Wedofood  Arvostelua

TrustScore 1.5/5 tähteä

1,7

Virkelig dårlig oplevelse. Fik en salat med bundfrossen kylling, hvilket er helt uacceptabelt. Når man reklamerer med friske salater, forventer man naturligvis også friske råvarer og ordentligt tilber... Näytä lisää

Super lækker mad og butik, men servicen og hastigheden i Valby kan klart forberedes. Måske et smil når man kommer ind, og et besøg hos en hvilke som helst Joe&Juice i forhold til kunde interaktion sa... Näytä lisää

Super dårlig service ved wedo food i Valby her til aften. Brunetten bag skranken var super utålmodig da jeg skulle blande salaten, til trods for at jeg var den eneste i butikken. Hendes attitude... Näytä lisää

Hvis Wedo ønsker at eksistere på længere sigt, er det helt forkert at halvere portionsstørrelserne og fastholde prisen på uændret niveau. Vi har købt salater hver uge, men det slutter nu. Simpelthen f... Näytä lisää

1. Salaattibaari

Hos Wedo laver vi lækre salater, vi vil gerne bidrage til at du som gæst får nemt ved at vælge det grønne til i en hektisk hverdag.

Huono

Kaikki arvostelut

16 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Sløvt personale

Sjældent har jeg oplevet så sløvt et personale med så meget mangel på imødekommenhed, som jeg i dag oplevede i jeres afdeling i Ny Adelgade.
Efter at have ventet ved disken i 5 minutter er der en der ulejligede sig med at sige, at hvis vi skulle bestille noget, skulle vi bestille ved skærmen bagerst i lokalet. Der efter ventede vi 20 minutter på vores 2 kyllingsandwich, hvor der ikke var andre kunder der skulle have lavet mad.
Sandwichen smagte til gengæld godt, hvis vi ser bort fra alt det vand, der løb ud af kyllingen.

11. elokuuta 2024
Wedofood -logo

Vastaus yritykseltä Wedofood

Kære Dean

Jeg er meget ked af at høre om din uheldige oplevelse hos Wedo på Grønnegade i forhold til personalet. Dette er bestemt ikke det indtryk, vi ønsker, at vores gæster får af os! Du må meget gerne kontakte feedback@wedogreens.com, så vi kan finde en løsning :)

Vi ser frem til at høre fra dig!

De bedste hilsner
Wedo

Forfærdelig oplevelse

Forfærdelig oplevelse
Havde set frem til en virkelig lækker salat (2x174kr). Vi fik 2 salater, hvor alle ingredienser var “væltet” sammen i en smattet masse - og slet ikke var genkendelig med det som fremgår af Wedo’s hjemmeside.
Vi havde betalt for ekstra dressing, men oplevelsen var en tør salat uden smag trods de mange ekstravalg vi havde gjort.
Vi sætter ALDRIG vores ben hos Wedo igen - og fraråder andre at gøre det.

2. elokuuta 2024

For gammel salat og bille i maden

Har efterhånden bestilt derfra et par gange og de sidste par gange har det bare skuffet.. salaten er brun, gammel og man kan bare mærke kvaliteten er dårlig, men på trods af det gav jeg det endnu en chance og salaten var igen brun og som om det ikke var slemt nok fandt jeg en lille bille i salaten… øv øv øv nok sidste gang jeg bestiller derfra.

11. heinäkuuta 2024

Dårlig salat og dårlig service

Fik leveret en smokey Fiesta salat, med ris der har kogt i en måned og intet kød. Da jeg ringede til butikken var der ikke meget hjælp at hente. Dårlig mad og super dårlig service.

27. toukokuuta 2024

Wedo Vanløse 👎🏼 Service?

Fire medarbejdere, ingen siger hej. Helt fint de er i gang med andre ordrer, men man kan stå der i et kvarter og blive ignoreret. Prøv med “Hejsa, vi har lige en bestilling, men jeg er hos dig hurtigst muligt”. De ser alle sure ud, og jeg føler det er irriterende, at jeg står der. Det er hver gang.

