Vi har fået hulmursisoleret efter en meget god dialog og vejledning fra Witas. Arbejdet blev udført professionelt og selv murstøvet blev støvsuget op. Vi er meget tilfredse og kan kun anbefale Wita... Näytä lisää

Witas har behandlet mit tag 2 år i træk og fremstår nu veltrimmet tag uden belægninger. Derimod ser vores terrasse ikke ud som om den er behandlet. For allerede nu er der grønne belægninger på det... Näytä lisää

1. Yleismies
  2. Rakennusten entisöintipalvelu
  3. Eristetoimittaja
  4. Remonttifirma

Vi udfører isolering af loft og hulmur. Isolering af dit hus er godt for din varmeregning. Vi er autoriseret ISOVER indblæser. Få et GRATIS termografitjek.

4,4

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Hulmursisolering

Vi har fået hulmursisoleret efter en meget god dialog og vejledning fra Witas.
Arbejdet blev udført professionelt og selv murstøvet blev støvsuget op.
Vi er meget tilfredse og kan kun anbefale Witas.
Bettina og Allan

28. helmikuuta 2023

Super fin

Super fin. Er yderst tilfreds. Behagelige medarbejdere, holdte deres aftaler og effektive . God afdækning og rengøring. Er rigtig tilfreds.

3. huhtikuuta 2022

Svarer ikke på henvendelser

Witas har påbegyndt arbejde med at pille fuger ud, inden de er færdige stoppede virksomheden og jeg kan herefter ikke komme i kontakt med witas trods adskillige henvendelser
Jeg har nu et hus med meget få fuger, og ingen ide om hvornår arbejdet bliver gjort færdigt, og frygter for at hulmursisoleringen ødelægges da murene står uden fuger...

23. heinäkuuta 2021

Fuldt tilfreds

Grundig rådgivning om hulmursisolering, hurtig og fin udførelse af arbejdet, fin dialog med håndværkeren.

24. helmikuuta 2021

Isolering af krybekælder

Vi har fået vores krybekælder isoleret. Det er et stort og flot arbejde udført af 2 meget kompetente personer. Vi kan virkelig mærke en forskel. Det er næsten som at have fået gulvvarme. Flot, flot arbejde hilsen Inger og Mogens

19. helmikuuta 2021

Ingen forskel overhovedet

Ingen forskel overhovedet. Fra før og efter.

12. lokakuuta 2020
Witas-logo

Vastaus yritykseltä Witas

Hej Preben ,
Vi beklager meget at I kan ikke mærke forskel før og efter isolering. Der selvfølgelig afhænge meget af indendørs og udendørs temperature .
Men desværre vi kan ikke finde Jer i vores system som kunde og at vi har udført isolerings arbejde hos Jer.
Rigtig God Dag !

Mvh
Witas Isolering Aps

Manglende opfølgning på mulig…

Manglende opfølgning på mulig reklamation.

Jeg fik foretaget en termografisk undersøgelse af vores hus, der tidligere var blevet hulmursisoleret af Witas.

Det blev konstateret, at alt generelt var rigtig godt isoleret. Der var dog et mindre område, hvor temperaturen var højere end resten af huset.

Jeg kontaktede Witas, som lovede at se på det, men efter 4 uger og flere rykkere pr. sms og e-mail har jeg intet hørt fra Witas.

Det koster 2 stjerner af en ellers god vurdering.

4. maaliskuuta 2020

Meget imødekommende

Meget imødekommende, kompetent og fyldestgørende rådgivning fra første kontakt og gennem hele processen.
Nydelig rengøring efter hver dags arbejde.
Ingen pludselige "overraskelser" og alt til den aftalte pris.

24. helmikuuta 2020

Kvalitet for pengene

Fantastisk flot arbejde og alle aftaler overholdt. Meget seriøs da tilbuddet blev udarbejdet med forklaringer og dokumentation på produktet der blev brugt til hulmursisolering. Har efterfølgende bestilt loft isolering. Har haft besøg af 3 andre der skulle give tilbud, men ingen af dem levede op til mine forventninger da jeg ville se hulmurene ved hjælp af inspektions kamera der var witas den eneste der ville bruge tiden som jeg havde behov for. Hvis jeg kunne give 6 stjerner var de blevet uddelt.

21. helmikuuta 2020