Mijn bestelling werd binnen enkele dagen geleverd. De communicatie tussentijds was geweldig. Dit is mijn tweede paar schoenen al die ik hier besteld heb. Ik ben zeer tevreden!
De broeken waren niet tijdig leverbaar in verband met geen levering vanuit de leverancier. Hier werden wij keurig van op de hoogte gesteld door middel van een duidelijk e-mail. Helaas waren ze erg... Näytä lisää
Wear2work is een goed voorbeeld van dat het goed is om bij lokale bedrijven te bestellen ipv grote ketens. Paar schoenen besteld, veters snel uitgerafeld, veters worden niet los verkocht. Klantenservi... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Wear2work, de specialist in werkkleding en werkschoenen. Groot aanbod, ruime eigen voorraad, heel veel keus, binnen 1 werkdag in huis.. dat maakt Wear2work uniek.
Molenvliet1A, 3961MT, Wijk bij Duurstede, Hollanti
On vastannut 25 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Zeer correct en snel bediend
Zeer correct en snel bediend
Ook de retour van een broek wegens te klein zeer snel behandeld
Een aanrader om uw werkkleding hier te kopen

Snel en volgens afspraak
Snel en volgens afspraak. Na gebruik van 3 dagen liet een stukje voering in de hak los dit is wel storend na wat lijm was het opgelost. Verder ben ik tot nu toe tevreden met de schoenen na 5 dagen en gaan iedere dag beter zitten, je voelt ze bijna niet.

Vastaus yritykseltä Wear2work
Perfecte regenbroek voor een mooie prijs.
Perfecte regenbroek voor een mooie prijs.
Hiervoor elders een regenbroek waarvan de smalle pijpen alleen maar IN mijn laarzen konden, waardoor ik flink water in mijn laarzen kreeg. Daarna een Hema regenbroek die niet goed waterdicht was, waardoor ik lang met natte knieën zat. Déze regenbroek is lekker soepel en precies op maat (geen slobberbroek) en volkomen waterdicht. Blij mee!

Vastaus yritykseltä Wear2work
vorig jaar korte broeken besteld en die…
vorig jaar korte broeken besteld en die waren prima , nu een een oranje jas besteld , fijne jas , in mijn maat , xxl , maar die valt een beetje klein voor mij , ik wil een maat groter , maar er staat nergens aangegeven hoe je moet omruilen voor een grotere , en dan moet je zelf de verzendkosten betalen
beetje jammer

Vastaus yritykseltä Wear2work
Snelle levering, duidelijke communicatie en na retourzending ook snelle terug betaling.

Goede service. Duidelijke webshop
Echter 1 min puntje stond verkeerd huis nr. Op het pakket.

Vastaus yritykseltä Wear2work
Snelle levering en ruime keuze.
Opzoek naar schildersbroeken, keuze genoeg en geslaagd qua broek en model. Snel thuis ontvangen en eenmaal uitgepakt mooier dan in de webshop. Goede kwaliteit en zeer mooie broeken. Bedankt.

Prima ervaring
Prima ervaring, spullen netjes optijd geleverd.
Omschrijving bij artikelen duidelijk en gedetailleerd.
Zal hier zeker vaker bestellen.
Klantvriendelijk, klantenservice meer dan prima

Snel en nauwkeurig
Product details is uitgebreid en nauwkeurig. Snelle levering.

Vastaus yritykseltä Wear2work
snel en goed voor een prima prijs

Vastaus yritykseltä Wear2work
Stof van t-shirt heel dun
Stof van t-shirt heel dun. Kan doorheen kijken.

Vastaus yritykseltä Wear2work
Snelle levering, retourneren en vervangend artikel weer snel geregeld! Kortom: zoals het hoort...

Tevreden
Prima ervaring. Pakketje ging door de brievenbus - dit had vermeld kunnen worden, dan weet je dat je niet thuis hoeft te zijn om het in ontvangst te nemen!
Tevreden over het product (regenbroek).

Vastaus yritykseltä Wear2work
Lange levertijd zonder enig bericht.
Zaterdag besteld. Zou dinsdag geleverd worden. Donderdag een mail gestuurd waar mijn bestelling bleef. Uiteindelijk vrijdag bezorgd. Helaas wel zonder het beloofde gratis 3-pack sokken, bij aanschaf van Rucanor werkschoenen.
Kleding op zich is prima, maar met deze bestelling is het niet goed gegaan. Ik zal hier niet snel meer bestellen.

Snelle levering goed kwaliteit

Vastaus yritykseltä Wear2work
Prachtige jassen en vallen heel erg…ruim
Prachtige jassen en vallen heel erg ruim. Ik dacht laat ik de grootste nemen 5XL die pas ik altijd. Fout dus. Ik ben naar XXL gegaan en die zit prima en heerlijk en niet zo stug Echt wind en water dicht. En niet duur. Echt. Als ik weer werkjas nodig heb dan ga ik zeker hier weer bestellen. De Service is ook perfect en snel. Al met al. Waar voor jou geld.