7. toukokuuta 2024

Salat sovset ind i dressing. Dog god sandwich

Har før kigget i den på Nørrebrogade, som ser virkelig god ud. Prøvede derfor den i Lyngby, men blev skuffet. Først vil jeg sige, den sandwich vi fik med kylling og avocado var god, med masser af fyld. Men salaten! Desværre trækker den meget ned. For det første, viser billedet en bowl med indhold der ikke er blandet sammen, som man forventer at få udseendemæssigt. I stedet fik jeg det hele blandet sammen i en sovs af dressing. Der var 2 helt udeblevne ingredienser. Det bliver ikke nævnt. Jeg tog 2 bidder, og fik kvalme over lugten og al dressingen, som salaten var sovset ind i, og kunne ikke spise det. Så 104 kr. for den salat røg ud af vinduet. Det undrer mig, der ikke bliver spurgt til mængden af dressingen, og man forventer jo en bowl, der ser ud som på billedet ikke en sammenrørt hvid, kedelig masse som kun smager af en dårlig dressing. Uden garniture.

4. toukokuuta 2024

Har været vild med jeres Wildchildsalat…

Har været vild med jeres Wildchildsalat i årevis og køber den ca 2x pr måned. Handler næste altid på Østerbrogade, hvor kvalitet og service har været i top. I dag hentede jeg i den nye Hellerup afd og blev mødt af smil og servicemindet personale og god salat. Min store ønske er, at i laver en 100% økologisk wildchild (som forståeligt bliver lidt dyrere)…

23. huhtikuuta 2024

Bestilte 2x kyllingesandwich

Bestilte 2x kyllingesandwich - smagsløs kylling, smagsløs pesto, brødet var ok, men det var hvad der var at sige om denne sandwich. Samtidig bestilte jeg også to kyllingespyd med satay der ankom med Wolt som var de hevet direkte op fra fryseren og klasket ned i en pose. Er det ikke meningen at disse skal varmes?
Har set så mange annoncer på det sidste om det her sted, men de er strøget af listen PROMPTE!!!!!!
Katastrofe rent ud sagt.
1/10!

5. huhtikuuta 2024

i gerne ville prøve noget sundt…

Da vi gerne ville prøve noget sundt take Away faldt valget på wedo.
Umiddelbart virker det som meget sunde og lækre salater og at det er meget ( og lidt for meget ) kål i kan jeg godt leve med, men der er et par ting jeg ikke forstår:
Vi bestilte to retter men den ene var i en lille bøtte og den anden i en større. Når nu prisen er den samme, er det så ikke normalt at portionerne er lige store?
Jeres børnemenu er piv kold!
Kold pasta (klistret penne) med koldt kyllingespyd.
Vil i selv spise det?
Jeg håber begge dele var en fejl og vil gerne give det en chance, men begge “fejl” bør der være styr på.

31. maaliskuuta 2024

En varm ret?

En varm ret? Det ville jeg ikke kalde det min mad var kold efter to bider. Og består af 5 stykker kød og rådden salat, ikke super lækkert.

10. maaliskuuta 2024

Halvt fyldte bæger

Det må være sparetider hos Wedo. Portionerne er gået fra et proppet bæger til et bæger, der knapt er halvt fyldt. Tænker, at vi finder et nyt sted at købe salater.

6. maaliskuuta 2024

Portionstørrelse og pris hænger IKKE sammen

Jeg har tidligere været tilfreds med salaten, synes portionerne var okay. Men nu får man halvfyldte skåle, der nærmest kun består af “det billige” i salaten og 1-2 stk kød. Og salaten er brun og ikke særlig frisk.
Meget skuffende og spild af penge

20. helmikuuta 2024

Ikke pengene værd.

Virksomheden får to stjerner.
Mængden i forhold til prisen, var under al kritik!
104 kr. for lidt kål, dressing og marinerede gulerødder. De ris, og de krydderurter der skulle være i salaten, var nærmest ikke eksisterende.
ØV!

19. tammikuuta 2024

Helt sikkert 5 stjerner

Helt sikkert 5 stjerner, den skønneste salat, jeg bestilte til min 60 års fød. En bowle til alle og alle elskede salaten, den er skønt sammensat så det bliver en nydelse, der er rigeligt, så man bliver dejligt mæt.
Jeg elsker konceptet og føler mig godt tilfreds. Vil bestemt købe igen og anbefaler det til alle.

22. huhtikuuta 2023

Tydeligvis gammel salat

Tydeligvis gammel salat, meget tydeligt, brunt og slatten - Quinioaen er helt grå?!

