Wicky Hannah Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Nem hjemmeside at bestille fra, hurtig levering, ganske problemfrit. Jeg oplever dog at den ene Kiara Sky børste jeg bestilte er mere hård end den anden, og den ene bliver ved at miste enkelte hår hvo... Näytä lisää

Lyn kundesvar, 1-3 dages levering fra Alborg til Kbh, samt hammer fine produkter. Jeg har en gammel activator jeg spurgte om jeg kunne bruge til at jeg ikke havde mere, hun lovede ikke det ville vi... Näytä lisää

Perfekt oplevelse i Wicky butik i Horsens. Var forbi og bytte negle produkter, da jeg havde købt forkert. Hun vejlede mig, og viste på min negl hvordan jeg skulle gøre uden merepris. Det er bes... Näytä lisää

1. Kosmetiikkaliike

Hos Wicky Hannah handler det om god kvalitet, god service og luksus i hverdagen. Vi har alt hvad du og dine negle har behov for.

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Kaikki arvostelut

18 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Super kundeservice og hurtig levering…

Super kundeservice og hurtig levering 👍🏻
Ville godt have bestilt mere, men var desværre for langsom, så de produkter var udsolgt.

29. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Wicky Hannah

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Fantastiske produkter

Fantastiske produkter, og super god, venlig og hurtig service.

26. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Wicky Hannah

Tusind tak for din anmeldelse!
Wicky Hannah

Mine absolut bedste anbefalinger!

Supergod oplevelse at handle og få hjælp og service af Wicky! Jeg fik hende anbefalet i en neglegruppe på FB og ringede for at stille en masse spørgsmål. Hun er virkelig sød og tålmodig, så jeg fik al den hjælp jeg behøvede og har efterfølgende købt startsæt, el-fil, dustcollector, mange forskellige farver og tilbehør. Alt er rigtig fint, og kom lynhurtigt. Jeg har nu prøvet produkterne et par gange og er meget tilfreds! Kunne jeg give flere stjerne ville jeg gøre det!

20. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Wicky Hannah

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det betyder rigtig meget.

Hurtig nemt og fantastisk

Lynhurtig ekspedition! Fantastisk produkt. Alt i alt, så kunne det ikke være en bedre første gangs oplevelse, og bestemt ikke sidste gang 👌🏻😊

20. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Wicky Hannah

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🥰
Det betyder rigtig meget!

Super god kundeservice

Super god kundeservice, på trods af de holdt ferie. Varerne ser også ok ud indtilvidere.

11. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä Wicky Hannah

Tusind tak for din anmeldelse ❤️
Dbh
Wicky

Super god og hurtig service

Super god og hurtig service! Jeg ville gerne tilføje en ting til min ordre efter jeg havde betalt og bestilt, og den ekstra ting kunne sagtens tilføjes - og det blev gjort med det samme 😊

9. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä Wicky Hannah

Tusind tak for din flotte anmeldelse 😍 Det betyder rigtig meget for mig!

Hurtig levering.

Hurtig levering.
Nem og brugervenlig hjemmeside.
Flot og forsvarlig indpakning. Lækker oplevelse at pakke produkterne ud.
Indtil videre et godt indtryk af produkterne. (Kun prøvet dem en enkelt gang)

13. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Wicky Hannah

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det betyder rigtig meget 🥰
Wicky

Det var meget behageligt at handle hos…

Det var meget behageligt at handle hos hende. Nem at snakke med. Så rigtig god kundeservice ✨ Jeg kommer helt sikkert til at handle der igen.

23. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Wicky Hannah

Tusind tak for din søde facebook anmeldelse!
Det betyder rigtig meget for mig ❤️
Wicky Hannah

Jeg havde en fantastisk oplevelse hos…

Jeg havde en fantastisk oplevelse hos Vicky Hanna, hvor personlig betjening virkelig er i højsædet. På dagen, hvor jeg skulle købe lækre produkter, blev jeg mødt med en varm og imødekommende atmosfære. Vicky tog sig tid til at forklare de nye produkter grundigt, hvilket gav mig mulighed for at afprøve dem med stor tillid. Hun demonstrerede et imponerende kendskab til de professionelle produkter, hun tilbyder. Kombinationen af hendes hjemmeside og muligheden for personlig betjening i samme by gjorde hele oplevelsen ekstra speciel. Jeg kan varmt anbefale Vicky Hanna for hendes enestående service.

30. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Wicky Hannah

Tusind tak for din super flotte anmeldelse! Det betyder rigtig meget og den bedste kundeservice, vejledning og kvalitetprodukter er virkelig essentiel for Wicky Hannah.

Den sødeste Hannah❤️

Den sødeste. Altid så fine vare med søde hilsen på og chokolade. Så hun ALTID HJÆLPSOM ❤️👏🏻

20. heinäkuuta 2024

Tusind tak for din flotte anmeldelse ❤️
Dbh

Super tilfreds

Super tilfreds. Hurtig levering. Sød lille besked med tak for ordren og et stykke chokolade med ved pakken.

5. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Wicky Hannah

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det betyder rigtig meget for os :)

Som altid

Som altid, hurtig levering og fantastisk service 🙏🏻❤️

4. heinäkuuta 2024

Tusind tak for din flotte anmeldelse ❤️