1. Internet-sivujen suunnittelija
  2. Verkkokauppa-palveluntarjoajat
  3. Online-markkinointitoimisto
  4. Sosiaalisen median toimisto
  5. Ohjelmistoyritys

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Vi udfører alle opgaver med udgangspunkt i kundens ønsker og behov. Kunden tages med i hele processen for at sikre at vi sammen opnår et for alle tilfredsstillende resultat

4,0

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Utroligt dygtige, effektive og nemme at arbejde sammen med

Websterne har hjulpet mig en ny identitet og hjemmeside inkl. mailchimp, integrering af bog, videoer, diverse plugins, funktioner mv. De er virkelig dygtige, nemme at arbejde med, søde, fleksible og effektive - til en god pris. De forstord hurtigt, hvad jeg ønskede at få lavet og i hvilken stil, og har nu designet og udviklet en side, som jeg er helt vild med.
Jeg vil anbefale alle, der skal have lavet nyt site, at bruge Websterne.

30. tammikuuta 2018

Dygtige, hurtige ... og søde

Websterne har hjulpet mig med opsætning af nyhedsbrev og diverse opdateringer på min hjemmeside. De svarer hurtigt, laver opgaven hurtigt og flot, og så er de søde. Deres priser er og til at arbejde med som selvstændig. Det er det vigtigste for mig i forhold til mine samarbejdspartnere, så jeg kunne ikke give dem en bedre anbefaling.

12. kesäkuuta 2015

Dygtige og effektive

Websterne lavede min hjemmeside og tilpassede den efter mine ønsker og behov. Jeg er ikke så god til hjemmesider og IT, så det var vigtigt at siden blev nem, overskuelig og brugervenlig. De lavede siden utrolig hurtigt, og den fungerer upåklageligt. Jeg vil altid anbefale Websterne, hvis man skal have en hjemmeside.
Stennie Pedersen, fodterapeut

14. toukokuuta 2015

Topgodt

Websterne har gjort et kæmpe arbejde med at forny og opdatere vores hjemmeside og det har fungeret aldeles uden nogen som helst problemer.
Alle de små rettelser og spørgsmål jeg har stillet undervejs, er blevet besvaret med det samme på en meget fin og konstruktiv måde.
De har brugt Wordpress til vores side, og det fungerer fantastisk godt.De lavede en manual tilpasset vores behov så den løbende opdatering går let og effektivt. Du kan trygt lade Websterne løse dine opgaver.
De bedste hilsner fra Jakob Bonfils/webmaster/austinhealey.dk

12. tammikuuta 2015