HVAD SKER DER? betaler dyre penge for det her? DIREKTE i skraldespanden og bliver jeg syg af det jeg alligevel indtog før jeg opdagede det, så er det direkte til fødevarestyrelsen!!!!

4. marraskuuta 2023

PAS PÅ!!! HOLD DIG LANGT VÆK! WEDO VILDLEDER - DET KOSTEDE MIG 500 KR - SOM DE NÆGTER AT TILBAGEBETALE! :,-O

Stakkels kunder og stakkels unge ansatte hos WEDO!

Havde en dybt rystende oplevelse med Wedo i går og i dag, hvor det stakkels personale hos Wedo Amager tydeligt helt pinligt berørte måtte afvise, at jeg kunne få de 20% rabat (500 kr. af min bestilling på 2.500) på min første bestilling, som alle skilte omkring dem lovede ved download af app, som jeg netop havde gjort - NU HVOR DE HAVDE TRUKKET PENGENE, GJORDE DE MIG OPMÆRKSOM PÅ, AT DET VAR HELT FORKERT, OG AT JEG IKKE FIK RABATTEN ALLIGEVEL - SELV OM DET VAR MIT FØRSTE KØB OG JEG HAVDE DOWNLOADET APPEN OG BESTILT DERIGENNEM, SOM VAR DET ENESTE SKILTENE BESKREV - TADAAAA, SÅ VAR JEG FANGET TIL DET FULDE BELØB OG HAVDE MISTET DE 500 KR!

WEDO bekræfter så deres komplet amoralske kundehåndtering ved i dag på mail at afvise at refundere de 500 kr., som deres eget personale ellers godt vidste var blevet betalt for meget. Deres forretningsmodel er simpelthen, at snyde kunderne til at tro, at de kan få rabat på første køb ved download af app, og så alligevel hæve det fulde beløb pga. uigennemskuelige betingelser i appen, så man ikke får rabatten, men hvor de stadig får både dine persondata, download af deres app og det fulde beløb - at kunderne og personalet skal tage skraldet, er de fuldstændig ligeglade med. Det har i øvrigt heller ingenting med første køb at gøre, som alle kampagner nævner som det eneste ...

Det er PENGE, PENGE, PENGE og en fuldstændig arrogant fuckfinger til WEDOs kunder og medarbejdere, som skal stå model til svineriet, når ledelsen gemmer sig bag en email. Puha - tænk, at WEDO og direktør Andreas Moi Boros vil lægge navn til så usle forretningsmetoder! Føj!

De underskriver sig heller ikke med navn på mail - ikke engang fornavn - tydeligvis fordi de godt ved, at deres metoder er helt gale og ikke tåler dagens lys! Trist menneskesyn, og særligt trist for de unge mennesker, som er opmærksomme på, at de arbejder for en virksomhed, som vildleder kunderne for at tjene penge på dem og så ynkeligt gemmer sig væk fra ansvaret ...

Det er tydeligvis bevidst praksis, for der ligger også flere andre anmeldelser med samme oplevelse, som også er blevet snydt for rabat og nævner uigennemskueligheden i appen. WEDO fortsætter dog ufortrødent. Man forestiller sig, hvor mange der er blevet snydt, og ikke har taget sig tiden til at anmelde ... eller ikke er bevidste om, at de alligevel er blevet afkrævet det fulde beløb stik imod kampagneteksten.

Nu får jeg sikkert også samme standard-robotsvar som de øvrige, om, at jeg kan melde tekniske fejl på appen ind ... og at de ellers sætter stor pris på min feedback - som om!

29. lokakuuta 2023

Virkelig dårlig kyllinge sandwich

Virkelig dårlig kyllinge sandwich - som de kræver 62 kr for. Kan ikke være længe før de må lukke den kæde. Det gider folk da ikke. Ville gerne vedhæfte foto, men det kan man ikke

1. lokakuuta 2023
Wedofood -logo

Vastaus yritykseltä Wedofood

Hej Katja,
Vi er naturligvis kede af din oplevelse med vores sandwich. Såfremt du har yderligere begrundelse og uddybelse er du mere end velkommen til alt kontakte vores feedback mail på feedback@wedogreens.com
Dbh Vera, Wedo