Wokshop  Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

3,9

Har besøgt Wokshop mange gange gennem årene, derfor var det trist at opleve en markant nedgang i kvaliteten på bl.a. Red Curry Duck. Det der skulle have været andestykker var “små og få stykker kød,... Näytä lisää

Blev taget godt imod ved døren. Fik et bor til 2. God information om retter tilbehør og drikkevarer. Tjener / personale flinke. Mad, dessert og drikkevarer smager fantastisk. Klart anbefales og vil ge... Näytä lisää

Jeg var forleden på besøg på workshop Østerbro. Vi havde en fantastisk aften og alt maden vi bestilt kom hurtigt og smagte rigtig lækkert 😋 servicen var også super skarp, vi blev betjent af en ung ma... Näytä lisää

Vi besøgte Wokshop i Rungsted. Maden smagte meget godt! Ingen kritik dér. Men de presser citronen for meget, når man skal betale 26,- DKK per person for postevand, selv om vi begge bestilte andre... Näytä lisää

1. Thairavintola
  2. Pitopalvelu
  3. Takeaway-palvelu

Velkommen til Wokshop, hvor vi laver autentisk thai mad, som du kan nyde i en hyggelig og afslappet atmosfære i vores restauranter, eller tage med hjem som take away, Skulle du mod forventning ikke opleve det høje service niveau - vi sætter som vores standard, så tøv ikke med at kontakte os på kontakt@wokshop.dk hvor der svares indenfor 12 time alle ugens 7 dage.

Hyvä

Kaikki arvostelut

199 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

super

god mad, gode drinks, søde tjenere!!

18. marraskuuta 2025

kære Sally,

Tak for din flotte anmeldelse, det er vi super glade for. Vi håber snart at kunne byde dig velkommen igen.

Team Wokshop

Villads sørgede godt for os

Villads sørgede godt for os - service, mad og drikke var superb.
Tak

15. marraskuuta 2025

kære,

Vi giver rosen videre til Villads:))

Team Wokshop

Tyveri ved højlys dag. Elendig oplevelse.

Vi bestilte hver en risret fra Wokshop i Lyngby til 159 kr stykket, og det er uden tvivl den mindste portion mad, jeg nogensinde har fået som take away.
Vi fik hver en lille plastikbakke, og da vi åbnede dem, troede vi ærligt talt, der manglede noget – så lidt var der i.

Både jeg og min kæreste (som i øvrigt er en lille kvinde på kun 50 kg) blev slet ikke mætte. Det siger altså lidt, når selv hun sidder bagefter og er sulten! Vi endte med at måtte køre ud og købe en pizza bagefter for overhovedet at få nok at spise.

Jeg køber tit take away, og jeg har aldrig før oplevet så små portioner – og til den pris! Det kan simpelthen ikke være rigtigt, at man skal betale 159 kr for en wokret, som på ingen måde mætter.

Vi kontaktede Wokshop for at klage, men de var fuldstændig ligeglade.
Det her føles ærligt talt som at blive taget ved bagi som kunde. Føj for en skuffelse!

Jeg fraråder på det kraftigste at bestille mad fra Wokshop som take-away, hvis man er sulten og har intentioner om at blive mæt af maden.

6. marraskuuta 2025

Kære Danny.

Vi er virkelig kede af at høre at du har haft en ærgerlig oplevelse hos Wokshop. Vil du kontakte mig på rasmus@wokshop.dk, så vi kan finde en løsning på dette?

Maden var rigtig lækker

6. marraskuuta 2025

Kære Per,

Tak for din anmeldelse, det er vi super glade for. Vi håber snart at kunne byde dig velkommen igen.

Smag og oplevelser

Dejlig og nem oplevelse. Positiv karma. Lækker mad, som smager af noget. Og drinks, der smager af mere. Lyngby og Rungsted havn kan godt anbefales

3. marraskuuta 2025

kære Torsten,

Vi giver rosen videre til lyngby og Rungsted :)

Vand ad libitum til 52 kr pr person 🤦🏼‍♀️

Vand ad libitum til 52 kr pr person 🤦🏼‍♀️

Maden og servicen var rigtig god men vi blev noget skuffede da vi så regningen..

Inden vi overhovedet får menu kort ved bordet spørger den søde tjener os om vi vil starte med noget vand som vi så siger ja tak til.
Det havde vi nok ikke gjort hvis vi vidste man skulle betale 100 kr for vand - der var ikke engang isterninger i 🤦🏼‍♀️

25. lokakuuta 2025

Kære Nina,

Tak for din feedback – vi er glade for, at du nød både mad og service.

