Ten eerste komt Wifimedia op mij over als een professioneel bedrijf. Ik kende het nog niet. Ten tweede worden mailtjes snel en goed beantwoord. Ten derde is het bestellen tot leveren een duidelijk... Näytä lisää

Ten eerste was deze Hifiman HE1000 Unveiled een mooie aanbieding van WifiMedia, kon ik niet voorbij laten gaan. Dus gelijk s’avonds besteld en werd volgende ochtend al geleverd door Post.nl. Dank... Näytä lisää
Subliem geluid en puur luisterplezier met de Naim Mu-so 2 Ik deel met veel plezier mijn ervaringen met het Naim Mu-so 2 luidsprekersysteem. Eerlijk gezegd ben ik er helemaal weg van! He... Näytä lisää
Wifimedia is een zeer betrouwbare webshop met een goede en vriendelijke service. Ik werd snel geholpen toen ik een probleem had met mijn pakket, en uiteindelijk heb ik mijn pakket veilig ontvangen. Ik... Näytä lisää
Tietoja yrityksestä Wifimedia
Yrityksen kirjoittama
About Wifimedia
We specialize in high-quality streaming solutions for both audio and video. From our roots in the Netherlands, we’ve grown into one of the leading streaming specialists, offering both a top Experience Center and an extensive online webshop.
Experience the best
Visit our Experience Center in Arnhem for the best Hi-Fi, Head-Fi, and imaging solutions. We have also webshop with fast delivery across Europe.
WIFIMEDIA PROJECTS
Need custom smart entertainment solutions? Our expert team is here to help with projects across Europe.
Follow Us
Stay connected with us on social media:
Mercatorweg 28, 6827 DC, Arnhem, Hollanti
- 026-8200215
- sales@wifimedia.eu
- www.wifimedia.eu
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 85 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Op zoek naar een set Elac speakers
Op zoek naar een set Elac speakers, als je die wilt kopen bij een officiele Elac dealer kom je al snel bij Wifimedia terecht
Sennheiser HD800S + Dekoni pads
Van de gehele bestelling (Sennheiser HD800S + passende Dekoni pads) heb ik tot nu toe alleen de HD800S onvangen, waar de pads momenteel zijn kan blijkbaar Wifimedia me niet vertellen.
Bij opening van de opbergdoos is duidelijk te zien dat de hoofdtelefoon gebruikt is (hetzij als demo of dat het een retour betreft) door de manier waarop de hoofdtelefoon en de kabel achtergelaten zijn.

Vastaus yritykseltä Wifimedia
Alles naar wens, goed verpakt.
2 x bestelling gedaan, alles naar wens verlopen. Producten waren ook zeer goed verpakt.
Prima, verzending kan beter
Producten zijn vlot en netjes verpakt geleverd. Punt aftrek omdat de twee items apart zijn verzonden.
Wifimedia stable quality
Fijne website , redelijk prijs stelling, betrouwbaar, snelle levering en al jarenlang een icoon in de audio visuele wereld.
Perfect!
De bestelling was keurig en veilig verpakt. Het zag er perfect uit. Verder was de verzending snel en de klantenservice was ook top! Ik zal hier zeker nog meer bestellen. Sterker nog, ik heb alweer een bestelling geplaatst
Goede communicatie over vertraging
Er is goed en duidelijk gecommuniceerd over de vertraging van mijn levering. Ter tegemoetkoming hebben ze mij ook nog korting aangeboden voor het ongemak.
Toller Support und gute Preise
Zwar war das Produkt nicht wie erwartet, der Support war aber sehr entgegenkommend und es wurde alles zu meiner Zufriedenheit geklärt.
Late bezorging
bedrijf zelf is prima. contact ermee is snel en duidelijk.
Jammer dat ze voor DPD hebben gekozen. Ipv binnen 2 dagen is het pas 9 dagen later geleverd. Kan Wifimedia niks aan doen, maar er zijn betere keuzes dan DPD naar mijn optiek.

Vastaus yritykseltä Wifimedia
Bestelling heeft meer dan een week…
Bestelling heeft meer dan een week geduurd. Maar dat lag meer aan Postnl. Product is verder netjes geleverd en goed verpakt. De werking is verder ook prima. Bedankt voor de snelle reactie in de mail!
Alles naar behoren,Prima
Fijn product en goede, klantvriendelijke communicatie
Product zou later geleverd worden dan gepland. Kreeg netjes een mailtje met de optie voor annulering of 5% korting. Uiteindelijk het product op tijd geleverd gekregen. Erg blij met het product en de communicatie.
30 dagen bedenktijd vindt ik…
30 dagen bedenktijd vindt ik persoonlijk aannemelijk normaal, bij Art&Craft is dat hoogstens 2 weken
en retour dient ook betaald te worden, vandaar dat mijn voorkeur naar Wifimedia gaat.
Toen ik U belde over mijn bestelling…
Toen ik U belde over mijn bestelling van 26-05-2026 ging U meteen er achteraan. Toen bleek dat de post het zo druk had, dat het nog wel even zo kunnen duren.
Prima en snelle afhandeling
Snelle levering en stevig en zorgvuldig…
Snelle levering en stevig en zorgvuldig verpakt
Instagram
Facebook