such a bad attitude when i come into the shop they never greet you and thats a shame because they have some really cool brands
Utrolig dårlig service. 1,5 uge efter jeg modtog min ordrebekræftelse, havde jeg stadig ikke hørt noget. Jeg tog så kontakt til deres kundeservice, hvor de informerer om, at de har en lagerfejl på min ordre...
Jeg bestilte 3 items som blev leveret 2 dage efter = super!
2 items returnereded jeg og fik efter få dage returordrer i mail og penge på kontoen. SUPER service! Tak
Vanvittig hurtig levering.
Jeg bestilte en taske i går den 25/02, og under 24 timer efter kan jeg hente den i pakkeshoppen.
Varen er som forventet.
Kun varme anbefalinger herfra.
Ikke sidste gang jeg handler hos jer.
Bestilte en hættetrøje, og havde den på 2 dage efter. Intet at klage over. Fik en bekræftigelse 2 min efter jeg havde bestililt og dagen efter at den var blevet sendt.
Min søn havde ønsket sig penge til fødselsdag da han gerne ville i WoodWood og købe tøj. Vi tager turen til Århus, kun for at opleve en overlegen og snobbet ekspedient - Vi spørger efter en bestemt størrelse i en t-shirt, pigen vil se på lageret, hun kommer kort efter retur og meddeler at den har de ikke i hans størrelse, intet smil og hun ikke så meget som ser på os - jeg spørger om de har andet i hans størrelse, først svarer hun ikke, jeg spørger igen og svaret er "I må se jer omkring". Vi forlod butikken og min søn foreslog så at vi gik i Magasin, måske vi kunne være heldige der, det var vi! Der var endda 25%, så nu ligger der 3000 kr af min søns fødselsdagspenge hos dem :-)
Jeg bestilte en nedsat frakke fra wood wood's hjemmeside i håb om at jeg kunne modtage frakken inden påske, da det stod beskrevet på hjemmesiden at der ville være 1-2 dages leveringstid på varen.
Da jeg havde bestilt frakken fik jeg en ordrebekræftelse med det samme, så alt ting gik tilsyneladende som planlagt. Der gik en uges tid inden jeg selv skrev til wood wood's support for at få at vide at de ikke længere havde frakken på lager men at de kunne få den hjem og sendt ud til mig fra en af deres butikker, dette var fair nok, da frakken var på tilbud og derfor sat et godt stykke ned under den originale pris.
Efter endnu en uge tog jeg igen kontakt til wood wood's support og fik da at vide at jakken var blevet sendt og jeg modtog en tracking nummer fra wood wood i e-mailen, dog kunne jeg ikke spore tracking nummeret hos GLS.
Det endte med at jeg morgenen efter modtog et tracking nummer fra GLS og frakken blev leveret kort tid efter.
Dog skal wood wood have credit for deres hurtige svar på mine mails, så jeg følte mig ikke helt tabt på bar bund, men stadig alt for lang leveringstid.
købte et par NEW BALANCE SKO fra wood wood til min datter, og de blev leveret allerede dagen efter jeg bestilte dem. Rigtig god og hurtig service, wuhu
Vi købte en Sweatshirt til 1.100 kr. til vores søn med lovning om, at hvis han ikke kunne lide den kunne han få den byttet og ved nedbringelse af bon kunne få pengene retur. Sønnen kunne desværre ikke lide trøjen og ved ankomst til butikken i Aarhus (Guldsmedgade) medbringende en bon med ønsket om, at få pengene retur kunne dette så IKKE lade sig gøre. SÅ KØB ALDRIG GAVER TIL ANDRE I WOODWOOD, Aarhus (Guldsmedgade), idet dine penge er låst i butikken. Blot en advarsel til andre, idet gave modtager er låst til butikken - IKKE GOD KUNDESERVICE.
Hurtig levering, og fint pakket ind - Er godt tilfreds. :-)