Vi er kede af, at prisen på vand kom bag på jer. Hos os serveres filtreret, afkølet vand ad libitum til 26 kr. pr. person, så hvis I er blevet opkrævet 52 kr. pr. person, lyder det som en fejl. Vil du ikke skrive til mig på rasmus@wokshop.dk, så finder vi en løsning sammen?

De bedste hilsner,
Team Wokshop

Min datter og jeg var på wokshop…

Min datter og jeg var på wokshop Østerbro forleden dag. Det var super oplevelse, men god mad og service😆 vi havde en god tjener, Natasha, der var sjov og imødekommende, bl.a da vi spildte sodavand over bordet😅 alt i alt, rigtig fin oplevelse og her vender vi helt sikker tilbage😊

20. lokakuuta 2025

Kære Josefina,

Vi giver rosen videre til Natasha:)

Team Wokshop

Min far og jeg bestilte 2 retter med…

Min far og jeg bestilte 2 retter med and i rød karry fra Wokshop Amager gennem Wolt, vi blev desværre meget skuffede. Det var kun sødt og kødet smagte underligt. Risen var kogt alt for meget. Vi havde ikke lyst til at spise op. Så ærgerligt, for vi har bestilt herfra før hvor retten med and smagte super lækkert. Jeg tror ikke vi vil bestille herfra igen.

21. lokakuuta 2025

Kære Rikke.

Team Wokshop

Dårlig kvalitet hos workshop valby

Bestilte ret 17 a i dag som take away. Skulle være kylling med kokosmælk og ris. Noget af et lotteri for at finde et reelt stykke kylling, kokosmælken nærmest som en grød og en underlig konsistens. Retten absolut ikke 175 kr værd.

Kære Jan.

Lækkert

God betjening virkelig lækker sharing menu

Kære,

Super i orden

Super i orden

Kære Nicolas

Tak for din anmeldelse, det er vi super glade for.
Vi håber snart at kunne byde dig velkommen igen.

Dejlig mad og god service af Isabella

Dejlig mad og god service af Isabella

Kære Morten,

Vi giver rosen videre til Isabella:)

Tip top Wokshop

Rigtig sød og hjælpsom betjening og super lækker mad i store portioner

Kære Lene

Team Wokshop

Man sidder HELT UTROLIGT DÅRLIGT på…

Man sidder HELT UTROLIGT DÅRLIGT på deres bænke - så er du ældre eller har du dårlig ryg bør du holde dig langt væk!
Denne anmeldelse gælder Wokshop på Gammel Kongevej

Kære UA.

Team Wokshop

God og venlig betjening fra sælgerne…

God og venlig betjening fra sælgerne samt god service fra værkstedet.

12. lokakuuta 2025

Kære Pernille

Team Wokshop

Minder om en omgang microopvarmet …

Minder om en omgang microopvarmet kantinemad.
Bestilte på Ros Torv sharing menu. Hvis jeg lukkede øjnene ville jeg ikke ane hvad jeg spiste. Alt var total smagsløst og sejt.
Smed det hele i skraldespande.
Dyre lærepenge😣

3. lokakuuta 2025

Kære Nimii.

Kold mad

Var hos jer i går med familie da vi var på besøg på Amager og i Amagercenteret.
Det tog enormt lang tid at få vores drikkevarer og fadølsanlægget virkede pludseligt ikke. Da vi fik vores mad var retten kold. Der gik lidt inden vi fik vores ris da de kom var de varme og det hjalp på den mad der var kold risene lunede det mad der egentlig burde være varmt ved servering. Vi opgav at bestille dessert for det var virkelig en ringe service vi fik der

28. syyskuuta 2025

Kære Kristina.

Vi er kede af at høre at du har haft en ærgerlig oplevelse hos Wokshop.
Vil du kontakte mig på rasmus@wokshop.dk, så vi kan finde en løsning på dette?

Team Wokshop

Lækker mad, hyggelig indretning, høflig tjener

Wokshop Roskilde Romantisk middag for to. Perfekt aften med delemenu og flotte drinks der passede til. Hyggelig indretning. Maden var fantastisk lækker og så var betjeningen så fin. Selv om der var mange gæster så var der opmærksomhed fra personalet. Vi har været der før og vi kommer helt sikker igen!
Alle stjerner herfra ✨

27. syyskuuta 2025

Kære Kurt

Vi giver rosen videre til vores Roskilde team :)

God service, lækker mad

19. syyskuuta 2025